hay aksi yaaarkadaşlar merhaba
dikiş dikmeyi çok severim ama kayda değer şeyler ortaya çıkmadı şimdiye kadar ama yine de hevesle dikiyordum
geçen yıl bimden aldığım dikiş makinemde bozuldu moralim bozuk.
canım bloğunun linkini rahatlıkla eklemek için kk ile bağlantılı olması gerekiyorevet yeni ciciler diktim paylaşayım dedim bi bluz bi de etek diktim
resimler burda ayrıntılar ve daha fazla görsel de bloğumda
Eki Görüntüle 463439 Eki Görüntüle 463438
canım bloğunun linkini rahatlıkla eklemek için kk ile bağlantılı olması gerekiyoryani izlediğim siteler kısmına kk nın linkini de eklersen rahatlıkla link paylaşımında bulunabilirsin
rica ederim tatlım güle güle kullansifaa çok sağol yardımların için
heralde artık rahatça bloğumun adını verebilirim
evet kızlar yukarda gördüğünüz Romantik Önü Kısa Arkası Uzun Eteğim ile Tavus Kuşu Bluzun ayrıntıları için
KıVıRCıK
hepinize hayırlı günler güzel olmuş bu konuyu açamak,bende sizlere diktiğim pardesümü paylaşmak istedim hepimize fikir olsun diye inşlh beğenirsinizEki Görüntüle 323385
boş durmadım bi de pazardan aldıım parça kumaşla ki kendisi 5TL elbise yaptım buyrun o da bloğumda
KıVıRCıK
Eki Görüntüle 440020 Eki Görüntüle 440022 Eki Görüntüle 440023
benim annemde çok güzel dikiş diker. hatta kına elbisemi annem dikti. aylarca uğraştı. bende odan bir hatıra olsun diye şimdi gözüm gibi saklarım. gelinliğimi de anneme diktirecektim ama çok yormak istemedim. annem kalıpsız diker. ölçüyü alır tamam. çocukluğumda her doğum günümden önce hayalimdeki elbiseyi sorar ve doğum günüme kadar onu bana dikerdi. evlenirken çok merak sardım. masa örtülerimi ben diktim. peçetelerimi. nevresim takımı bile diktim. ama kesimini annem yaptı. çokta zormuş :)) hala isterim. şöyle kafamdan tasarlayım veoturup dikeyim diye. ama yetenek lazım sanırım
Ne güzel işte gamze demek ki yetenekliymişsin birşeyler dikmişsin :) devam etmek istemez misin?
Dikiş kursuna başladım bugün kızlar, ilk günümüzde sadece tanıştık ve malzeme listesi çıkardık. İnşallah sonuna kadar hayırla güzellikle devam eder iyi birer terzi oluruz :))
Kursa gidemeyen yada bir şekilde dikişe başlamak isteyen arkadaşlar için öğrenme aşamalarını resimleyip anlatmayı düşündüm ama yapabilir miyim bilmiyorum, deneyebilirim belki böyle bişi kızlar..
Merhaba bu hafta bende kursa başlıyorum,aslında bende birşeyler dikiyorum ama hiçbir zaman tam istediğim gibi içime sinen birşey olmuyor.Eşim makinayı alalı 2 yıl oldu,oğlum küçük olduğu için fırsat bulamamıştım bu sene gidicem inşallah!Anie bende kursa gidemeyenler için püf noktalarını paylaşmak istiyorum ,bakalım fark olacak mı öğreneceklerimizde:)
Anie, çoooook güzel olur böyle birşey yaparsaannnn...
bir blog açabilirsin, ben baş takipçin olurum
Diğer konudan hatırladım seni arkadaşım :)
Bizde bugün makine aldık, keşif amaçlı bişiler diktim bende dümdüz :)
Evet paylaşmak güzel olur, hatta başka kursa giden arkadaşlar da paylaşırlarsa kocaman bir bilgi yumağı olur
Bloğum var canım ama henüz bu tür paylaşımlara başlamadım.
Örnek bezi çalışıyoruz şuan, yapmak istersen yada dikiş çeşitlerini görmek istersen fotoğraflarım inşallah :)