- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
gülüm evde biri var mı nolur birini çağır birşey yap durma öyle yalnız tek başınaKızlar bana okuyun bayılıp kalıcam en sonunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülüm evde biri var mı nolur birini çağır birşey yap durma öyle yalnız tek başınaKızlar bana okuyun bayılıp kalıcam en sonunda
Ilk defa goruyorum :) belki gormusumdur ama dikkat etmedim ama.bak catlaklar sayfasinda bulusmak.nasipmishosbulduk Huy Meselesi yenı sayılırım ama 2 ay ı gectı denk gelemedık demek
hadi ya inşallah kesilir kötü rüyalarınSurekli ruya goruyorum yada kabus ondan :)
Hayirlisiyla alirsin kucagina insallah canim :)Tuğba benim adım, Ravza da nasipse kızıma koyacağım isim :)
gülüm evde biri var mı nolur birini çağır birşey yap durma öyle yalnız tek başına
Artık erkek gibi hissetmeye başladım ya daha doktora gitmeme 25 gün var eşim diyor ki ya doktora gitsene cinsiyetini öğrenelim diyor sanki erken gitsem kendini gösterecekutangaç bebiş bir gösterse kendini keşke
Yarismanin oldugu zamanlar her yere girip link dagitiyordum gelin yarisin diye
Beni pro yapsana
Heh şöyle işte
Halay başı gibi mi
Hayirlisiyla alirsin kucagina insallah canim :)
Amin canım benim amin çok sağol Allah razı olsun :Hayirlisiyla alirsin kucagina insallah canim :)
Iyi geceleer :))sevgili çatlak arkadaşlarım ben artık kaçıyorum kafam yerinde değil kaybettim kendisini belki bulurum belki bulmam ama zaten bulmasamda birşey değişmez iyi geceler dilerim hepinize
Yarismanin oldugu zamanlar her yere girip link dagitiyordum gelin yarisin diye
Yarismaya katilip dereceye giremeyenler dahi pro olmuslardiiiii
Nicin bu firsaylari degerlendirmedin haaaaaaaaa
Olurda moda yarismasi baslarsa ensendeyim
Ahaha
Amin canım benim amin çok sağol Allah razı olsun :)Hayirlisiyla alirsin kucagina insallah canim :)
sevgili çatlak arkadaşlarım ben artık kaçıyorum kafam yerinde değil kaybettim kendisini belki bulurum belki bulmam ama zaten bulmasamda birşey değişmez iyi geceler dilerim hepinize
Tamam malzemeleri getirelimmmBeni pro yapsanaaa
Senden de razi olsun canimAmin canım benim amin çok sağol Allah razı olsun :)
Tamam malzemeleri getirelimmm
Bir kredi karti yeterli
Buyuk konusmaaaaaaa olursan gorursunnProluk yarışmalarında birinci olamam ko ben