Dikkat dağınıklığı

Hem de nasıl kötü insanlar başka turlu anlıyor.
birde şu var kendini sartlandirma bunu yapmiycam kendimi tutucam deme daha berbat oluyor birde olup bittikten sonra vay ben naptim nettim diye paralama kendini oh iyi yaptım de egonu tatmin et. yapilcak birşey yok psikolojik cunki

birde şu var kendini sartlandirma bunu yapmiycam kendimi tutucam deme daha berbat oluyor birde olup bittikten sonra vay ben naptim nettim diye paralama kendini oh iyi yaptım de egonu tatmin et. yapilcak birşey yok psikolojik cunki
Bunu deneyeceğim insanların ne düşündüğüe cok ilgileniyorum ve asırı üzüntü beni yıpratıyor .polyana olmam Lazım .

Bunu deneyeceğim insanların ne düşündüğüe cok ilgileniyorum ve asırı üzüntü beni yıpratıyor .polyana olmam Lazım .
dengelersin işte canım ben sana inanıyorum yapabilirsin.. neguzel öğretmen olmuşsun mesleğine odaklan insanların ne söylediğine dgil

dengelersin işte canım ben sana inanıyorum yapabilirsin.. neguzel öğretmen olmuşsun mesleğine odaklan insanların ne söylediğine dgil
Teşekkür ederim desteğin icin bunlarda gelip geçecek geriye donup baktığımda Gülmek istiyorum şuanki halime.

Teşekkür ederim desteğin icin bunlarda gelip geçecek geriye donup baktığımda Gülmek istiyorum şuanki halime.
bizlere ders olsun çocuklarımızı böyle egitmeyelim şunu yapma bunu yapma diye azarlarsan özgüven eksikliği olur tabi.. benim annemde böyleydi eskiden ama artık okadar dinlememeye çalışıyorum yinede acaba annem olsaydı böyle yaparmiydi diyede düşünmüyorum değil hani:))

bende de var o çocukluğumdada vardı. ilkokulda vasat bir öğrenciydim. ben hırs yapınca odaklanabiliyorum. mesela bu sınavı geçicem yada bu sınavda biirnci olucam yada bu işi başarıcam gibi çok hırs yaparım o sayede odaklanabiliyorum. kişisel ilişkilerimde de insanlar artık biliyor ay ben dinlemedim ya ne demiştin şeklinde tekrarlatıyorum. bide benim kafamda hep arka planda başka düşünceler yapılacak işler sorunlara çözümler oluyor o yüzden yaptığım işi otomatik yapıyoeum sonra yaptığımı bile hatırlamıyorm. kimseyi dinlemiiyorum otomatik cevaplar veriyorum o yüzden kafamı sürekli boşaltmaya çalışıyorum bir şey yaparken. tanıştığım insanların adını hatırlamaya zorluyorum kendimi. gündelik işler yaparken sadece işe odaklanıp kafamı boşaltmaya çaışıyorum. kendi işimle ilgili herşeyi telefona sesli not ve hatırlatma olarak kaydediyorum. kısacası daha planlı olmaya çalışıyprum üstesinden gelmek için. odaklanamamak unutkanlık yapıyor çünkü.

Keşke anneler karışsa herseye baba yapınca daha kötü bide benim babam felaket sert bu yasta bile korkarım yani ama ona desem ki hep senin eserin böyle yapmasaydım ben böyle olmazdım desem hic kabul etmez şimdi dağılmış eşya gibi ordan burdan toplanmaya çalışıyorum annem de aynısını Söyler takma kafana salla gitsin mutlu günler seni bekliyor hem anne sözü hem de kadınlar kulübü sözü dinlemek Lazım.:)

Önceden bir hazırlamak gerekiyor beyni .ben tekrarlatmaya utanıyorum Kars'ı taraf konuşuyor ben Saçma o an Aklımda ne varsa ya ilgisiz konuşuyorum yada Anlamadığım icin hııı demekle yetiniyorum bi bakıyorum bu Kışı benimle birdaha konuşmuyor e haklı.ama isteyerek Yapmıyorum kı

o kadar büyütmeyin bunu herkesin beyni farklı çalışıyor benim hafızam toplamda 2 kb etmez mesela:) flash belleğim benden daha zeki demiyorum ama :)

o kadar büyütmeyin bunu herkesin beyni farklı çalışıyor benim hafızam toplamda 2 kb etmez mesela:) flash belleğim benden daha zeki demiyorum ama :)
Çok hoş bir cevaptı ya :))gülümsettiniz beni.iyiki varsınız ya hic arkadasım yok diyerek haksızlık etmişim sizler varsınız unutmuşum .

evet canım şu kısacık hayatta insan güzel şeyler düşünse güzel şeyler yaşasa ne güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…