- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
Benim eşim o benimmmm, en eşli benim tamam mi, benim eşim varİnsanın eşi olunca dikey süpürge bile araştırıyor işte... Eş eş eş eş eş eş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim o benimmmm, en eşli benim tamam mi, benim eşim varİnsanın eşi olunca dikey süpürge bile araştırıyor işte... Eş eş eş eş eş eş
Ben de şurdan ilişeyim. Dublex eve şarjlı dyson olur mu şarj ömrü kısa ya ev büyük. Dyson Kullananlar model de yazabilir mi rica etsem
ah bilsem zaten o Kadar rahatsiz etti ki Dogru dürüst süpüremedim bile.. ama hava cikan yeri arkada nasil yanlardan cikiyor ki havaYanlardan çıkıyor aslında, yüzünüze nasıl vurdu ki?
Cam parçalarını alıyor mu?sıkıntı olurmuBenim de var dikey süpürgem. Ona resmen bayılıyorum. Süpürmek çok kolay. Ama koltukların altına girebilecek aparatı olanı tercih edin.
Merhaba xiaomi 1c modeli mi alalı birkaç ay olmuş nasıl memnun musunuz bir de garantisi servisi hakkkında bilginiz var miDikey süpürge mi robot mu derken xiamonin dikey süpürgesine karar verdim.işimi çok kolaylaştırdı sürekli elimin altında.evden o kadar tozu tüyü nasıl çıkarıyor anlamış değilim.büyük süpürgeden farkı yok.15 dakikada sürmeden evim tertemiz oluyor.tek şarjla rahat rahat iki sefer süpürmeye yetip artıyor.yüksek ayara gerek kalmıyor düşük ayarı bile inanılmaz toz topluyor.xiaominin ürünlerini yeni yeni kullanmaya başlıyoruz uzun vadede ne gösterir bilemiyorum ama dysonun yarı fiyatına benzer performansı yakaladım diyebilirim..
1c değil riodmi s1 spaciel kullanıyorum.memnunum gayet güzel süpürüyor.ama garanti hakkında hiçbir fikrim yok.inşallah sıkıntı yaşamam.Merhaba xiaomi 1c modeli mi alalı birkaç ay olmuş nasıl memnun musunuz bir de garantisi servisi hakkkında bilginiz var mi
Teşekkürler1c değil riodmi s1 spaciel kullanıyorum.memnunum gayet güzel süpürüyor.ama garanti hakkında hiçbir fikrim yok.inşallah sıkıntı yaşamam.
Valla uzun zaman olmuş ama yine de yazmak istedim. Bence dikey Süpürge çok gereksiz . Normal süpürgeyle aralarında büyük bi pratiklik yok. Ben toz torbasız bi süpürge kullanıyorum oldukça pratiktir. Fişi her zaman prizde . Yani bi nevi dikey Süpürge gibi.Merhaba.süpürgem bozuldu.motorunu değiştirmek için vereceğim parayla dikey süpürge almak istiyorum ancak hiç kullanmadım.hangi model iyidir?
Ya da dikey süpürge almak yerine motoru mu değiştirsem iyi olur?artıları eksileri ne olur bilemiyorum.