Arkadaşlar ben sınava çalışmaya yeni başlayacağım. sengözlerimebaksanab Detaylı konu anlatımı olan matemetik kitabı önerileriniz nelerdir? Konuların detaylı ve soruların daha basit olması ilk başta benim için daha iyi olur diye düşünüyorum ama hangi kitabı almam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok... olumunekankayizsmile
Canım öncelikle kolay gelsin. Ben dgs ye ilk mezun olduğum sene girdim ama çalışmamıştım sırf girmiş olmak için yani... keşke o zamandan çalışsaymışım. mezun olduktan sonra 2 yıl çalıştım gördüm hanyayı konyayı. içimde kaldı hep bu mesele. bu yıl hazırlanıyorum ben de ciddi bir şekilde.
matematiğim orta düzeyde diyebilirim. sözelim iyidir. bende karacanın konu anlatımlı kitabı vardı önce ordan çalışmaya başladım ama matematik sorularında çözümlerini yaparken biraz atlaya atlaya anlatmış. ama soru kalitesi vs iyi.
ben güvenderin dgs setini aldım geçen haftalarda. nt mağazasından aldım 45 tl civarına. aklında bulunsun nt mağazalarında her 30 tl lik alışverişinde tek seferlik kullanma hakkın olan 5tl indirim çeki veriyorlar.daha doğrusu fişlerini saklıyorsun. bu sene bol bol kitap alacağın için yararı olur sana.
güvenderin kitabını anlatmak gerekirse, sayısalı 3 k,taba bölüştürmüşler. 3. kitp sırf geometri. kitapların boyutları da incelmiş böylelikle çalışırken çok rahat oluyor. sözeli de ince yapmışlar az soru var ama soru kaliteleri çok güzel. konu anlatımı da. konu anlatımı genel olarak güvenderden daha iyisini bulamazsın. ince ince anlatıyor.
bunun dışında 10 adet fasikül deneme ve 2000 yılından bu yana çıkmış dgs soru ve çözümleri var kitapçık halinde tek tek.
tasarı, yedi iklim ve yargı yayınlarını da çok övüyorlar ben de alıcam soru bankası onlardan. çok soru çözmek gerek çoook.
bol bol deneme çözmek de çok önemli. çünkü ben kendi başıma test çözerken kendimi iyi zannediyordum ama haftasonu karacan dersanesinin denemesine girdim yetiştiremedim. hız kazanmamız gerekli. en önemli şeylerden birisi biliyorsun bizim için.
benden bu kadar şimdilik tatlım. başarılar diliyorum. inşallah amacına ulaşırsın. ben hacettepe veya gazi grafik tasarım istiyorum...