a.s.bayanlar polikistik olduğum için 1 hafta önce doktor bu ilacı verdi kullanmaya başladım fakat inanılmaz derecede çok şiddetli baş ağrısı ve miğde bulantısı yapınca doktoru aradım
bana ilaç yaramamış bırak kullanma dedi .. sadece 1 hafta kullanmış oldum
dün doktora gittim ilacı bıraktığın için adet olucaksın dedi ?
fakat benim adet olmama daha 12 gün var 1 hafta diane kullandım bıraktım diye adetmi olucam ?
ayrıca bu ilacı kullandığımdan beri çok fazla yan etkiler yaşadım çok şiddetli baş ağrısı dayanılmıycak derecede.. miğde bulantısı.. boğazımda batmalar oluyo
bu ilacı bıraktım bu yan etkileri geçermi...TEŞEKKÜRLER
Canım bende de kist vardı ve bende kullandım diane35 ama herhangi bir yan etkisi hiç olmamıştı bana. Bu kadar çok yan etkisinin olmasına şaşırdım. İnşallah bi an önce düzelir durumunuz.
ben geçen ay kullandım bir ay cnm bendede ayni yan etkileri yaptı. ikinci kutudan 3 tane içtim aynı ay içinde iki kez adet oldum. normal yani yaşadıkların. yan etkileride zaman içinde geçer merak etme cnm.
ben geçen ay kullandım bir ay cnm bendede ayni yan etkileri yaptı. ikinci kutudan 3 tane içtim aynı ay içinde iki kez adet oldum. normal yani yaşadıkların. yan etkileride zaman içinde geçer merak etme cnm.
bende bıraktım 2. kutudan 3 tane içip dayanamadım. geceleri uyanıyordum resmen mide bulantısından. ilacı bırakalı 10 gün falan olmuştur etkisi geçti diyebilirim.
bende bıraktım 2. kutudan 3 tane içip dayanamadım. geceleri uyanıyordum resmen mide bulantısından. ilacı bırakalı 10 gün falan olmuştur etkisi geçti diyebilirim.
aynı şekilde miğde bulantısıda çok oluyordu ona dayanıyordumda baş ağrımasına dayanamıyordum...ilacı bıraktım 2 gün oldu hala başım çatlıyor :çok üzgünüm:
bende gynelle kullanıyordum. diana35 ile çok yakın ilaç bu ikisi..
ilk 2 ay ateşlenme baş ağrısı ve gerginlik olmuştu. devam ettim zamanla düzeldi. 3 yıl kadar kullandım bıraktım.
sizinde yan etkileri bir kaç güne kadar geçer.
polikistik dediğiniz sorun sanırım PCO değil mi?
eğer öyle ise bunun teşhisi nasıl konuyor?
benim böyle bir sorunum yok. ama varsa ben anlamıyosam diye korkuyorum:)
9sene kullandım sadece migrenimi tetiklerdi onun yanında hiç yan etki bende olmadı ama herkeste olacak ya da olmayacak diye bir şey yok tabi.Başka bir ilaçla devam ettirir büyük ihtimal.
bende gynelle kullanıyordum. diana35 ile çok yakın ilaç bu ikisi..
ilk 2 ay ateşlenme baş ağrısı ve gerginlik olmuştu. devam ettim zamanla düzeldi. 3 yıl kadar kullandım bıraktım.
sizinde yan etkileri bir kaç güne kadar geçer.
polikistik dediğiniz sorun sanırım PCO değil mi?
eğer öyle ise bunun teşhisi nasıl konuyor?
benim böyle bir sorunum yok. ama varsa ben anlamıyosam diye korkuyorum:)
9sene kullandım sadece migrenimi tetiklerdi onun yanında hiç yan etki bende olmadı ama herkeste olacak ya da olmayacak diye bir şey yok tabi.Başka bir ilaçla devam ettirir büyük ihtimal.
CAnım adet düzenliğin yoksa bile kendini ultrasyonda bir sürü küçük kist olarak belli eder.Hormon testlerine bakılır ona göre tanı konulur.
aynen böyle ultrasonda ufak kistler çıktı hormon testi yapıldı
bendeki belirtileri ; son zamanlarda adetim geç olmaya başladı
yüzümde sivilcelenme oldu
göğüs ucumda ve göbeğimde tüylenme oldu
ben de bir sene kadar killardaki artistan dolayi dolayi diane35 kullandim.
ilk 3 ay berbat gecti herseyden midem bulanir olmustu, asiri bas agrisi yapiyordu, odemde cabasi...
bende adet duzensizliği vardi 6 ay kullandım adetim duzene girdi fakat kilo aldım ilk 10 gunde mide bulantısı baş ağrısı yaptı sonradan gecti iştah açar onu söyleyeyim 6 ay sonunda bıraktım yine adet duzensizliği oldu kist falan da yok hormon bozukluğu da yok arkadaşlar bana ne önerebilirsiniz düzene girmesi için??