Dikkat dağınıklığı

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
Bu konu oldukça canımı sıkan durumlardan biri insanları dinleyemiyorum Aklım hemen başka bir yone kayıyor ve başka şeyler aklıma geliyor o Kişiyi dınleyemıyorum .kaç kere Çabaladım yok yok bir turlu anlatılana odaklanamıyorum .Ne yapabilirim .

Mesela bir şey söylüyor ve devam ediyor konuşmaya ben o ilk söylediğinde takılı kalıyorum Kars'ı taraf konuşmasına Karşılık bekliyor ben sanki hayal aleminde kalmış kıbı yoğunlasamıyorum ne söylediğine.yada toplantı Yapılıyor ilk söylenilenle Aklımda kalıyor diğer söylediklerinin Hiçbirini sanki kulağım duymuyor takip edemiyorum.beynım almıyor ya Hafıza sanki dolmuş taşmış.

kan tahlili yaptırdın mi yaknlarda. yaptirdadiysan bi aile hekimi ne git yönlendirsin. Vitamin kansizlik fekan baktır

çok uzun muhabbetlerde bana da oluyor normal bence ama iki dakikalık konuşmayı bile dinleyemiyorsan sıkıntı var uykusuzmu kalıyorsun?

çok uzun muhabbetlerde bana da oluyor normal bence ama iki dakikalık konuşmayı bile dinleyemiyorsan sıkıntı var uykusuzmu kalıyorsun?
çok kısa Süreli olanlar da da ayni dınleyemıyorum aklıma başka seyler geliyor yada dikkatimi diğer arkadaşların konusmaları dağıtıyor sonuç hersey kopuk ve ben hic kimseyi anlayamıyorum.bunu nasıl çözerim bilmiyorum ortamdan dışlanmadan iyidir.

Kansızlık,tiroit,şeker,b12 vitamin eksikliğine baktırın.

Has

hasımota troıdı var.kandızlık var ,vıtamın eksikliği var.adetlerim bir tuhaf kendimi hic iyi hissetmiyorum zaten.
Dikkat dağınıklığının nedeni bunlar o zaman,tiroit için ilaç kullanmıyor musun düzenli ve ömür boyu kullanılan ilaçtır,vitamin eksikliği için de hap değil iğne daha etkili oluyor.

Dikkat dağınıklığının nedeni bunlar o zaman,tiroit için ilaç kullanmıyor musun düzenli ve ömür boyu kullanılan ilaçtır,vitamin eksikliği için de hap değil iğne daha etkili oluyor.
Doktor troıdı değerlerimin suan icin normal OLDUĞUNU söyledi ilaca başlatması.vıtamın icin iğne yaptırmam Lazım ozaman benim durum baya ilerledi ya.

Doktor troıdı değerlerimin suan icin normal OLDUĞUNU söyledi ilaca başlatması.vıtamın icin iğne yaptırmam Lazım ozaman benim durum baya ilerledi ya.
Tiroitin de yükselmiş olabilir,yıllardır bende tiroit ilacı kullanıyorum.

yaa bu bende de var bi kelime alıyo nerelere götürüyo ben hep dinliyomus havası versemde karşıdaki bi cevap bekler gibi bakıyo off çok zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…