• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikey süpürge kullananlar yardım

Eğer tek süpürgeniz olacaksa Dyson .
Ama bir tane normal süpürgeniz var günlük kullanım olarak ek olsun derseniz ben elextrolüksten memnunum. Ama dediğim gibi Dyson dışında dikey süpürgelerin çekim gücü az ayrıntılı temizlik için yeterli olmuyor . Hergün electrolüksle hemen ortalığı süpürüyorum 2 haftada yada haftada bir normal süpürgemle süpürüyorım.
Robot süpürgede düşünebilirsiniz bence.

Ben de şurdan ilişeyim. Dublex eve şarjlı dyson olur mu şarj ömrü kısa ya ev büyük. Dyson Kullananlar model de yazabilir mi rica etsem

benim evim küçük olduğu için satış danışmanı V8 yeterli olur dedi, yetiyorda. V10/11 gibi modelleri daha büyük m2 ler için öneriyoruz demişti. Ben sıkıntı yaşamadım hiç şarj süresiyle ilgili.

Dikey süpürge mi robot mu derken xiamonin dikey süpürgesine karar verdim.işimi çok kolaylaştırdı sürekli elimin altında.evden o kadar tozu tüyü nasıl çıkarıyor anlamış değilim.büyük süpürgeden farkı yok.15 dakikada sürmeden evim tertemiz oluyor.tek şarjla rahat rahat iki sefer süpürmeye yetip artıyor.yüksek ayara gerek kalmıyor düşük ayarı bile inanılmaz toz topluyor.xiaominin ürünlerini yeni yeni kullanmaya başlıyoruz uzun vadede ne gösterir bilemiyorum ama dysonun yarı fiyatına benzer performansı yakaladım diyebilirim..

Dikey süpürge mi robot mu derken xiamonin dikey süpürgesine karar verdim.işimi çok kolaylaştırdı sürekli elimin altında.evden o kadar tozu tüyü nasıl çıkarıyor anlamış değilim.büyük süpürgeden farkı yok.15 dakikada sürmeden evim tertemiz oluyor.tek şarjla rahat rahat iki sefer süpürmeye yetip artıyor.yüksek ayara gerek kalmıyor düşük ayarı bile inanılmaz toz topluyor.xiaominin ürünlerini yeni yeni kullanmaya başlıyoruz uzun vadede ne gösterir bilemiyorum ama dysonun yarı fiyatına benzer performansı yakaladım diyebilirim..
Merhaba xiaomi 1c modeli mi alalı birkaç ay olmuş nasıl memnun musunuz bir de garantisi servisi hakkkında bilginiz var mi

S5 kullanıyorum günlük kullanım için gayet güzel ama büyük temizlik için evde normal bır süpürge şart

Merhaba.süpürgem bozuldu.motorunu değiştirmek için vereceğim parayla dikey süpürge almak istiyorum ancak hiç kullanmadım.hangi model iyidir?
Ya da dikey süpürge almak yerine motoru mu değiştirsem iyi olur?artıları eksileri ne olur bilemiyorum.
Valla uzun zaman olmuş ama yine de yazmak istedim. Bence dikey Süpürge çok gereksiz . Normal süpürgeyle aralarında büyük bi pratiklik yok. Ben toz torbasız bi süpürge kullanıyorum oldukça pratiktir. Fişi her zaman prizde . Yani bi nevi dikey Süpürge gibi. 😁 Eşim robot süpürge aldı dedim ki mükemmel bi alet . Çamaşır makinesi kadar elzem bi alet. Dikey supurgelerden daha pahalı ama pratik ve inanılmaz huzur veren bi alet. Oğlumla parka çıkıyorum geliyorum ev tertemiz. Xaiomi V3 kullanıyorum herkese de tavsiye ediyorum

Back
X