- 30 Haziran 2022
- 174
- 92
- 28
- 29
- Konu Sahibi Umudunyolu24
29 şubat test günüm o zamana kadar kullanıcam sonucu nasıl olur bilemem olumlu olursa doktor karar verecek ne zamana kadar kullanacağımıNe zamana kadar kullanacağını söyledi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 şubat test günüm o zamana kadar kullanıcam sonucu nasıl olur bilemem olumlu olursa doktor karar verecek ne zamana kadar kullanacağımıNe zamana kadar kullanacağını söyledi mi
Pozitif olur inşallah29 şubat test günüm o zamana kadar kullanıcam sonucu nasıl olur bilemem olumlu olursa doktor karar verecek ne zamana kadar kullanacağımı
İnşallah sizinki de dondurulmuş embriyo muPozitif olur inşallah
Evet adetin 6.gunundeyim henüz transfer günü belirlenmediİnşallah sizinki de dondurulmuş embriyo mu
Kaçıncı gün embriyo suEvet adetin 6.gunundeyim henüz transfer günü belirlenmedi
Benim hepsi 5.gun. adetin kaçıncı günü transfer yaptı uğur hocaKaçıncı gün embriyo su
Adetim bittikten bir hafta sonra transfer olduBenim hepsi 5.gun. adetin kaçıncı günü transfer yaptı uğur hoca
AnladımAdetim bittikten bir hafta sonra transfer oldu
Ben 2.kontrole gittiğimde muhtemelen günü belli olur . Diyarbakır'da değilim kontrolleri yaşadığım yerde yaptiriyorumYani aslında tahlilr bağlı e2 ve progesteron tahlilini göre hoca hareket ediyor
Ben de diyarbakırda değilim ama tavsiyem yaptığınız tahlilleri bekletmeden hocaya söyleyin mesajla bildirinünkü özellikle e2 değişiyor gün gün ben de yaşadığım yerde yaptım sonra oraya gittiğimde tekrar hoca istedi e2 özellikle değişiyor hatta ben bildirmemiştim aynı gün. Hocam bana dedi keşke aynı gün bize bildirseydin dedi o yüzden aynı gün sonucu gönderinBen 2.kontrole gittiğimde muhtemelen günü belli olur . Diyarbakır'da değilim kontrolleri yaşadığım yerde yaptiriyorum
Ben sonuç çıktığı gibi gönderiyorum bekletmeden. Sanırım her kontrolde e2 ve progesteron istiyor demiBen de diyarbakırda değilim ama tavsiyem yaptığınız tahlilleri bekletmeden hocaya söyleyin mesajla bildirinünkü özellikle e2 değişiyor gün gün ben de yaşadığım yerde yaptım sonra oraya gittiğimde tekrar hoca istedi e2 özellikle değişiyor hatta ben bildirmemiştim aynı gün. Hocam bana dedi keşke aynı gün bize bildirseydin dedi o yüzden aynı gün sonucu gönderin
Walla değişiyor yani transfee günü progesteron önemliBen sonuç çıktığı gibi gönderiyorum bekletmeden. Sanırım her kontrolde e2 ve progesteron istiyor demi
Anladım. Bakalım inşallah aksilik çıkmazWalla değişiyor yani transfee günü progesteron önemli
İnşallahAnladım. Bakalım inşallah aksilik çıkmaz
Meh ben yeni yaptım negatif olduKızlar Dr. Uğur değer'de tüp bebek yaptırıp sonuç alan var mı acaba
Selam.
Ben transfer bekliyorum uğur hocada tedavi görüyorum
Trasfer oldunuz muSelam.
Ben transfer bekliyorum uğur hocada tedavi görüyorum
Hakkında hayırlı sı olsunMeh ben yeni yaptım negatif oldu