ben girdim DGS ye 295 almıştım eşit ağırlıktan ama yerleşemedim.senin puan kaçtı
sarıyaprak meslek lisesi olup matematik kendin çalışıp pratik yapmışsın bende düzlise sosyal bilimler mezunuyum hiç matematik görmedik o yüzden altyapı zayıf zaten babamın mesleği dolayısıyla doğuda okudum ve eğitim kalitesini yaşayamadım matematikle ilgli çalışma yöntemin varmı teşekkür ederim :çok üzgünüm:super bi puan.Yerlesemedigine sasirdim.Benimki 246 di.Ama meslek lisesi mezunu oldugum icin mat falan kendim calistim.Dgs yi kaybettim ama simdi calisa calisa pratiklik kazandim derslerde. Bu sene kpss ye girecegim.Dgs ye de gelecek sene.senin bolum neydiki yerlesemedin o puanla?
sarıyaprak meslek lisesi olup matematik kendin çalışıp pratik yapmışsın bende düzlise sosyal bilimler mezunuyum hiç matematik görmedik o yüzden altyapı zayıf zaten babamın mesleği dolayısıyla doğuda okudum ve eğitim kalitesini yaşayamadım matematikle ilgli çalışma yöntemin varmı teşekkür ederim :çok üzgünüm:
çok teşekkür ederima.s. güvender matematik kitabı bendede var lise3 te almıştım 2005 yılında üniversiteyi kazandım ilk sene hoca beni bıraktı matematikten matriks ve detarminan konuları sayesinde geçmiştim muhasebe bitirdim.benim bu 4 işlem knularım yetersiz bazen bakıyrum belli kuralları var ama sonra teste geçince uygulayamıyorum sonra kendime güvenim gidiyor.ama sarıYAPRAK gerçekten bak ne güzel sen azim etmişsin ALLAH sana yardım etmiş inşallah bende yaparım ve inşalalh KPSS kazanırsın ve güzel bir yere atanırsın AMİN ÖPTÜM a.s.Canim benim inanirmisin lisenin sonunda basladim calismaya yaklasikta 4 senedir calisiyorum. Nasil dersen eger, guvenderin kitabini aldim konulari bitirdim test cozdum devamli.Yapamadigim sorulari esimin Matematik ogretmeni arkadasi var ona cozdurdum.Konulari bitirsem bile tekrar basa dondum.Ilk once bazi konulari anlamiyorsun ama devamli calisip tekrar edince, birde uzerine test oluyor.Yani azimle yilmadan calisacaksin.Matematigin mantigini anla.Zaten konularin birbirine bagli oldugunu gorursun.Konuyu anlamadin mi yada bazi sorularda problem mi var olsun diger konuya gec ama tekrar donmek uzere. bu benim yontemim. yillarimi aldi ama Sonunda basardimUmarim sende basarirsin.Optum canim.
tesekkur ederim. teste gecince yapamaman cok normal.en basit test kitabindan basla.gerekirse konu anlatimli kitaptaki sorunun aynisini bakarak test kitabindaki soruya uygula.insallah sende yapabilirsin.kazaniiz catir catirda para kazaniriz bizde.kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?