• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektirikli Süpürge Önerisi?

Oyy annecim ya rahat etmek istemiş ama aldığı ürün umdurmamış kıyamam .
Bir de ıslak kuru hem silecek hem süpürecek sözde yokkk imkansız 15 senelik süpürge hala çok güzel çekiyor ve onun motoru kadar güçlü satılmıyormuş bile. benim de kablolu süpürgem yoktu bimden mi ne samsung süpürge almıştık bizi 2016dan 2022ye idare etti sonra motoru yandı. Dikey aldım olmadı evde toz var süpürge yapıyorum robotta süpürüyor güneş çıkışınca havada toz var. Gözle görüyorum yani. Gittim miele aldım en iyisi ki halamın 20 senelik hala çekimi muhteşem. Dikeyde de dysoncuyum ben 3 sene oldu hala güzel farklı marka alanlar 1 senede bozuluyor. Ben kabloluya uzatma takıyorum 2 tane yetiyor evde uğraşmadan süpürmek için 🤣

Bir de ıslak kuru hem silecek hem süpürecek sözde yokkk imkansız 15 senelik süpürge hala çok güzel çekiyor ve onun motoru kadar güçlü satılmıyormuş bile. benim de kablolu süpürgem yoktu bimden mi ne samsung süpürge almıştık bizi 2016dan 2022ye idare etti sonra motoru yandı. Dikey aldım olmadı evde toz var süpürge yapıyorum robotta süpürüyor güneş çıkışınca havada toz var. Gözle görüyorum yani. Gittim miele aldım en iyisi ki halamın 20 senelik hala çekimi muhteşem. Dikeyde de dysoncuyum ben 3 sene oldu hala güzel farklı marka alanlar 1 senede bozuluyor. Ben kabloluya uzatma takıyorum 2 tane yetiyor evde uğraşmadan süpürmek için 🤣
bende dyson kablolu kullanıyorum 2 sene oldu alalı oncesınde de elektrolüks kullandım oda çok iyiydi .

Ben de 2 tane kedi var. çocuk falan derken tüm süpürge çeşitleri var :D
Kablolu süpürge - Dyson bigball aldım. İnanılmaz bi çekiş gücü. Dyson hep beğenirim. Ama ne yazık ki çalıştığım için her seferinde kablolu çıkar ordan oraya taşı derken üşeniyor bazen insan. Haftalık yapıyorum mecburen süpürme işini kabloluyla
Dikey: Yine dyson aldım. Hatta alt modellerinden biri aldım. Mağazadaki adama bende kablolu dyson var diyince v8 al geç gerek yok son modeline demişti. Daha birkaç ay oldu ama elim ayağım oldu. Evet kablolu kadar vakumlu çekmiyor. Bence hiçbirisi kablolu motoru kadar emiş gücü veremez zaten dikey süpürgede. Ama günlük hemen çabucak süpürüyorum o kedi kumu tüyleri kalkıyor içim rahat ediyor.
Robot süpürge: Xiaomi almıştım taa zamanında. Bence evet ortalıktaki tozu kaldırıyor ama kedili evler için öyle mükemmel bir şey beklememek lazım. sonuçta haznesi ufak motoru ne kadar olabilir. Günlük tozu kaldırıyor evet ama her yere giremez veya her şeyi diğer süpürgeler gibi çekemez. Benden öneri bu şekilde:KK51:

Kablolu boschum var ama sadece dyson v15 imi kullanıyorum artık. Evimde halı yok perde yok toz tutacak yer çok yok yani, bence çok güzel temizliyor, çok memnunum.

Back