- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Oyle amaaaaksam ben oni her yere etiketleyecektim
Bana yapmazsan top olucaksin demisti
Bu durumda top kim olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle amaaaaksam ben oni her yere etiketleyecektim
Catlagin kaderinde ziyaaa olarak da takilmak varmis ne svuyordur simdi bana o canim arkadasim canim catlagimmmmm
Yimem hacı ben şekerli yediğim zaman allah a yan bakıyorum tövbe tövbeBence das gibi hatunsunn kiloluyum diye gecinmeeeee masallah..
Bende hem sekergil hem tuzgillerden margaaaaa tanisalimmm
Bu kimin doni çatlak ın doni,ben yıkamam onu pis kokar doniCatlagin kaderinde ziyaaa olarak da takilmak varmis ne svuyordur simdi bana o canim arkadasim canim catlagimmmmm
kahve şekersiz asla içemem ben normal Turk kahvesini bile çok şekerli içiyorumYimem hacı ben şekerli yediğim zaman allah a yan bakıyorum tövbe tövbe
Offff tuz sevirem yaaa.
Kave yaptım şekersiz ne güzel içiliyor be, sende istermisin
bir ziyaretcimiz var acaba çatlak mıBu kimin doni çatlak ın doni,ben yıkamam onu pis kokar doni
Anam bana da ne giydiriyordur şimdi ha
sağol canım sana da iyi akşamlariyi akşamlar şekerler :)
o smiley ne garip bakıyor kız öylesağol canım sana da iyi akşamlar
çok severim ki bu ifadeyi beno smiley ne garip bakıyor kız öyle
uyuz bakıyor ya böyle sanki beğenmediği birşeye bakıyor gibiçok severim ki bu ifadeyi ben
çok imalı bakışlar atıyor diye belki ondandır ahaha
seni beğenmeyen gözlerimi sen oyasın tamam mı pericm seni beğenmeyen ölsün demenin başka versiyonuydu az önce yazdıklarımuyuz bakıyor ya böyle sanki beğenmediği birşeye bakıyor gibi
bu çok havalı bakıyor seviyorum bu ifadeyi ben oyamam ki kıyamam çünküseni beğenmeyen gözlerimi sen oyasın tamam mı pericm seni beğenmeyen ölsün demenin başka versiyonuydu az önce yazdıklarım
sana bu şekilde bakıcam nasıl
bu da çok havalı bakıyor ki nesini beğenmedin sen küçük ifademin hıııbu çok havalı bakıyor seviyorum bu ifadeyi ben oyamam ki kıyamam çünkü
kız nesi havalı bakıyor onun garip bakıyor o çözemedim nasıl baktığınıbu da çok havalı bakıyor ki nesini beğenmedin sen küçük ifademin hııı
kız nesi havalı bakıyor onun garip bakıyor o çözemedim nasıl baktığını
ama ama ama kötü mü dedim benbu ifadenin bakışlarını yirim ben taam mı
beğenmedin sen benim ifademin bakışlarını kızzz harikacık nirelerdeama ama ama kötü mü dedim ben
beğenmedim değil tuhaf bakıyor anlamını çözemedim bakışının işi vardır tatlımbeğenmedin sen benim ifademin bakışlarını kızzz harikacık nirelerde