- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
kolay gelsin Harikam görüşürüz teşekkürlerBen çıkış yapıyorum canım birsürü isim var daha çamaşırları ascm size iyi sohbetler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin Harikam görüşürüz teşekkürlerBen çıkış yapıyorum canım birsürü isim var daha çamaşırları ascm size iyi sohbetler
4 yaşında canım :)benimde yiyesim geldi kaç yaşında o şeker kız tırmalasa birşey olmazki aşı olduktan sonra ama gelde anneme anlat bunu anlamıyor ki
Neresindeler
selam hanımlar:)
belli minnak olduğu öp yerime bal küpüm4 yaşında canım :)
Hep öyle gider canım inşallah bende iyiym canım ev iş gùç aynı şeylerçok iyiyim şu an dilerim böyle devam eder sen nasılsın tatlım
gün içinde çok farklı ruh hallerine bürünmekte üstüme yokHep öyle gider canım inşallah bende iyiym canım ev iş gùç aynı şeyler
Valla canım semtini bilmiyorum.. Çünkü 14 yasindaiken gitmiştim baya bi zaman geçti.. hani şelale de vardı onu hatırlıyorum Ayy bursa çok güzel ya semptini öğrendiğim zaman yazarim
hoşgeldin bal küpümmSizi gidi devreleri yanmislar sizi
Geldim kardeşim geldim, yürüyüşe çıkmıştım yeni geldimHALLEYS tatlı hamişimmm geeeelll
Hosbuldum bitanem, bir göz atayim size dedimhoşgeldin bal küpümm
Bekliyorum :)
Selammm
Sizi gidi devreleri yanmislar sizi
Selam canım topıgn hayrlı olsun dündn berı okuyorum çok güzel topık olmus:)
Gazamiz mübarek olsunYaktık birazcıkkk
Tugbam deli deliyi dakkada bulurmus, ne bekliyordun kiEbrum sen bizim en akıllımızdın demek seni de kaybettik
Tirbiyisizzz
İşte, bi sen bi ben
imam böyle yaparsa cemaat naparrr aaa+
HALLEYS tatlı hamişimmm geeeelll
Bak ne güzel dedin onu olsun zaten sensiz olmazdı Ebrum :)Gazamiz mübarek olsun
Tugbam deli deliyi dakkada bulurmus, ne bekliyordun ki
Tirbiyisizzz
İşte, bi sen bi ben
imam böyle yaparsa cemaat naparrr aaa+
HALLEYS tatlı hamişimmm geeeelll
geldim.. ama siyaset çekiyor işte. benim ediliğimi bile götürrdü. çıkmam abi:)