- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi Umudunyolu24
Negatif olmasinin sebebi bulundu mu kaç deneme yaptınızArkadaslar Ugur hoca gonalf i kacla vurduruyor hastalarina?? ben tedavimde 300 vuruyordum yuksek gibi geldi bana ve negatifti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif olmasinin sebebi bulundu mu kaç deneme yaptınızArkadaslar Ugur hoca gonalf i kacla vurduruyor hastalarina?? ben tedavimde 300 vuruyordum yuksek gibi geldi bana ve negatifti
Yok hayır bisey demedi herseyi yaptik dedi histereskobi dahil..nasip galiba siz icinizi ferah tutun dua edin ins olur sizin, bizim bir dahakine artik.Negatif olmasinin sebebi bulundu mu kaç deneme yaptınız
Hayırlısı olsun zamanı var demekki kaç defa negatif aldınız ?Yok hayır bisey demedi herseyi yaptik dedi histereskobi dahil..nasip galiba siz icinizi ferah tutun dua edin ins olur sizin, bizim bir dahakine artik.
Hayırlısı olsun zamanı var demekki kaç defa negatif aldınız 2
Geride embriyonuz var mı? Tutmamasının sebebi bulunsa keske
Hayırlısı olsun. İnsallah gerek kalmadan kendiliğinden olurMalesef kalmadi
225 vurdumArkadaslar Ugur hoca gonalf i kacla vurduruyor hastalarina?? ben tedavimde 300 vuruyordum yuksek gibi geldi bana ve negatifti
Uğur hocada mı tedavi gördünüz? Hangi sorundan dolayı başvurmuştunuz ve embriyo kaliteniz neydiMalesef kalmadi
Siz buraya yazınca uğur hocada tedavi görüp iki negatif aldınız sandim. Doktorunuz kimdihayir ugur hoca da tedavi gormedim 4aa kalite sperm azligi
Size bisey daha sormak istiyorum sakincasi yoksa e2 niz transfere bir kac gun kala(( dondurulmus ama)) kacti kacla iptal eder ugur hoca mesela bilginiz varmiSiz buraya yazınca uğur hocada tedavi görüp iki negatif aldınız sandim. Doktorunuz kimdi
Sizler ikinci denemeniz de neler yaptınız ilkinden farklı olarakUgue haca da deneme yapmayı dusundugümden sordum öyle dusundurmussem size kusura bakmayin simdi doktorumu yazarsam o doktorda tedavi olup bu yaszsmayi gorenler olursa olumsuz dusunürler ki doktorum gayet iyi ve pozitifti nasip bizimkisi.
Ben henüz transfer olmadim hazırlık aşamasındayim. İki haftam falan varSize bisey daha sormak istiyorum sakincasi yoksa e2 niz transfere bir kac gun kala(( dondurulmus ama)) kacti kacla iptal eder ugur hoca mesela bilginiz varmi
Hayırlısı olsun inşallah tutunur. Sonucu buraya da yazar mısınız ben de uğur hocadayim. Şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Bir de ne zamana kadar kullanacağınız söylendi miMerabalar ben uğur hoca da dün transfer oldum 2.denemem 3.gün dondurulmuş embriyo transfer ettiler
Ne zamana kadar kullanacağını söyledi miProgesteron fitil ve iğne kullanıyor um. Oksapar göbekten iğne de. Folbiol kullanıyorum