- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
-
- Konu Sahibi Sadecesen2
Kafanızda devamlı düşünmenizi gereken bir sorun mu var ?
çok kısa Süreli olanlar da da ayni dınleyemıyorum aklıma başka seyler geliyor yada dikkatimi diğer arkadaşların konusmaları dağıtıyor sonuç hersey kopuk ve ben hic kimseyi anlayamıyorum.bunu nasıl çözerim bilmiyorum ortamdan dışlanmadan iyidir.çok uzun muhabbetlerde bana da oluyor normal bence ama iki dakikalık konuşmayı bile dinleyemiyorsan sıkıntı var uykusuzmu kalıyorsun?
Kansızlık var b12 eksikliği de var ana ilaç kullanamıyorum hap içermeme problemim var.kan tahlili yaptırdın mi yaknlarda. yaptirdadiysan bi aile hekimi ne git yönlendirsin. Vitamin kansizlik fekan baktır
Kendimi bildim bilelı var .daha önce yaptırmıştım tahlıl ilaçla olcak gibi degil of dert bir degil ki neyi düşüneceğini şaşırdım.Vitamin eksilikliği olabilir büyük ihtimalle. Test falan yaptırdın mı?
Kansızlık,tiroit,şeker,b12 vitamin eksikliğine baktırın.Bu konu oldukça canımı sıkan durumlardan biri insanları dinleyemiyorum Aklım hemen başka bir yone kayıyor ve başka şeyler aklıma geliyor o Kişiyi dınleyemıyorum .kaç kere Çabaladım yok yok bir turlu anlatılana odaklanamıyorum .Ne yapabilirim .
Zaten bazen böyle sorgula gibi hissediyorum kendimi ne yapıyorum yada niye böyle dedim diye kendime kızıyorum acaba saçmalayan da bundan mi .memlekete gittiğimde tedavi Şart gibi .iğne ol şurup iç. sorunlarin belki onlardandir...
hasımota troıdı var.kandızlık var ,vıtamın eksikliği var.adetlerim bir tuhaf kendimi hic iyi hissetmiyorum zaten.Kansızlık,tiroit,şeker,b12 vitamin eksikliğine baktırın.
Dikkat dağınıklığının nedeni bunlar o zaman,tiroit için ilaç kullanmıyor musun düzenli ve ömür boyu kullanılan ilaçtır,vitamin eksikliği için de hap değil iğne daha etkili oluyor.Has
hasımota troıdı var.kandızlık var ,vıtamın eksikliği var.adetlerim bir tuhaf kendimi hic iyi hissetmiyorum zaten.
Doktor troıdı değerlerimin suan icin normal OLDUĞUNU söyledi ilaca başlatması.vıtamın icin iğne yaptırmam Lazım ozaman benim durum baya ilerledi ya.Dikkat dağınıklığının nedeni bunlar o zaman,tiroit için ilaç kullanmıyor musun düzenli ve ömür boyu kullanılan ilaçtır,vitamin eksikliği için de hap değil iğne daha etkili oluyor.
Tiroitin de yükselmiş olabilir,yıllardır bende tiroit ilacı kullanıyorum.Doktor troıdı değerlerimin suan icin normal OLDUĞUNU söyledi ilaca başlatması.vıtamın icin iğne yaptırmam Lazım ozaman benim durum baya ilerledi ya.
Ilaçtan nefret ederim.bu hasimoto cok kötü bir şey bütün Hayatımı etkiliyor.umArim ilaca mecbur kalmam en kısa zamanda gideyim bi doktora .Tiroitin de yükselmiş olabilir,yıllardır bende tiroit ilacı kullanıyorum.
Hem de nasıl kötü insanlar başka turlu anlıyor.yaa bu bende de var bi kelime alıyo nerelere götürüyo ben hep dinliyomus havası versemde karşıdaki bi cevap bekler gibi bakıyo off çok zor bi durum