Didem_evo'muz da yedi bitirdi askerliği..

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
118.855
Puanlar
698
Didocumm,melek arkadaşım benim,
Allah ayırmasın bi daha sevdiğinden inşallah...

hep mutlu olmanı dilerim,seni seviyorum fıstıkcıımm

didem -evo senın adına coook mutlu oldum askerlık engelınıde bıtırdın ne guzel bak artık hep yanında ayrılık yok ozlem yok allah sızı hep mutlu etsın ne ıstersen hayattan hayat sana onu versın ınsalah darısı basıma dıyeyım 234 daha cok ama

didomuzun doğan güneşi

e geleneksel depüğümüz olmadan da olmaz

Son düzenleme:
1 adet dido aranıyooooo

Hayırlı, uğurlu olsun tezkereniz didemcimm

didemimm kankammm allah başka ayrılık vermesin

gözün aydın didem..,,darısı başımıza inş.

canım tertibiiiimmm, geçmiş olsun, gözünüz aydın olsun allah başka ayrılık yaşatmasın, mutluluk sonsuza kadar sizinle olsuuun

Yalnız didem unuttu buraları sanki

Didocumm,melek arkadaşım benim,
Allah ayırmasın bi daha sevdiğinden inşallah...

hep mutlu olmanı dilerim,seni seviyorum fıstıkcıımm
düşünceli arkadaşım benim çok sağol daha yeni girip görebildim kusura bakmayın ne olur çok teşekkürler megommm bende seni sevioree
teşekkür ederim canım yarılamışsın askerliğii inan ondan sonrası daha çabuk geçiyo
didomuzun doğan güneşi

e geleneksel depüğümüz olmadan da olmaz

oyyy bugünleride gördüm yaa çok sağol megommmmmm
Hayırlı, uğurlu olsun tezkereniz didemcimm

teşekkürler canım darısı başınaa
didemimm kankammm allah başka ayrılık vermesin
teşekkürler kankam tez zamanda darısı başına
gözün aydın didem..,,darısı başımıza inş.
teşekkürler cnm darısı başınaaa
canım tertibiiiimmm, geçmiş olsun, gözünüz aydın olsun allah başka ayrılık yaşatmasın, mutluluk sonsuza kadar sizinle olsuuun
tertip kvuştuk sonunda ahh neler atlattık be mutluluk hakkımız artık sağolasın teertip
Yalnız didem unuttu buraları sanki
unutmadım canım sadece eskısı gıbı gıremıyorumm
didemm nirdeee :26: :26:
burdayım tatlım geldiiiiimm

Son düzenleme:
tertiiiipppppppppp gözünaydınn
bu son ayrılığınız olsun inşallah
kavuşma anınıda anlat kanka

Kızlar aşkım 13 şubatta geldi
13 şubat sabahı kuaföre gittm bi güzel süslendim topuklular v.s süperdim yani ayıptır sölemesi neyse ailesiyle havaalanına gittik aslında ben tek gitmek istiyorumdumda ailesi çok düşkün askerime onlarda kalabalık halde karşılamaya geldiler neyse askerimin uçaktan inmesini bekledik gözlerim hep onu aradı neyseki aşkımı görmüştüm koşup boynuna atlamak geldi içimden ama yapamadım ailesinden çekindim neyse aşkım geldi herkesi öptü en sona beni bırakltı sımsıkı sarıldı bana boynumdan öptü kokumu içine çektii öyle sarıldık biraz ben ağladım tabi mutluluktan neyse aşkım elimi tuttu yurumeye başladık rüya gibiydi o mecburen ailesyle eve gitttı cunku tum sülalesi onu beklıyordu ayıp olurdu ben eve gıttım sonra aksamustu 1 saat kadar gorustuk..sonra 14 şubatta bluştuk bana hedıye almamış hain domdom neyse telafi eder umrım alıcam falan dıyoda bakalım artık neyse bakırkoye gıttık aşkımın canı pizza istiyormuş pizza hut'a gıdıp sınırsız pizza yedik ordan çıktık bi cafeye gıttık ortam superdi ust kat boştu bol bol öptük sarıldık kahvemizi içtik evlerimize döndük dünde yine buluştuk aşk tesadüfleri sever filmine gittik film süperdi bugünde birlikteydik aşkıma alışveriş yaptık kahwe falan içtik bende durumlar böyle kızlar..çok özlemişim devamlı öpesim geliyo darısı tez zamanda sizlerin başına canlarım hepinizi çok seviyorum ve öpüyorumm

Son düzenleme:
oyy didoşumm gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını
rabbim bir daha ayırmasın sizi ve ömür boyu mutlu olun canımm

inşallah canım yaa
atarsa şafağımız 27 olucak

didemcim gözün aydın canım
Allah başka ayrılık yaşatmasınn

buluşma anınızıda okudum
ahhh süpersiniz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…