devlet mi özel mi ?

amin inşallah tatlım desteğin için teşekkürler

Şartlar böyleyse gözün kapalı git,şuanki yerde kalsam diye kafanın karışması bana mantıklı gelmedi
yeni işe girmek şu arada doğru mu onu bilemedim o yüzden sordum ceyzcim

diğeriş en doğrusu sanırım
bence d eo mantıklı geliyor

Arkadasım git haftada 3 gun calısıp aynı maaşı alacağın ıse basla.. Hala buradamı oyalanıyorsun Yoksa.. Hayırlı uğurlu olsun.. Bebegın de , İşinde..
çok teşekkğrler tatlım

bence babanızın yanı daha mantıklı gibi.
bana da öyle geliyor bakalım hayırlısı

Diger isi secmemeniz icin bir tane neden goremiyorum.
Boyle bir firsat varken durdugunuz hata
görüşmelere başlayacağım inşallah buradan maaşımı alayım da

bende öyle düşünüyorum yollar da çok güzel zaten inşallah bir problem olmaz

çalışma şartları anlattıgına göre çok daha iyi duruyor babanla git gel

hem daha daha rahat edersin

bukadar sıkıntılı bir işyerinde çocucgu düşürürsün mazallah
aynen adamı kanser bile eder bunlar

bence de yok da biraz cesaret lazımmış sanırım onu da kk kadınları sağolsun sizlerden aldım gazımı

İlçe işi daha mantikli. Buarada bebegin hayirli olsun.
Mimar arkadasim evden calisiyor onun da bebegi var, senin de oyle bir imkanin olsa aslinda ne guzel olurdu, en azindan bebegin dogup biraz buyuyene kadar?
evden bende çalışıyordum ama şu an bilgisayarım yok laptop da yeterli olmuyor 3d çalışmalar yapıyordum bekarken bir kaç sitem var iyi de iş geliyor ilerleyen zamanda ofis açıcam nasipse

anaaaaa çok sevindim bizim minnakmimar hamiş mi şimdi ayyy

İnan çok sevindim cnm.
Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
En kısa zamanda ayrıl babanla beraber o işe git cnm benım.
çok teşekkürler tatlım allah razı olsun

devlet desek olacak mı?

Kaçırdıysam pardon da.☝
1,5 yıldır aynı şirkette çalışıyorum demişsin yıllık izini ya kullanmalisin yada ücretini almalısın bence atlama sonuçta hakkın
bebeginde hayırlı uğurlu olsun

yani 3,5 -3,8 maas alırsın.çok zorlamazlar izin hakkın olur.raporun olur ama mesleki tatmin yanı pek olmayabilir
inşallah bakalım tatlım

görüşeceğim bakalım işler netleşsin de inşallah çok teşekkürler

Meslektaşız. Çok katı bir işyerin var, hamileliğin ilerleyen safhalarını düşün. Sadece çalışma olarak düşünme, kafan da rahat olmalı, Mutlu olmalısın.
Bahsettigin gibi bir ofisse bunlar imkansız.
Sözleşme ilçe Bld. Sine git bence.

bana biraz cevap belli gibi geldi. yaklaşık olarak 21 aydır devlette çalışıyorum, atandım. ondan önce de özelde çeşitli kurumlarda tecrübelerim oldu. devlette son çalıştığım yer (bugün naklim gerçekleşti, ptesi başka yerde göreve devam inş) yatılı hizmet veren bir kuruluş ve bir sürü şirket elemanı çalıştıran bir yer, yani bu şirket elemanları bir nevi özelde çalışıyor gibi düşünün. aynı hizmeti veren özel bir kuruluşta çalışmak ile devlet kuruluşunda çalışmak arasında dağlar kadar fark var. her ne olursa olsun devlet kurumu öncelikle, herhangi bir aksaklık özele göre daha ciddiye alınıyor, şikayetlerin vs etkisi daha büyük oluyor. neyse demem o ki ben özel yerine devleti tercih ettim, siz de edin derim. tabii hamilelik süreci de göz önünde bulundurulmalı, eğer devleti tercih etme ihtimaliniz daha yüksekse doktorunuza kesinlikle danışın derim; hamilelikte yolculuk sıkıntılı olabiliyor ne yazık ki.... ama mesafe kısaysa ki dediğinize göre kısa, yolculuktan sonra 10- 15 dk yürüyüş yaparak belli başlı riskleri azaltmayı deneyebilirsiniz

BABANLA GIT

Bence ilçe daha mantıklı.zaten burda ne süt iznin olucak doğru düzgün ne doğum izni alabilceksin uzun uzun.doğuma yakın gidip gelmekte zorlandığın zaman da izin alcaksın.yarım saatte öyle uzak bi yol değil.şuanki patronun gibi biri olmaz başında verirsin raporunu kimse ağzını açamaz

Bence o yeni yeri tercih etmelisin canım. Çok çok iyi olur.Karnın daha yokken orayı basamak olarak kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…