- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
I iklimim123 bilmiyorum nedenini ama içim sıkılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salavat cek canim seytanin bos vesveselerine uyma besmele cek salavat cek rahatlarsinI iklimim123 bilmiyorum nedenini ama içim sıkılıyor
Salavat cek canim seytanin bos vesveselerine uyma besmele cek salavat cek rahatlarsin
estagfurullah cnm üzülmedım :) nasip günü gelince olur inşOy Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sanada nasip etsin canım ya, hakkını helal et üzmek istemezdim seni.
Haklısın ama keşke normal hayatta da böyle devrelerim yanmış olsaydı, ama tam tersi herşeyi kafaya takarım
Amin canım amin , Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin :*estagfurullah cnm üzülmedım :) nasip günü gelince olur inş
Aha bak ben buradayım, bende yeni geldim :)heeyyy ara verdim az derse herkes neredee
ne güzel denk gelme böyle bu suyun içinde yaşayan beynim iyice sulanmasın diye ara verdim nasılsın kardeşim?Aha bak ben buradayım, bende yeni geldim :)
Ayy kardeşim ya şu suyun içinde yaşayan beyin olayına hala alışamadım kardeşim yemek yapıcam ama korkuyorum ya biliyorsun yemek yaparken ne hale geldiğimi, hadi gel bana yardım et kızne güzel denk gelme böyle bu suyun içinde yaşayan beynim iyice sulanmasın diye ara verdim nasılsın kardeşim?
ders çalışmaktansa gelir yardım ederim kardeşim seve seve hemde yemek yapmayı severim ama baştan deyim sonra söylenme ben pek tuz atmamAyy kardeşim ya şu sütun içinde yaşayan beyin olayına hala alışamadım kardeşim yemek yapıcam ama korkuyorum ya biliyorsun yemek yaparken ne hale geldiğimi, hadi gel bana yardım et kız
Bende hamile kalana kadar yemek yapmayı çok severdim, ama artık nefret ediyorum yok kız söylenmem çünkü bende pek tuz atmam yemeğeders çalışmaktansa gelir yardım ederim kardeşim seve seve hemde yemek yapmayı severim ama baştan deyim sonra söylenme ben pek tuz atmam
olsun bu günlerde geçer kaç ay kaldı ki doğuma süper o zaman tuza ne gerek çok sakıncalı kızBende hamile kalana kadar yemek yapmayı çok severdim, ama artık nefret ediyorum yok kız söylenmem çünkü bende pek tuz atmam yemeğe
Zaten günlük tuz ihtiyacını yediğimiz sebzeler falan karşılıyor kardeşim, ekstradan atılan tuz fazla yani :) ay kardeşim ay geçmiyor, bak 3 ay sonra biter dediler yok benim bitmedi, şimdi ağzım burnum kapalı yemek yapmaya çalışıyorum, acayip mide bulantısı var koş gel ya sen bana yardım edersin biliyorum ben ❤olsun bu günlerde geçer kaç ay kaldı ki doğuma süper o zaman tuza ne gerek çok sakıncalı kız
Ben yemek yapmayi cok severim ben geleyim mi sende yanimda otur bebisinle konusss bende size mamalar yapayimmm:)Zaten günlük tuz ihtiyacını yediğimiz sebzeler falan karşılıyor kardeşim, ekstradan atılan tuz fazla yani :) ay kardeşim ay geçmiyor, bak 3 ay sonra biter dediler yok benim bitmedi, şimdi ağzım burnum kapalı yemek yapmaya çalışıyorum, acayip mide bulantısı var koş gel ya sen bana yardım edersin biliyorum ben ❤
Benim hic sikilmiyooooo gayet keyifliyimmmm havada kapali oh misss catlaklarin canlari sikilmaz bir kereCanimiz sikiliyooorrr
Benim hic sikilmiyooooo gayet keyifliyimmmm havada kapali oh misss catlaklarin canlari sikilmaz bir kere
Yer gök dua ile canim iyi Rabbim şifa versin tatlimDua etmeye başlamamla gözyaşı aktı.
Salavat getirdim birde.
Şuan daha iyiyim valla