- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
- Konu Sahibi ismira_1923
Ben hiç bir zaman devlet okuluna gönderemem diye düşünüyordum. Neden bilmiyorum, burada büyümediğim için belki de, bir ön yargı vardı. Ki hala çok eksiklikler var. Oğlum özel bir kreşe gitti. Sonra bir devlet anaokuluna gitti; öyle bir öğretmeni vardı ki devlette, harika bir öğretmen harika bir insandı. Hiç bir özele değişmem.
Şimdi de kızım özel kreşe oğlum devlet ilkokuluna gidiyor. Ekonomiden dolayı eskisi gibi değil sınıflar. Mesela kızımın özel kreş olmasına rağmen 22 çocuk var sınıfında. Bu yaş grubu için ve özel için çok fazla. Oğlumun sınıfı da 28 kişi.
Özel olacaksa da her hangi bir özel olmamalı. Bir sürü saçma sapan özel okul var. Öğretmeni ve okulu iyi araştırmalısınız.
Şimdi de kızım özel kreşe oğlum devlet ilkokuluna gidiyor. Ekonomiden dolayı eskisi gibi değil sınıflar. Mesela kızımın özel kreş olmasına rağmen 22 çocuk var sınıfında. Bu yaş grubu için ve özel için çok fazla. Oğlumun sınıfı da 28 kişi.
Özel olacaksa da her hangi bir özel olmamalı. Bir sürü saçma sapan özel okul var. Öğretmeni ve okulu iyi araştırmalısınız.