Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım biz evde fantom kullanıyoruz çok memnunuz ama bende bi konu açmıştım burda en çok fantom ve fakir övüldü bende biraz şıklıktan yanayım fakir alıcağım hatta gitti gidiyor da şuan 97 tl alıcaksan kaçırma derim normalde 150 falan ikisinde ekliyorum buraya
fantom harika ama fakirinkinede real de bakmıştım oda iyi
canım ya bizde evde fantom kullanıyoruz gayet iyi aslında ama bende birazda şık olsun istiyorum ya bu fakir naasılmış kullananlar memnunuki ben hiç bilmiyorum gerçi fakir süpürgede iyi diyorlar ama bide rowentanın var bitane oda iyimi acaba onunda şeklini çok beğendim ama fiyatı çok biraz 200 falan
bu arada ben n11 diye bi site varya reklamları çıkıyor hep o siteden alcam 100 tl alışveriş yapınca 111 tl indirim veriyorlar ben günlük yemek takımlarımı alcam 222 tl çek vercek onunlada ütümü ve dik süpürgemi düşünüyorum seninde aklındaysa kaçırma bence ordada bu süpürge 98 tl
Ben ocak aında arnics süpürgeç aldım.günlük süpürmek için.su hazneli süpürgem var ama hergün olmuyor.2 oğlum var sağ olsun döke saça yiyorlar.ben çok memnunum arnicadam.çekiş gücü çok güzel,çok pratik.küçük bir toz torbası var.işim bitince silkeleyip geri takıyoru.hatta yıkanabiliyorda.zaten yedeğide var.yer kaplamıylr,kablosuda uzun.arnica süpürgeç plus ben 135 tlye aldım taksitle.
bebeğim büyük ihtimal fakir alacağım ama ya arnicanında torbası yıkanıyormuş fakir torbalımı nasıl bilmiyorum hiç biyerdede yazmıyorkuzucum fantomu annem önceden kullandı, iyi çekiyordu ama sap kısmında oynama oldu ve sonrada kırıldı, attık.
fakir darky de şuan benim bekar evimde kullandığım süpürge ve canavar gibi
Darky'den ben çok memnunum canım zaten sırf elektrikli olsun diye fakir almıştım.
Eki Görüntüle 685884 canım bende arnica nın bu modelini aldım. şarzlı değil emiş gücüde iyi gibi arkadaşımda kullanıyor memnun bende aldım 61 tl fiyatıda uygun geldi bana
kızlar bunuda düşüneceğim teşekkür ederimben bu süpürgeyi tek geçerim.
anneme, kendime ve kayınvalideme aldım.
çok pratik ve kullnışlı bir süpürge. çekim gücüde çok fazla
bende aslında bu ikisinin arasında kaldım ama karar veremedim yaMerhaba,
yardımım dokunur diye düşündüm.
***FAKİR DARK 1600 WATT ortalama nakitte 110 tl ye bulunabilir. kullananlar çoook memnun. hem elektrikli hemde şarjlı küçük bir bölümü var. tavsiye ederim
*** ARNİCA SÜPÜRGEÇ 1600 WATT ve yine 110 tl ye bulunabilir.. elektirkli ve artı avantajı katlanır olması... başka markalarla kafanı karıştırma...
Fakir Darky kullanıyoruz evde, yaklaşık 8-9 ay oldu sanırım.
Ben böyle bir süpürge görmedim. Filtreyi yeni temizlediğinizde kolay süpürmeye imkan yok halıyı yerinden kaldırıyor. Temizlik manyağı olan annem gerek görmediğinden halıları silkelemiyor artık.
Diğer makineler nasıldır bilmiyorum ama Fakir bence kesinlikle doğru tercih. Tereddüt etmeden alabilirsiniz.
canım torbası yok hazneli, sanırım hepa filtreli diye geçiyorr ama emin değilim :26:
kullanımı çok rahat kesinlikle tavsiye ederim
kızlar dik süpürgemide alıp çeyiz olayının bir kademesini daha aşmak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var bana resimlerl tavsiyelerde bulunurmusunuz yalnız şarjlı istemiyorum :!6: şimdiden hepinize teşekkür ederim