DİKKAT FAZLACA BEFORE&AFTER İÇERİR :)

Tebrik ederim iradene hayran kaldım .Kilo verdikçe yüzünün güzelliği daha fazla ortaya çıkmış .Maşallah nazar değmesin

Harika olmuşsun.Maşallah Allah yazarlardan korusun.İrade diye buna derler.Kilo verince bence yüzün daha da güzel göründü bana.Vücudun çok iyi neden daha kilo vermek istiyorsun?Biraz beslenmeden bilgi verir misin?
cok tesekkur ederım :) Tartıyla aramda ki sorunu çözdüm ama birazda o hayalimde ki rakama ulaşmak istiyorum vücudumu sekle sokma asamasındayım diyelim.. ilk yazımda yazdıgım duzenle devam edıyorum artık bıraz daha esnek davranıyorum yedıklerıme o kadar :)

duyduklarını paylaşır mısın benimle? satan kişiler çok fazlaca güveniyor çevremdekiler kullanma diyor kararsız kaldım. yeni bi diyet macerası yaşamak istemiyorum
cok saglam bir bılgıye sahıp degılım ama cevremde bır kac kısıden duyduklarım ve o dıyet surecının baslangıcı arastırdıklarıma baktıgımda hıc mantıklı bır tercıh gelmıyor bana

tesekkur ederım kesınlıkle katılıyorum sana :)

:))) coooookkk güzell olmusssun ya dilerim bnu bende basarabiliriiimm masalaahh canmm diyet listeni paylasablrmsn acaba .:)

Masaallah canım benim tebrik ederim iradene hayran kaldım süper :) kısacası sen Harikasın =)

Canım hayran kaldım helal olsun sana.. Bende irade sıfır senin gibi erken kalkamıyorum ayrıca yemek yemeyi çok seviyorum resmen zevk alıyorum yani spordan da nefret ediyorum ama senin bu durumunu görünce insan gaza geliyor ister istemez. Canım bu p90x'i ne şekilde edindin? Satın mı aldın internetten mi? Birde sana en çok kilo verdiren neydi sence? Beslenme mi spor mu?

maşallah canım sana. İnan yaş olarak da resmen 5 yaş gençleşmişsin sanki. Darısı başıma inşallah

Oovv bravo valla helal olsun.Değişimin inanılmaz.Hem yaşın küçülmüş hem de tarzın değişmiş,modernleşmiş.

Bende öyleydim sürekli uyurdum ve en ufak haraker içerikli şeyden kaçardım bir yere yürüyerek gidelim denildiği an ben ordan kaybolurdum ama deneyip uğraşınca gerçekten düzeliyor spordan nefret ederdim şimdi bana büyük keyif veriyor. ben internetten torrent olarak indirdim. Bence %60 beslenme %40 spor :)

Oovv bravo valla helal olsun.Değişimin inanılmaz.Hem yaşın küçülmüş hem de tarzın değişmiş,modernleşmiş.
Teşekkür ederimmm :) Doğrusunu söylemek gerekirse hep aldığım dolabımda duran ama hiç giyemediğim şeyleri şimdi kullanıyorum kiloluyken giyinmek işkenceydi benım için şimdi daha iyiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…