• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dicle memorial uğur değer

Ben 2.kontrole gittiğimde muhtemelen günü belli olur . Diyarbakır'da değilim kontrolleri yaşadığım yerde yaptiriyorum
Ben de diyarbakırda değilim ama tavsiyem yaptığınız tahlilleri bekletmeden hocaya söyleyin mesajla bildirinünkü özellikle e2 değişiyor gün gün ben de yaşadığım yerde yaptım sonra oraya gittiğimde tekrar hoca istedi e2 özellikle değişiyor hatta ben bildirmemiştim aynı gün. Hocam bana dedi keşke aynı gün bize bildirseydin dedi o yüzden aynı gün sonucu gönderin

Ben de diyarbakırda değilim ama tavsiyem yaptığınız tahlilleri bekletmeden hocaya söyleyin mesajla bildirinünkü özellikle e2 değişiyor gün gün ben de yaşadığım yerde yaptım sonra oraya gittiğimde tekrar hoca istedi e2 özellikle değişiyor hatta ben bildirmemiştim aynı gün. Hocam bana dedi keşke aynı gün bize bildirseydin dedi o yüzden aynı gün sonucu gönderin
Ben sonuç çıktığı gibi gönderiyorum bekletmeden. Sanırım her kontrolde e2 ve progesteron istiyor demi

Back