- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Allahım ya fizik bu kızı bozmuşbeynimin sulandığını düşünüyorum ama beyin zaten suyun içinde diye cayıyorum iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım ya fizik bu kızı bozmuşbeynimin sulandığını düşünüyorum ama beyin zaten suyun içinde diye cayıyorum iyiyim çok şükür sen nasılsın?
kız dikkat etsene içtiğine niçin öyle uyuyorsun balım?Sana da gecmis olsun canim.
Cok boluk boluk uyuyorum ben belkide ondandir .
Ay gecen benim ki bana agri kesici veriyorum diye sakinlestirici vermis
Elim ayagim bosalmis sekilde surekli siritiyordum
Bak ozaman bas agrim kesilmisti ahaha
Bak yanan devrelerini tutuştururum heeee, gül iştebak sonra cayma iş işten geçince ahahahah
bozdu Tubam sorma azıcık aklım vardı onuda aldı sonundaAllahım ya fizik bu kızı bozmuş
hosbulduk canım yanık ki ne yanık :)Hoş geldin kız devresi yanık
tamam o halde sana güveniyor ve bir kahkaha atıyorum ahahahahahhaahahBak yanan devrelerini tutuştururum heeee, gül işte
Olsun devresi yanık olmak çok iyidirhosbulduk canım yanık ki ne yanık :)
biz böyle olsun istememiştik çatlağım
Catlak margarin ahaha
Gecen bana biri mune dedi
Dedim.mune degilim ben ahahaba
Sen bizim BAŞ ÇATLAĞIMIZSIN
Tubam iyi dedi eveeet çatlakların başısın sen
Ravza kim tugba kimmmBirde hiç işin yokmuş gibi manyaklarla uğraşıyorsun :) kolay gelsin kız işin zor
Heh şöyle bir kahkaha da benden sana gelsin hahahaha ahahahahahaha, nihaaaaahaaa kötü kadın gülüşümü burada da yaptımtamam o halde sana güveniyor ve bir kahkaha atıyorum ahahahahahhaahah
evet halay başı gibi
Beni pro yapsana
Heh şöyle işte
Halay başı gibi mi
Hosgeldin canan :) seni ilk defa goruyorum ben hi..ben geldimmmmm
o sondaki gülüş beni benden aldı işte kardeşimHeh şöyle bir kahkaha da benden sana gelsin hahahaha ahahahahahaha, nihaaaaahaaa kötü kadın gülüşümü burada da yaptım
Tuğba benim adım, Ravza da nasipse kızıma koyacağım isim :)Ravza kim tugba kimmm
utangaç bebiş bir gösterse kendini keşkeTuğba benim adım, Ravza da nasipse kızıma koyacağım isim :)
evet halay başı gibi
hosbulduk Huy Meselesi yenı sayılırım ama 2 ay ı gectı denk gelemedık demekHosgeldin canan :) seni ilk defa goruyorum ben hi..
Seni senden alan devresi yanıklar utansın kızo sondaki gülüş beni benden aldı işte kardeşim
Surekli ruya goruyorum yada kabus ondan :)kız dikkat etsene içtiğine niçin öyle uyuyorsun balım?
utangaç bebiş bir gösterse kendini keşke