- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Yazık ya hiç kıyamam sana şimdi o yanan devreler tutuşuyor dikkat et kız kendineAnaya çok küfür edilir olmaz
Arada kaynarım
Ana karnında 9 ay 17 gün kalmısım.
O 7gunde Yanmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazık ya hiç kıyamam sana şimdi o yanan devreler tutuşuyor dikkat et kız kendineAnaya çok küfür edilir olmaz
Arada kaynarım
Ana karnında 9 ay 17 gün kalmısım.
O 7gunde Yanmis
Yok bu çatlağın devreleri gittikçe tutuşmaya doğru yol alıyor
Bitmek bilmez bence :)Normal olmamak en güzeli :)
Tövbe ya bir bitmedi bu erkek üyeler
Çok çok geçmiş olsun çatlağımBasım dönüyor ya
tamam hayatım sen nasıl rahat edersen çatlak editörümTesekkur ederim.pericim peki o zaman nasil istersen oyle demeye devam ama basina catlak editor sifatini koymayi unutmuyoruzzz
Bu sayfadaysak artik her birimiz catlagiz
geç doğum belli belli
Tesekkur ederim.pericim peki o zaman nasil istersen oyle demeye devam ama basina catlak editor sifatini koymayi unutmuyoruzzz
Bu sayfadaysak artik her birimiz catlagiz
neden balım iyimisinBasım dönüyor ya
Çok çok geçmiş olsun çatlağım
böylesi daha güzel olmuş kii yaşasın çatlaklarYandı o arada iste
Hepiniz birgün benim nickimi kulanicaksiniz demistimmmm :R
Bitmez tabi ne arıyorlar kadınlar kulübün de dicem ama herşey ortada, çok yersiz olacak bunu söylemem :)Bitmek bilmez bence :)
Bencede :) sen neler yapiyorsun bakayim
Bu aksam cok basim agridi benim.perim az once kalktim.kendime anca gelebildimmmtamam hayatım sen nasıl rahat edersen çatlak editörüm
neden balım iyimisin
Yandı o arada iste
Hepiniz birgün benim nickimi kulanicaksiniz demistimmmm :R
ahahha ay çok güldüm kız çok yersiz olur demene saklananda varsa eğer elbet çıkacak ortaya hiçbirşey kapalı kalmazBitmez tabi ne arıyorlar kadınlar kulübün de dicem ama herşey ortada, çok yersiz olacak bunu söylemem :)
Ne yapayım kız bütün gön evde boş boş duruyorum, sıkıntıdan patlamak üzereyim :) kk olmasa ne yapardım bilmiyorum :)
Hayir kurallar geregi yasak diyorum ozelden devam ediyoruz kurallar boyle ise yapacak bir seyim yok :)Bitmez tabi ne arıyorlar kadınlar kulübün de dicem ama herşey ortada, çok yersiz olacak bunu söylemem :)
Ne yapayım kız bütün gön evde boş boş duruyorum, sıkıntıdan patlamak üzereyim :) kk olmasa ne yapardım bilmiyorum :)
stres etme balım streste baş dönmesi yapar çok geçmiş olsunOtururken birden başladı ya.
Reglim yakın inatlaşıyor kaç gündür olmuyorum
Ya nick degisim hakkimi.kullanmamis olaydim catlak marga yapardim ama kullanmisimmm;(
Bitmez tabi ne arıyorlar kadınlar kulübün de dicem ama herşey ortada, çok yersiz olacak bunu söylemem :)
kafa çatlak ya şimdi hava alıyor haliyle ondan margam çok geçmiş olsun benimde kötü başımBu aksam cok basim agridi benim.perim az once kalktim.kendime anca gelebildimmm
Catlakliktan mi oluyo bu agrilar dersin