- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Iyi bir ogretmene cok arastirip yazdirmistik devlette oglumu.o siniftan 5 kisi su an tipta okuyor ,liseyi okumayan da oldu aralarinda.Aslina bakarsaniz iyi bir ögretmen de tam çözüm degil .Cocugun kendisi ve ailenin egitime verdigi önem de cok önemli.İkisi de değil.
İyi bir öğretmen.
Devlet okulunu kendimiz seçebılıyormuyuz yaşamadığımız küçük şehir ilgili öğretmen olurmu cocukları sosyallestırmek için birseyler yaparlarmı bılmıyorumEn güzeli mevcutları çok kalabalık olmayan devlet okulu. Öğretmeni çok iyi araştırmanızı öneririm.
Sizin yorumlarınızı beğeniyorum evet dediğiniz gibi her kesimden giden var aslında iki sene gonderecegımız okulun anaokulunda eğitim aldı çok iyiydi ilgi olarakHer köşe başında açılan özel okullardan birine gönderecekseniz, devlet. İyi bir koleje gönderecekseniz özel.
Özel okullara artık hemen hemen her kesimden çocuk gidiyor. Eskisi gibi değil, o yüzden özgüven patlaması falan yaşamaz.
Bir özel okulun imkanlarını devlet okulunda bulmanız imkansız. Sürekli dışardan etkinliklerle, kurslarla desteklemeniz gerekir. Çalışan bir anneyseniz bunlara yetişmeniz mümkün değil. O yüzden yine özel okula çıkıyor kapı.
Kızım çok çekingen zeki aslında ama ilgilenen birisi olmasa yada ayrıntılı ögretılmese zekası pek işe yaramıyor daha çok özel okulda okuyanlar atılgan oluyor gibi yine de bilemedimbence herşey önce çocukta bitiyor. okumaya hevesli çocuk zaten daha küçüklüğünden kendini gösteriyor.
iyi bir okul ve öğretmen bunun destekçisi olabiliyor ancak.
şu an neredeyse her mahallede bir özel okul var. eğer o tip bir okulsa, bence özel anlamsız.
ayrıca pek çok iyi devlet okulu da mutlaka var.
belli bir ismi olan, eski ve köklü bir kolejse kastınız o zaman elbette anlamlı olur. özellikle de yabancı dil açısından.
Evet katiliyorum ,büyük cogunlugu daha 1. ve 2. sinifta belli ediyor kendini.Sonradan acilan istisnalar var ama cocugun kendisi kilit nokta.bence herşey önce çocukta bitiyor. okumaya hevesli çocuk zaten daha küçüklüğünden kendini gösteriyor.
iyi bir okul ve öğretmen bunun destekçisi olabiliyor ancak.
şu an neredeyse her mahallede bir özel okul var. eğer o tip bir okulsa, bence özel anlamsız.
ayrıca pek çok iyi devlet okulu da mutlaka var.
belli bir ismi olan, eski ve köklü bir kolejse kastınız o zaman elbette anlamlı olur. özellikle de yabancı dil açısından.
Sizin yorumlarınızı beğeniyorum evet dediğiniz gibi her kesimden giden var aslında iki sene gonderecegımız okulun anaokulunda eğitim aldı çok iyiydi ilgi olarak
Kızım çok çekingen zeki aslında ama ilgilenen birisi olmasa yada ayrıntılı ögretılmese zekası pek işe yaramıyor daha çok özel okulda okuyanlar atılgan oluyor gibi yine de bilemedim
Sonuna kadar götürecekseniz özele verin bir de.Bu en önemlisi aslinda.Sonradan devlete gecen ögrenci cok bocaliyor hakikaten.Kızım çok çekingen zeki aslında ama ilgilenen birisi olmasa yada ayrıntılı ögretılmese zekası pek işe yaramıyor daha çok özel okulda okuyanlar atılgan oluyor gibi yine de bilemedim
Aynı okuldan devam edebilirsiniz bence memnunsanız. Çocuklar anaokulunda özel okuldan sonra imkanları daha kısıtlı bir devlet okuluna geçince çok afallıyorlar.
Kızım çok çekingen zeki aslında ama ilgilenen birisi olmasa yada ayrıntılı ögretılmese zekası pek işe yaramıyor daha çok özel okulda okuyanlar atılgan oluyor gibi yine de bilemedim