- 16 Aralık 2024
- 9
- 15
- 3
- 19
- Konu Sahibi nazbxbdjdksmkslsl
-
1 yaşında görümcenizmi varKocamı sürekli annesi arıyo eşim evden bilgisayarda çalışıyo annesi her gün bazen günde 3-4 kere en az 20 dk arıyo ve ne kadar kazandın ne yedin naptın sana iyi bakıyo mu borcunu heapladım bu kadar kalmış vs vs gibi sürekli konuşuyo taşınmayı düşünüyoruz evlendiği mizde eşyalarımı ve evimi kendim seçmedim şimdi kendi seçtiğim evde kendi seçtiğim eşyalarla oturacam eşimle herşeyi konuştuk hallettik ama annesi yok ordaki evler pahalı dedi (4aylık kızım var ve anneme yakın oturmak istiyorum) burdan tutun ben bakarım çocuğa diyo 1yaşında kızı var ve doğumdan sonra ben sana 1ay bakarım diyip doğumdan bir hafta önce memleketine gitti çocuğu geçen ay gördü eşime rahatsız olduğumu söyledim taryıştık oda annesine çok tartıştı ama herşey aynı yani kadın sürekli hayatımızın içinde napacam ben bu kadından nefret ediyorum ama o hergün eşimi arayıp tek tek sorgulamaya devam ediyo bundan nasıl kurtulacak bişey diyin ya sinir krızı geçiricem ya da oğlunu gidip geri vericem
18-17-1 yaşında 3görümcem var hepsi birbirinden fena en çok kaynanam tabiki eşimle konuştum-bidaha seni uyarmam anneni ararım dedim -bekliyorum1 yaşında görümcenizmi varneysede eşinizle konusun bu durumu bence yada ben olsam direk kaynanamı arayıp uyarırdım kendi annenize söyleyin arasın cocukların işine ne karısıosun desin birisi kadını uyarmalı bence !!
Ara bence bide genc o anladıgım kadarıyla ya kardesım sende gencsin gelinin var hicmi anlamıyorsun gelin halinden seninde kaynanan olmustur azcık anlayıslı olsana cahil ya18-17-1 yaşında 3görümcem var hepsi birbirinden fena en çok kaynanam tabiki eşimle konuştum-bidaha seni uyarmam anneni ararım dedim -bekliyorum
Bi gör nasıl sevimli bzmxkgfll. Eşimde öyle doğru ama sıktı kadın artık napim sinirimden aradıpı dk girdim üye oldum yazdım1 yaşında görümce mi? Ay çok sevimli dkfkfk
Boşver konuşsun konuşsun dursun önemli olan eşinin ne düşündüğü.
Benim kayınvalidemde herrrr şeye karışır, fikrini söyler durur eşim “he tamam” der bildiğini okur
Gelince evin altını üstüne getirerek hissettiriyo bxndkkdldp1 yaşındaki görümcenizin görümce olduğundan haberi var mı ?
40 yaşında 3 sene önce 2. Evliliğini yaptıda ondanKaç yaşında kayınvalideniz ya? 1 yaşında kızı var demişsiniz.
Bi gör nasıl sevimli bzmxkgfll. Eşimde öyle doğru ama sıktı kadın artık napim sinirimden aradıpı dk girdim üye oldum yazdım
Maşallah kendisine.40 yaşında 3 sene önce 2. Evliliğini yaptıda ondan
Kocamı sürekli annesi arıyo eşim evden bilgisayarda çalışıyo annesi her gün bazen günde 3-4 kere en az 20 dk arıyo ve ne kadar kazandın ne yedin naptın sana iyi bakıyo mu borcunu heapladım bu kadar kalmış vs vs gibi sürekli konuşuyo taşınmayı düşünüyoruz evlendiği mizde eşyalarımı ve evimi kendim seçmedim şimdi kendi seçtiğim evde kendi seçtiğim eşyalarla oturacam eşimle herşeyi konuştuk hallettik ama annesi yok ordaki evler pahalı dedi (4aylık kızım var ve anneme yakın oturmak istiyorum) burdan tutun ben bakarım çocuğa diyo 1yaşında kızı var ve doğumdan sonra ben sana 1ay bakarım diyip doğumdan bir hafta önce memleketine gitti çocuğu geçen ay gördü eşime rahatsız olduğumu söyledim taryıştık oda annesine çok tartıştı ama herşey aynı yani kadın sürekli hayatımızın içinde napacam ben bu kadından nefret ediyorum ama o hergün eşimi arayıp tek tek sorgulamaya devam ediyo bundan nasıl kurtulacak bişey diyin ya sinir krızı geçiricem ya da oğlunu gidip geri vericem
18-17-1 yaşında 3görümcem var hepsi birbirinden fena en çok kaynanam tabiki eşimle konuştum-bidaha seni uyarmam anneni ararım dedim -bekliyorum
Kendi kaynanasıyla küs konuşmuyo onun kafası rahat ve sorsan dünyanın en iyi insanıAra bence bide genc o anladıgım kadarıyla ya kardesım sende gencsin gelinin var hicmi anlamıyorsun gelin halinden seninde kaynanan olmustur azcık anlayıslı olsana cahil ya
Kocanin suçu onunla hallet derdini. Senin kaynananın 1 yaşında kızı mi var onu anlamadım ama.Kocamı sürekli annesi arıyo eşim evden bilgisayarda çalışıyo annesi her gün bazen günde 3-4 kere en az 20 dk arıyo ve ne kadar kazandın ne yedin naptın sana iyi bakıyo mu borcunu heapladım bu kadar kalmış vs vs gibi sürekli konuşuyo taşınmayı düşünüyoruz evlendiği mizde eşyalarımı ve evimi kendim seçmedim şimdi kendi seçtiğim evde kendi seçtiğim eşyalarla oturacam eşimle herşeyi konuştuk hallettik ama annesi yok ordaki evler pahalı dedi (4aylık kızım var ve anneme yakın oturmak istiyorum) burdan tutun ben bakarım çocuğa diyo 1yaşında kızı var ve doğumdan sonra ben sana 1ay bakarım diyip doğumdan bir hafta önce memleketine gitti çocuğu geçen ay gördü eşime rahatsız olduğumu söyledim taryıştık oda annesine çok tartıştı ama herşey aynı yani kadın sürekli hayatımızın içinde napacam ben bu kadından nefret ediyorum ama o hergün eşimi arayıp tek tek sorgulamaya devam ediyo bundan nasıl kurtulacak bişey diyin ya sinir krızı geçiricem ya da oğlunu gidip geri vericem
Bu yaslarda cocuklarindan nasil vakit buluyoda esinize sira geliyo.18-17-1 yaşında 3görümcem var hepsi birbirinden fena en çok kaynanam tabiki eşimle konuştum-bidaha seni uyarmam anneni ararım dedim -bekliyorum
Kaynana dogurdukca genclesiyorum diyenlerden heralde 17 yıl sonra kaynana olmuşken çocuk doğuran insandan korkarum ben18-17-1 yaşında 3görümcem var hepsi birbirinden fena en çok kaynanam tabiki eşimle konuştum-bidaha seni uyarmam anneni ararım dedim -bekliyorum
Cok haklı bir yorumBu yaslarda cocuklarindan nasil vakit buluyoda esinize sira geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?