- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
- Konu Sahibi minnakmimar
amin inşallah tatlım desteğin için teşekkürlerBakın siz mimarsınız bende inşaat mühendisiyim . Çalışma alanlarımız az çok yakın . Kesinlikle deneyimli elemansanız sizi havada kaparlar .. asla iş sıkıntısı çekeceğinizi dusunmuyorum :) bugün o ofis , yarın o ilçe, başka bir gün başka bir yer .. siz kesinlikle hamilelikte sizi çok yormayacak yeri seçin. Bebeğinizi tebrik ediyorum ayrıca . İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız .
yeni işe girmek şu arada doğru mu onu bilemedim o yüzden sordum ceyzcimŞartlar böyleyse gözün kapalı git,şuanki yerde kalsam diye kafanın karışması bana mantıklı gelmedi
bence d eo mantıklı geliyordiğeriş en doğrusu sanırım
çok teşekkğrler tatlımArkadasım git haftada 3 gun calısıp aynı maaşı alacağın ıse basla.. Hala buradamı oyalanıyorsun Yoksa.. Hayırlı uğurlu olsun.. Bebegın de , İşinde..
bana da öyle geliyor bakalım hayırlısıbence babanızın yanı daha mantıklı gibi.
görüşmelere başlayacağım inşallah buradan maaşımı alayım daDiger isi secmemeniz icin bir tane neden goremiyorum.
Boyle bir firsat varken durdugunuz hata
bende öyle düşünüyorum yollar da çok güzel zaten inşallah bir problem olmazallahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
ben hamile iken eşimin görevi gereği başka bir ilde yaşadım. hamilelik boyunca işe araba ile gidip geldim. hatta her ay otobüsle memleketime gidip geldim.
doğuma 5 gün kalana kadar araba da kullanıyordum. son ana kadar da kullanırdım da artık eşim tepki göstermeye başladı.
benim doktorum bu otobüsle şehirler arası gidip gelmeler için sen mutlu isen koltuk da rahatsa hiç sorun olmaz molalarda yürü sadece dedi.
kısacası uzak muzak sen işinde mutlu olacaksan o yollar sana hiç sorun olmaz.
belli ki seni sömüren pislik bir sistemle karşı karşıyasın.
yollarda da bebeğine hiçbir şey olmaz allahın izni ile.. biraz tevekkül olmak lazım..
aynen adamı kanser bile eder bunlarçalışma şartları anlattıgına göre çok daha iyi duruyor babanla git gel
hem daha daha rahat edersin
bukadar sıkıntılı bir işyerinde çocucgu düşürürsün mazallah
bence de yok da biraz cesaret lazımmış sanırım onu da kk kadınları sağolsun sizlerden aldım gazımıİnsanlar kamuda çalışabilmek için yıllarca emek veriyor, sınav sınav koşturuyor. Böyle ne yapsam diye düşündüğünüzü görseler aglarlar herhalde. yarım saat hiçbir şey değil. 1-1,5 saat yol gidenler var. Hem özel aracınız da varmış hali hazırda giden. Üstelik haftada 3 -4 gün diyorsunuz. Daha ne olsun? Orası farklı mıdır bilmiyorum da, belediyeler genelde iyi maaş verir. Bence öbür işin hiç şansı yok.
evden bende çalışıyordum ama şu an bilgisayarım yok laptop da yeterli olmuyor 3d çalışmalar yapıyordum bekarken bir kaç sitem var iyi de iş geliyor ilerleyen zamanda ofis açıcam nasipseİlçe işi daha mantikli. Buarada bebegin hayirli olsun.
Mimar arkadasim evden calisiyor onun da bebegi var, senin de oyle bir imkanin olsa aslinda ne guzel olurdu, en azindan bebegin dogup biraz buyuyene kadar?