- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 39
-
- Konu Sahibi willedwoman
Care bulunamaz artik
Zamanla devlet egitimi tamamen ozellestirecek ve devlet okulu hic kalmayacak. Cunku devlet okullarina bakamiyor,odenek ayiramiyor,hizmetliye ayiracak butcesi de yok. Zamanla ogretmenin de maasini odeyemeyecek. Hepsini tamamen tasfiye edip ozellere gonderip bu “yuk”ten kurtulacak.
Dark dediydi dersiniz. Aynen yasanacak bunlar
Nickimi nostradamusmore olarak degistirsem mi
ama gerçekten devlet ödenek ayırmıyor geçen müdürle konuşuyoruz dediği şey ülkenin şu an eğitime harcayacak bütçesi yok devlet iki yıldır para göndermedi ne yapılıyorsa sizlerden aldığımız aidatlarla yapılıyor .parasız eğitim var memlekette lütfen..
İvitparasız eğitim var memlekette lütfen..
ama gerçekten devlet ödenek ayırmıyor geçen müdürle konuşuyoruz dediği şey ülkenin şu an eğitime harcayacak bütçesi yok devlet iki yıldır para göndermedi ne yapılıyorsa sizlerden aldığımız aidatlarla yapılıyor .
+1000Ekmek köfte durumu, normal.
Ama özel okullarda hiç başarısız öğrenci olmayışı rastlantı mı sizce? Hepsi başarılı ama gerçek sınavlarda fos. Nasıl güveniyorsunuz?
Ek olarak çok başarılı okullar ve hakkıyla işini yapan öğretmenler var. Şanssız olmanız devlet okullarını kötü yapmaz.
Ben sizin yerinizde olsam okulla işbirliği yaparım. Madem okul pis siz bi çalışan tutun, tuvalet kağıdı sabun temizleyici ihtiyaçlarını karşılayın. Özel okulda sadece çocuğunuza harcayacağınız parayı ordaki tüm çocuklara harcayın. Hep eleştirmek olmaz, biraz da çözüm üretmeye calisalim
bu konuyu acmanzia ne gerek vardi diye dusunuyorum.sanki sirf kotulemk icin yazmissiniz.hem devlette hemde ozelde calismis bi ogretmen olarak kesinlikle yanlis dusunuyorsunuz diyorum.temizlik konusunda ozel okullarda sinif mevcudu az ogrenci az kirlenme olasiligi dusuk.ayrica yilda binlerce lira para aliyorlar bi zahmet temizlik yemek iyi olsun.kufur konusuna gelecek olursak ozel okulda gordugum seyleri anlatsam donup kalirsiniz.siz burda resmen parasi olan terbiyeli parasi olmayan kufurbaz olayina getirmissiniz.enn ennn ennn onemli konuya geliyorum basarinin ozel okullarda nasil elde edildigini gordum.genelleme yapmiycam ama cogu ozel okul ogrencilere bol keseden notlar veriyor.lise son siniftakiler develet okulundan gecis yapiyor ki son yil yuksek alsinlar.tabi sinava girince goruyorlar gercek basarilarini.eee para olunca universitede parali oluyor.sonrada ozel okuldakiler cok basarili deniliyor.