- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
o nasıl laf duymamış olayım tatlı kuşumaçık ta ne bilim bensiz muhabbet olurmu .. kambersiz düğün olmuycağı gibi .. bölede olmuyo davetsiz misagir olarak damlıom heryire
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o nasıl laf duymamış olayım tatlı kuşumaçık ta ne bilim bensiz muhabbet olurmu .. kambersiz düğün olmuycağı gibi .. bölede olmuyo davetsiz misagir olarak damlıom heryire
Tey tey tey tey teeeeey buyrun A dostlar çiftetelliyenasıl sevindim anlatamam şu an kalkıp oynucam ama halim yok benim yerime smiley oynasın
Ya sen yabancı misin, ne misafiri, sen bizdensin ne zaman istersen geleceksin tabiaçık ta ne bilim bensiz muhabbet olurmu .. kambersiz düğün olmuycağı gibi .. bölede olmuyo davetsiz misagir olarak damlıom heryire
evet devrelerin yandığı şu dakikadan itibaren anlaşıldı bizim kafa şu an iyi değilTey tey tey tey teeeeey buyrun A dostlar çiftetelliye
kuzum benim napıon yirim sizi bebiş napıo cinsiyet belli oldumuYa sen yabancı misin, ne misafiri, sen bizdensin ne zaman istersen geleceksin tabi
yemeğime tuz atacağım vakit tugbayıııı buluciğimmmArtık tuz konusu benim yetki alanım oldu ona göre kızlar, tuz yiyeni hele fazla yiyeni döverim ayağınızı denk alın
Ben zaten şuan devre dışıyım, manyadım iyice bu durum hiç hoşuma gitmiyor af neevet devrelerin yandığı şu dakikadan itibaren anlaşıldı bizim kafa şu an iyi değil
kız normal olmadığımız için burdayız birimiz şekerci birimiz tuzcuuuuuuevet devrelerin yandığı şu dakikadan itibaren anlaşıldı bizim kafa şu an iyi değil
bende fenayım deliliğe vuruyorum kardeşim en güzeli buBen zaten şuan devre dışıyım, manyadım iyice bu durum hiç hoşuma gitmiyor af ne
ben şekerciyim şekersiz hayat düşünemiyorumkız normal olmadığımız için burdayız birimiz şekerci birimiz tuzcuuuuuu
bende baharatçı olam bensiz olmuo beni sevende var sevmeyende ama bensizde olmuo işte :)kız normal olmadığımız için burdayız birimiz şekerci birimiz tuzcuuuuuu
gece saat 1 -2 sularında kahvemizi yapıp fal bakıyoruz benim küçük görümcen çok iyi fal bakarkahve falı gecesini ilk duydum şimdi o nasıl oluyor
Hamd olsun iyiyim tatlı kuzum benim :) bebiş ne yapsın annesini yoruyor, içeride yuvarlanıp gidiyor. Yok kuzum doktora gitmeme daha 25 gün falan var, cinsiyet belli değil göstermiyor kendinikuzum benim napıon yirim sizi bebiş napıo cinsiyet belli oldumu
niye o kadar geç oluyor o fal bakmagece saat 1 -2 sularında kahvemizi yapıp fal bakıyoruz benim küçük görümcen çok iyi fal bakar
en son 1 sene öncesinde bakmıştı bana düşün
hoşgeldin tubişim çatlak kafalarımızla olur olmadık şeyler konuşup duruyoruz iştenapıonuz kız
bende çatlakgillerden
bakıomda beni unuttunuz hemen hıh
Oh çağır kız çağır, vururum ellerine o tuz koyduğun kaşıklayemeğime tuz atacağım vakit tugbayıııı buluciğimmm
kız o saat geç mi ben sabah 6 da uyuyorum benim için akşam vakitleri gibi bişi oluyoooniye o kadar geç oluyor o fal bakma
yarım kepçe koysak o da mı fazla olucakk kepçeyle dövecek beni sonundaaOh çağır kız çağır, vururum ellerine o tuz koyduğun kaşıkla
Ol kız ol aman seni sevmeyen uzak dursun, sevenler yeter sana :)bende baharatçı olam bensiz olmuo beni sevende var sevmeyende ama bensizde olmuo işte :)
sen vampirmisin yoksa aman Allahımkız o saat geç mi ben sabah 6 da uyuyorum benim için akşam vakitleri gibi bişi oluyooo