- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
ben bulmuyorum laflar beni buluyorAllahım nerden buluyorsun bu lafları
affet abla yapamadım bilemedimGrafik tasarımcı var karşında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bulmuyorum laflar beni buluyorAllahım nerden buluyorsun bu lafları
affet abla yapamadım bilemedimGrafik tasarımcı var karşında
hoşgeldin editörümmBaslik o kadar yanik ki okurken devrem yandi iki kere begenmisim yanlisliklaaa :)
Haklısın abla ya tamam kızma bişey demedik, saygılar
Baslik o kadar yanik ki okurken devrem yandi iki kere begenmisim yanlisliklaaa :)
ben bulmuyorum laflar beni buluyor
affet abla yapamadım bilemedim
Amaniiiinnn seni de kaybettik, geçmiş olsunBaslik o kadar yanik ki okurken devrem yandi iki kere begenmisim yanlisliklaaa :)
anamız olsan olmazmı daha uygun şarkıyaBen sizin aganizim ben ne dersem o olurrr
Ya perim editorum diyip durma ya resmi bir sekilde hitap ne ediyorsun pampa kanka pampis falan varken ahahahoşgeldin editörümm
Amaniiiinnn seni de kaybettik, geçmiş olsun
seviyorum kız sana öyle demeyi resmi demiyorum ben yakışıyor sana editörlük biriciğimYa perim editorum diyip durma ya resmi bir sekilde hitap ne ediyorsun pampa kanka pampis falan varken ahaha
Aferinn
Listeye dahil oldun.
Seninde devreler yandığına göre
evet ama devreleri yanıkgillere katıldı ne mutlu margamaKazandık olucak o lütfen dikkat et
anamız olsan olmazmı daha uygun şarkıya
En devresi yanık üye CatlakB
Normal degildim zaten boyle bir sayfa acilmasini bekliyordum yillardir ravzacim..Amaniiiinnn seni de kaybettik, geçmiş olsun
Yok bu çatlağın devreleri gittikçe tutuşmaya doğru yol alıyorKazandık olucak o lütfen dikkat et
geç doğum belli belliAnaya çok küfür edilir olmaz
Arada kaynarım
Ana karnında 9 ay 17 gün kalmısım.
O 7gunde Yanmis
nerede kız erkek üye bu kaçıncı ya ben geldiğimden beri kaç gördüm gizlememiş bari gizlilerde vardır kesinNormal degildim zaten boyle bir sayfa acilmasini bekliyordum yillardir ravzacim..
Siteye erkek uye gelmis
Normal olmamak en güzeli :)Normal degildim zaten boyle bir sayfa acilmasini bekliyordum yillardir ravzacim..
Siteye erkek uye gelmis
Iyi yapmissin catlagim, bizde ki devrelere mudahale edebilene ask olsun
Napiyosun bakayim
Tesekkur ederim.pericim peki o zaman nasil istersen oyle demeye devam ama basina catlak editor sifatini koymayi unutmuyoruzzzseviyorum kız sana öyle demeyi resmi demiyorum ben yakışıyor sana editörlük biriciğim