- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
benim de sıkılıyo.. yanımda ki arkadaşı hıçkırık tuttu.sabahtan beri hıg hug gibi tuhaf sesler çıkarıyor. psikolojim bozuldu valla...
Yazık ya
Yer gök dua ile canim iyi Rabbim şifa versin tatlim
Sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de sıkılıyo.. yanımda ki arkadaşı hıçkırık tuttu.sabahtan beri hıg hug gibi tuhaf sesler çıkarıyor. psikolojim bozuldu valla...
Yer gök dua ile canim iyi Rabbim şifa versin tatlim
Sikil!asin yahiuu firinda tavuk yapiyorummm gelsene aksamaaBenaksamaok sikiliyor ama
düşüncene bayıldım ya işte benim kardeşimbizimkiler zor alıştı etmem mi hiççç seni kıpırdatmam bile her işine koşarımda işteZaten günlük tuz ihtiyacını yediğimiz sebzeler falan karşılıyor kardeşim, ekstradan atılan tuz fazla yani :) ay kardeşim ay geçmiyor, bak 3 ay sonra biter dediler yok benim bitmedi, şimdi ağzım burnum kapalı yemek yapmaya çalışıyorum, acayip mide bulantısı var koş gel ya sen bana yardım edersin biliyorum ben ❤
İmam nerde bizim imam
Fastfut ayaküstü yesem verdiğim kilonun kaçtı kaçı geri girer
Sikil!asin yahiuu firinda tavuk yapiyorummm gelsene aksamaa
Tabletten zor yaziyorum bennn unutmusum yazmayi :)
Zaten hep uzak olan kardeşlerim beni düşünüyor canım benim ya Rabbim razı olsun senden.düşüncene bayıldım ya işte benim kardeşimbizimkiler zor alıştı etmem mi hiççç seni kıpırdatmam bile her işine koşarımda işte
Rabbim böyle uygun görmüş napalım kardeşim zor ama zamanla alışıyor insan çok sağlıklı keşke şekeride çıkarsam hayatımdanZaten hep uzak olan kardeşlerim beni düşünüyor canım benim ya Rabbim razı olsun senden.
J tuzsuz yemeye alışmak zordur ahsenim onlara da hak ver :)
Bak ben şekeri hayatımdan çıkaralı tam 10 yıl oldu ve hiç zorlamadım çok şükür çünkü şekeri pek sevmem :)Rabbim böyle uygun görmüş napalım kardeşim zor ama zamanla alışıyor insan çok sağlıklı keşke şekeride çıkarsam hayatımdan
Gel tabii yaaaaaaaaaaa yanima da acariz bi kolaaaSporla onu ayarlayabilirsin
Git patilaya
Ovvv geleyim miii ya
Bak ben şekeri hayatımdan çıkaralı tam 10 yıl oldu ve hiç zorlamadım çok şükür çünkü şekeri pek sevmem :)
Az once kahve!r tam 3 kasik seker atti![/QUOTE][QUonc
Ravzatugba, post: 43168839, member: 656118"]Bak ben şekeri hayatımdan çıkaralı tam 10 yıl oldu ve hiç zorlamadım çok şükür çünkü şekeri pek sevmem :)
kız hiç almıyor kafam o kadar dolu ki ekstra şeylere zerre yerim yokmahperi hatun , caliskan mahperimmm:)
Ezber mi yapiypsun yoksaa sayisal mi matematik falan mi calisiyorsun :)kız hiç almıyor kafam o kadar dolu ki ekstra şeylere zerre yerim yok
açık öğretim için balım belli birşey yok ilk yılım düz okuyorum bu gün kimyaya baktım ama kafam başka yerlerde takılı hiç anlamadım kısa kestim bu yüzden :/Ezber mi yapiypsun yoksaa sayisal mi matematik falan mi calisiyorsun :)
Kafan neye takili bakayim :)açık öğretim için balım belli birşey yok ilk yılım düz okuyorum bu gün kimyaya baktım ama kafam başka yerlerde takılı hiç anlamadım kısa kestim bu yüzden :/
Kuzum dikkat et kendine ikisi de çok zararlı, bazen tuzu ben çok arıyorum ama şekerin hayatımda ki yeri sıfır. Tuzu azalttıysan şekeri de azaltırsın canım benimHALLEYS , ben sekeride tuzuda cok kullaniyorum. Tuzu biraz olsun azalttim ama sekeri daha azaltamadim.cay ve kahve cok tuketmiyorum Allahtan