Dikiş acısı :(

juno06

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
9
2
16
Arkadaşlar merhaba bugün 5.günümdeyim kas altı ameliyat oldum sağ tarafımda hiç acı yok çok rahat hareket ediyorum ama sol tarafımdaki dikişim felaket acıyo. Bıçak saplanıyo sanki göğsüme. Bi de bugün duş almamı söylemişti doktorum ama çok korkuyorum size de böyle oldu mu ne yapabilirim??
Bu arada bizim duşumuz çok yüksek. Girmek normalde bile çok zor oluyoken böyle napcam

Duş daha iyi gelebilir ılık suyun da etkisiyle. Yalnız dikiş yerlerindeki bantları fön makinasının soğuk ğflemesiyle kurutmanız lazım. Protezlerin deneme yapıldığı göğüs daha geç iyileşir, daha fazla ağrısı olur. Sizinki de muhtemelen öyledir. Dikişlerinizi zorlayacak hareketlerden kaçının.

Solak san sol tarafın daha çok ağrırmış bende de sağ taraf daha çok ağrımıştı normalde sağ kolumu kullandğm için

Geçmiş olsun bu arada bantlar su geçirmezse sorun olmaz duş alabilirsin yardımcı olabilecek kimse varsa annen falan o sana yardımcı olsun bence duşta

çok g.olsun arkadaşım.. herkeste bir taraf daha acısız oluyor yalnız değilsin yani.. benimde sağ taraf sola göre daha ağrılıydı 10. gün geçti tüm ağrılar bugün 12.gün sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim.. duş al mutlaka çok iyi gelecek gözünde büyütme.. dr bana 3.gün al demişti ama gözüm yemedi kolum kalkmıyordu 4.gün alabildim zar zor şükür 2.duşumu çok daha kolay aldım gün geçtikçe iyi olacaksın..

Solak san sol tarafın daha çok ağrırmış bende de sağ taraf daha çok ağrımıştı normalde sağ kolumu kullandğm için
Evet doğru diyosunuz solağım :) 12 gün oldu hala sol taraf bi garip :) ama dayanılır hale geldi neyse ki. Teşekkürler :)

Size de çok geçmiş olsun maşallah çok hızlı iyileşmişsiniz darısı başıma :)

Merhaba
Bende yeni ameliyat oldum. 25 ocakta. Bugün 8. Günüm. Benimde sol taraftaki dikişimde ağrı var. Sağda yok ama. Bu arada yeni üye oldum. Ameliyat olacağım doktorumu ve öncesi sonrası durumlar kadınlar kulubünden buldum. Yaşadıklarını ve fikirkerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler

Merhaba bende 21 ocakta kas altı ameliyatı oldum yatıp kalkarken anı harekette ağrım oluyor birde hala çok sert ama deger görünüm harika ilk günlere göre çok şükür iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…