- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Kimyayı çok severim ama fizikten nefret ederim. Okul hayatım boyunca fiziğin hey çeşidini gördümkız hiç almıyor kafam o kadar dolu ki ekstra şeylere zerre yerim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyayı çok severim ama fizikten nefret ederim. Okul hayatım boyunca fiziğin hey çeşidini gördümkız hiç almıyor kafam o kadar dolu ki ekstra şeylere zerre yerim yok
Sekeri azallttim ama tuz yemekte falan tat veriyor resmen normalntuz atiyorum ama ayriyetten tuz atma ihtiyaci hissediyorum.Kuzum dikkat et kendine ikisi de çok zararlı, bazen tuzu ben çok arıyorum ama şekerin hayatımda ki yeri sıfır. Tuzu azalttıysan şekeri de azaltırsın canım benim
Kimya sevilmeyecek ders mi cok eglencelii:)Kimyayı çok severim ama fizikten nefret ederim. Okul hayatım boyunca fiziğin hey çeşidini gördüm
Bencede kimya çok eğlenceli kız :)Kimya sevilmeyecek ders mi cok eglencelii:)
En eglenceside periyodik tabloyu ezberlemek oluyorr birde o kc kd konulari varya organik kimyada eglenceliBencede kimya çok eğlenceli kız :)
Sekeri azallttim ama tuz yemekte falan tat veriyor resmen normalntuz atiyorum ama ayriyetten tuz atma ihtiyaci hissediyorum.
Oda dedigin gibi fazla zararli
sen dikkat et bebisin ve kendin icin :)
Ben analitik Kimyayı çok severdim :) bence o tabloyu ezberlemek güzeldi ama soru çözmek daha keyifliydi :) bazen çözememiş olsam da öyle yaniEn eglenceside periyodik tabloyu ezberlemek oluyorr birde o kc kd konulari varya organik kimyada eglenceli
Ohooooo biz yemeklere 1 yemek kasigindan fazla koyuyoruzzz.Bir insanın günlük tuz ihtiyacı 6gr'dır, yani toplam 1 çay kaşığı kadardır. ve bu da yediğimiz sebzeler falan tarafından karşılanıyor. Bizim yemeğe attığımız tuz çok çok fazla, buda vücuda çok zararlı.
Dikkat etmeye çalışıyorum kız ama bazen canım çok turşu istiyor buna engel olamıyorum :) turşu da hem tuzlu hem sirkeli olduğu için zararlı
Kimya bir yerden sonra sozel gibi geliyor bana. Fazla sayisallik bir hali tok bence.Ben analitik Kimyayı çok severdim :) bence o tabloyu ezberlemek güzeldi ama soru çözmek daha keyifliydi :) bazen çözememiş olsam da öyle yani
Kız 1 yemek kaşığı çok değil mi. Azaltabiliyorsanız azaltmaya çalışın kuzum ya gerçekten çok çok zararlıOhooooo biz yemeklere 1 yemek kasigindan fazla koyuyoruzzz.
Tuzun dibine vurmusuz vallahi
Ben az once bildigin kucuk bir tuzlugun icindeki tuzu tepsiye bosalttim.patatesleri tuzlaKız 1 yemek kaşığı çok değil mi. Azaltabiliyorsanız azaltmaya çalışın kuzum ya gerçekten çok çok zararlı
Toprak kimyası var birde üni dersimdi biraz gıcıktı ama idare ederdi. Haklısın ama kimya bir yerden sözel, sözel kısımları pek sevmezdim ama yine de iyiki giderdi. :))Kimya bir yerden sonra sozel gibi geliyor bana. Fazla sayisallik bir hali tok bence.
Tabi sayisal kisimlarida var ama niyeyse onlarda sozel gibi geliyor..
Eneee niye, birine kışt demiştir o gene durmaz çenesi ki.@Bi kahve , catlak bizi birakip gitti banlandiii
Dikkat et kız dicem ama tuzu seven için bırakmak yada azaltmak çok zor gerçekten. Ama sen aşırı kullanıyormuşsun. En azından yemeklere 1 yemek kaşığı değil de 1 tatlı kaşığı koymaya çalışBen az once bildigin kucuk bir tuzlugun icindeki tuzu tepsiye bosalttim.patatesleri tuzla
Yavugu tuzla domatesleri tuxla sos tuzla derken..
Cidden cok tuz tuketiyoruz biz..
Vay halimizaaa
Ben en cok biyoloji sevmezdim sevemiycemde. Fizigi bile daha cok seviyorumm.Toprak kimyası var birde üni dersimdi biraz gıcıktı ama idare ederdi. Haklısın ama kimya bir yerden sözel, sözel kısımları pek sevmezdim ama yine de iyiki giderdi. :))
Gitti ki ne gitti insan gidicem diye onceden haber verir dimiiii tam catlakEneee niye, birine kışt demiştir o gene durmaz çenesi ki.
Kız çatlak don getirem mi sanaaaa
Yok canim yetmiyor ya inan ki tuz la birlikte baharayida cok severim.Dikkat et kız dicem ama tuzu seven için bırakmak yada azaltmak çok zor gerçekten. Ama sen aşırı kullanıyormuşsun. En azından yemeklere 1 yemek kaşığı değil de 1 tatlı kaşığı koymaya çalış
Gitti ki ne gitti insan gidicem diye onceden haber verir dimiiii tam catlak
Bence das gibi hatunsunn kiloluyum diye gecinmeeeee masallah..Şeker tuz muhabbeti olmuş geldim geldim.
Şekergiller ailesiyiz biz
Kızım diabet,ben hipoglisemi, eşim insülin dirençli derken şeker gibi aileyiz yarebbimmm
84 kilo olarak doğum yaptım şuan 60 kiloyum
Hamilelikte 13 kilo aldım, hamile kaldığımın bile çok altına indim
Daş gibi hatun oldum be