Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba , uğur hoca nasıl bir doktor bende tüp bebek için tercih etmeyi düşünüyorum ama Diyarbakır da hangisi en iyisi bilemiyorum araştırma aşamasındayım lütfen arkadaşlar gerçekten bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Merhaba , uğur hoca nasıl bir doktor bende tüp bebek için tercih etmeyi düşünüyorum ama Diyarbakır da hangisi en iyisi bilemiyorum araştırma aşamasındayım lütfen arkadaşlar gerçekten bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Merhaba genel olarak ekibi de uğur bey de gayet güler yüzlü, bağ olarak çok sevdim yardımcı oluyorlar. Ama burda güler yüz önemli olduğu kadar en önemlisi pozitif sonuç ile ayrılmak.benim iki transferim de problem olmamasına rağmen negatif oldu. Birincisini es geçersem ikincisinde negatif olmaması için gebelik serumu ve histereskopi harici bir şey yapılmadı(gebelik aşısı, embriyo glue vb. Gibi). ikinci transferde iki tane 4 aa 5. Gün transfer edildi ama tutmadı. Orda bir embriyom kaldı, uğur hoca bu transferde gebelik aşısını yapacağını söyledi ama şuan dinleniyorum 4-5 ay ara verdim ama orası ile devam etmeyeceğim. Şuanlık bahçeci düşünüyorum kesin olmamakla birlikte