dgs sınavına girecek olan yok mu arkadaşlar yaa yada girmiş olan

ben 2006 yılında girdim... ve yerleştim... darısı başınıza inşallah... sorularınız olursa yardımcı olurum.. tüm girecek olan arkadaşlara başarılar...

bende 2008 de girdim olmadı ama artık denemicem hayat koşulları çalışmam gerek aöf den tamamlıcam artık.

umarım kazanırsınız arkdaşlar çok zor bi sınav değil ama hız çok önemli ii çalışmalar

Kızlar benim kardeşim girdi 283 aldı ama yerleşemedi.Bu sene dersaneye gidiyor, çalışıyor ama benim pek umudum yok.kontenjanı çok az bölümü ağır ve puanları yüksek,tercihleri sınırlı..Allah emeklerinizi zayi etmesin.Bir yere yerlşebilmek için 160 sorudan en az 140 net yapmanız gerekiyormuş bilginize...

bende 2005te bilgisayar öğretmenliğine geçiş yaptım bu sınavla laelaelaelaelae evet en önemli şey hız, kitap okumayı sevmemin faydasını gördüm diyebilirim

78 matematik 76 türkçe net yapıpta kazanmıştım bende.. 80er soru var, ve sadece türkçe matematik olduğu için kolay gibiydi.. yani şu anda kpssye hazırlanıyorum da coğrafya tarih çalışmak çok zor geliyo benneyaptımki

ben 2003 dgs ile gazi uluslararası ilişkilere yerleşmiştim.eşit ağırlık 337 puan ile yerleşmiştim.çok şükür okul da bitti.Ama ilk yıl çok yorucu bir süreç,intibak yılı bayağı zorluyor.hem hiç bir dersten kalmaman gerekiyor,hem de diğer derslerin ortalamasını kullanarak hiç bir dersten geçemiyorsun,Yani ortalamanın yüksek olması tek dersini bile kurtarmıyor.
ve en yorucu olanı da benim okulum beni önceki okulda aldığım hiç bir dersten muaf tutmadı.bu yüzden diğer arkadaşların 2 yılda aldığı tüm dersleri 1 yılda tamamlamak zorunda kaldım.Önemli olan bitmesi idi bitti çok şükür,kaydirigubbakcemile3

2009 dgsye girecegim.... bu iLk sınavım oLacak..... benneyaptımki

tatlım 2004 yılında girmiştim okul bitti diye ama hiç çalışmadığım için kazanamadım...

bende bu yıl yerleştim.tasarı konu anlatımlı kitabını bitirdim.intibağın yeni çıkan kitabınıda bu yıl sınava girecek arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.ben aldım ama başlamak nasip olmadı:) birde okula başlayınca anladımki dgs yi kazanmak hiçbişeymiş.intibak yılı çok zorluyor çooook.2 dersten kalınca atılıyoruz.bazen diyorum hiç gelmese miydim.umarım sene sonunda intibak yılını atlattığımıda yazabilirim size.soruları olan arkadaşlara bende yardımcı olabilirim

Ben de ilk defa gireceğim.
Önceki yıllardan girmiş arkadaşlaradan bir ricam var.
Deneme çözmek istiyorum, denemelere ihtiyacım var.
Soru bankası, deneme vs.
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa, duacı olurum.
Allah kolaylık versin hepimize.

mezun olalı 9 yıl oldu.dgsye tekrar girme şansım ne?bölümü3. olarak bitirmiştim.

canım ben mezun oldauktan sonra 5 sene içinde girebiliyosun diye biliyorumbilmiyorumkismile
ben de 2008 dgs ile yerleştim, merak ettiğiniz konularda yardımcı olabilirim.
mezun olduktan sonra 5 sene içinde girebilme şartı 2008 de kaldırıldı. Bölümü 3. olarak bitirmen de büyük avantaj :)

ben de 2008 dgs ile yerleştim, merak ettiğiniz konularda yardımcı olabilirim.
mezun olduktan sonra 5 sene içinde girebilme şartı 2008 de kaldırıldı. Bölümü 3. olarak bitirmen de büyük avantaj :)

o şartın kalktığından haberim yoktu ya iyi olmuş gerçekten:dance:
bende gircem bu sene, kpss hazırlanıyorum ama hazır ders çalışmışken oda çıksın aradansengözlerimebaksanab
hangi bölümle nereye yerleştin ?

ben uludağ çalışma ekonomisine yerleştim.
zaten hazırlanıyorsan şansını denemelisin bence de
belki duymuşsunuzdur eskiden tercihler sınavdan önce yapılıyordu ama geçen sene bu da değişti, puanlar açıklandıktan sonra yapılıyor tercihler. yeni adaylar için çok güzel bir gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…