Devlet okulundan istenen paralar ve bitmeyen eksikler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğretmenler de inanılmaz sıcak vatandaşa tahmin bile edemezsin, ya ben işi yapıyorum kimsenin bana sıcak olmasına ihtiyacim yok !!!
insanların şahsi fikrine saygı duymayı öğrenin.
hazımsızlığa gerek yok. kimse sevmek zorunda değil.
kastedilen meslektaşlarınız belli, rahatsız olduğunuza göre siz de onlardansınız.
herkes işini yapıyor maaşını alıyor, iş yapıp maaş aldığı halde sizin kadar ağlayan başka bi kitle yok
yoruma bile ağlıyorsunuz devam edin böyle

Ahahah bu da mı öğretmenlerin suçu? Şermin hoca şimdi bu cümleyi okuyup yarın klasik eğitime geçecek ama Yusuf Tekin bunu beğenmeyecek 😂
Bakan konusunda çok haklısınız ama klasik eğitim konusunda da diğer üye haklı. Dershanelerin yüz yüze eğitimde hala klasik eğitim kullanmasının nedeni budur. Başarı artırır.

kastedilen meslektaşlarınız belli, rahatsız olduğunuza göre siz de onlardansınız.
herkes işini yapıyor maaşını alıyor, iş yapıp maaş aldığı halde sizin kadar ağlayan başka bi kitle yok
O son cümleyi keşke demeseydiniz 😔

Benim anlamadığım okulda temelli kalacak şeyler için neden veliden para isteniyor bunu sordunuz mu?
Mantıken bu ödemeleri yapan çocuklar okuldan ayrılırken eşyaları da yanında mı götürecek?

Bence bilgisayardan çok daha önemlisi kötü beslenen öğrenciler. Zeka seviyesi arttıkça o toplumun algı seviyesi de arttığı için toplum gelişiyor. Her açıdan gelişmeye müsait hale geliyor. Uzak doğuya çalışkan oldukları için gelişti diyorlar ama biz şu an en çok mesai saati bulunan toplumlardanız, boz neden gelişmiyoruz? Sebebi onların bol bol balık,et yiyebilmesi, Türklerin ise yiyememesi. Açık söyleyeyim bana bilgisayar kullanmayı ihtiyacı duyan öğretmenler video ile ders anlatıp kolaya kaçmaya çalışan insanlar gibi geliyor. O dersi çocuk ekran olmadan çok çok daha odaklanmış şekilde dinler.
bu apayrı bir konu. ihtiyaç önceliği yapmıyoruz burada şu an. eksikleri saymakla bitiremeyiz. ayrıca ben öğretmen değilim, etkin ders dinleme, çocukların derse katılımları, konunun kavranması için öğretmen bir yöntem bulmuştur, bilgisayar gerekir; mebin öğretmene bunu temin etmesi gerekir. ben kendi fikrimi genel doğru gibi yazmıyorum. bazen dersle ile ilgili dümdüz anlatmak yerine görselle, videoyla işlemek daha kolay olabilir ya da ne bileyim öğretmen hareketli sunumlar hazırlayıp çocukların dikkatini daha çok çekebilir vs vs. dediğim gibi uzman olduğum bir alan olmadığı için bir şey diyemem. öğretmene güveniyorsam, ihtiyacım var diyorsa "hayır senin ihtiyacın yok, öbür türlü daha iyi demek" benim haddime değil açıkçası. veliden ister istemez kısmı değil ama bence de meb her okula bilgisayar vermeli. bunu tartışmak bile abes. bu arada 30-40 öğretmene 2 tane milattan önce kalma kasalı masa üstü bilgisayarlardan bahsetmiyorum. kötü, tıynetsiz karakterli öğretmenler yüzünden de iyi öğretmenleri yaralamak istemiyorum. herkes direkt dolandırıcı muamelesi yapıyor ama isteyen öğretmen gerçekten öğrencilerin yararına isteyen bir öğretmense. bu ihtimali yabana atamam ben.

O değil de öğretmen olmayanların ne çok fikri var öğretmenlikle alakalı.
Polise askere de işini öğretiyor musunuz böyle? Banka memuruna falan gidip bu iş böyle yapılmaz diyor musunuz?
İşi öğretmenden daha fazla bilenler, bölümü bitirip kpss çalışıp atanmaya bekliyoruz sizleri. Harika öğretmenlere bu milletin ihtiyacı var, milleti kendinizden neden mahrum bırakıyorsunuz?
Hayatında bir kere bile 10+ çocukla baş başa kalıp bir şeyler öğretmeye çalışmamış insanlar gelip burada ahkam kesiyor. O zaman sahalarda görmek isteriz sizleri. Yepyeni eğitim felsefelerinizle tabi...

