• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dicle memorial uğur değer

Ugue haca da deneme yapmayı dusundugümden sordum öyle dusundurmussem size kusura bakmayin simdi doktorumu yazarsam o doktorda tedavi olup bu yaszsmayi gorenler olursa olumsuz dusunürler ki doktorum gayet iyi ve pozitifti nasip bizimkisi.

Siz buraya yazınca uğur hocada tedavi görüp iki negatif aldınız sandim. Doktorunuz kimdi
Size bisey daha sormak istiyorum sakincasi yoksa e2 niz transfere bir kac gun kala(( dondurulmus ama)) kacti kacla iptal eder ugur hoca mesela bilginiz varmi

Ugue haca da deneme yapmayı dusundugümden sordum öyle dusundurmussem size kusura bakmayin simdi doktorumu yazarsam o doktorda tedavi olup bu yaszsmayi gorenler olursa olumsuz dusunürler ki doktorum gayet iyi ve pozitifti nasip bizimkisi.
Sizler ikinci denemeniz de neler yaptınız ilkinden farklı olarak

Merabalar ben uğur hoca da dün transfer oldum 2.denemem 3.gün dondurulmuş embriyo transfer ettiler
Hayırlısı olsun inşallah tutunur. Sonucu buraya da yazar mısınız ben de uğur hocadayim. Şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Bir de ne zamana kadar kullanacağınız söylendi mi

Back