İstekleri bana abartı gelmedi diğer kalemler hep çocuklar için, sadece laptop onuda öğretmen olsam mesela 7 binlik bir laptopmu aldırıyorum 3,5 ben ödeyeceğim arkadaşlar gerisini bölüşün derdim

Bakan konusunda çok haklısınız ama klasik eğitim konusunda da diğer üye haklı. Dershanelerin yüz yüze eğitimde hala klasik eğitim kullanmasının nedeni budur. Başarı artırır.
Siz ve ben lisedeyiz. İlkokula giden çocuğunuz var mı?

Ben de öğretmenlerin şahsi fikrini söyledim, ben söyleyince şahsi fikir olmuyor mu , önce sizden icazet mi almalıyım acaba ? Biraz üslup,biraz had , AA siz şu ev hanımı aşağılayan üyesiniz hatırladım, bilseydim cevap bile yazmadım. Genel had sıkıntısı için tedavi şart

Ben de öğretmenlerin şahsi fikrini söyledim, ben söyleyince şahsi fikir olmuyor mu , önce sizden icazet mi almalıyım acaba ? Biraz üslup,biraz had , AA siz şu ev hanımı aşağılayan üyesiniz hatırladım, bilseydim cevap bile yazmadım. Genel had sıkıntısı için tedavi şart
insanların bilinçlenmesi , gözünü açması işine gelmediği için benden rahatsız olmana şaşırmadım :)

Ne kadar garip yorumlar var...

İstekler aşırı abartı bir müdüre şikayet edin bakalım öğretmen isteyebiliyor mu bunları?
Sınıf eksiklerini okul yönetimi giderir veli değil!
Bu isteklerden müdürün haberdar olmadığını düşünüyorsunuz yani?
İdare bunları kendisi öğretmene istetiyor zaten.

Niye kullanmasın laptopuna nasıl bir zarar gelecek?!
Niye yıpransın laptop! Oyun mu yüklüyor öğretmen, zaten ders öncesi çalışma yapıyordur onu derste materyal olarak kullanmak mı yıpratıyor? Çocukların eline vermeyecek sonuçta. Ayrıca akıllı tahta var. Sürekli laptop kullanmayacak.
Size ısrarla açıklama yapılmış hâlâ öğretmen kendi laptop'ını kullansın diyorsunuz.
Kimse evdeki laptop'ını işe götürmek zorunda değil, bu bütün işler için geçerli. Niye yıpransın ne demek, elektronik ürünlerin zaten bir ömrü var?

Öğretmen düşmanlığından gözü dönmüş insanların.

Not: Öğretmen değilim.

Ev hanımları, öğretmenler... Sırada hangi grup var beklemedeyiz. :KK53:

Fazla eleştiri gizli hayranlıktır diyorum. :KK53:
Burada iki tip insan var. Birincisi olmak istediği kişi gibi davrananlar, ikincisi ise olduğu şahsiyeti yerenler.
Çok ilginç öğretmenler hakkında her istediğini söyleyip yorum yapınca demek sen de öylesin ondan savunuyorsun modu . En iyisi konudan çıkmak sinirlerim zıpladı .

Bu arada ilkokul çağı sınıf öğretmenlerinden de yorum bekliyorum özellikle laptop konusunda siz nasıl temin ediyorsunuz yada kullanıyor musunuz ders materyali olarak? Masa üstü pc var okulda ayrıca.
Laptopu veliler ödemez. Hiç bir şekilde duyulmamış bir şeydir bu. Laptop ne alakaymış? Masa üstü zaten olduğu için isteyemiyorlar, size mi kesiyorlar faturayı?

Ne kadar garip yorumlar var...

Bu isteklerden müdürün haberdar olmadığını düşünüyorsunuz yani?
İdare bunları kendisi öğretmene istetiyor zaten.

Size ısrarla açıklama yapılmış hâlâ öğretmen kendi laptop'ını kullansın diyorsunuz.
Kimse evdeki laptop'ını işe götürmek zorunda değil, bu bütün işler için geçerli. Niye yıpransın ne demek, elektronik ürünlerin zaten bir ömrü var?

Öğretmen düşmanlığından gözü dönmüş insanların.

Not: Öğretmen değilim.
O zaman bırakın da meslektaşımı ben eleştireyim 🙄

Tüm sayfaları okuyabilirseniz ne demek istediğimi anlayabileceğinizi umuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X