devlet mi özel mi ?

Hemen ordan topukla nefret geldi ozellerden kole yapiyorlar insani kac kac kac
aynen işimi ayarlayıp maaşımı alayım sonra çıkarım inşallah

bence gidin değişcek pek bişi olmayacak sizin için.
iş yükünüz azalır, hamileyken izin falan almanız gerekecek daha rahat edersiniz.
bana da öyle geliyor tatlım

Hamileyken insan esneklik arıyor, o yüzden ilçe diyorum. Kafanız da bedeniz de rahat olur en azından, buna ihtiyacınız var.

Aksi halde doğum yaklaşmışken hiçbir hazırlık ve alışverişi yapamamaktan her gece oturup ağlamak çok daha kötü..

Bence özelde uğraşma geç devlete en azından haklarını daha rahat dusunmeden kullanirsin
bende öyle düşünüyorum

O Zaman Sen Burdan Çık İlçeye Git,Şimdiden Hayırlı Olsun
teşekkürler şekerim

sinirsel olarak burda mümkün değil katlanamam zaten artık sanıyorum

valla aynı meslekteniz
bizim meslekte ya kendi ofisini açacaksın ya devlete girceksin
maalesef birinin yanında çalıştığında çok fena sömürlüyorsun hem de kıymetin bilinmiyor
bence babanla git gel yap nasılsa arabayla götürüp getircek

sormana bile gerek yok bence,
hem 6 gün yerine 3-4 gün çalışacaksın
hem yol çok uzak degil
hem baban yakın,
hem mobıng burdakı kadar olmaz,
hamılelıgın ılerleyen zamanlarında o 1-2 gün eksık calısmanın nimetlerini göreceksın..
yalnız hamile olunca işe alım olmuyor genelde,ilçe belediyesi hamıle oldugunuzu bılıyor degılmı?

Özel sektörü deneyimlemis birisi olarak diyorum ki insafsızlık diz boyu .. o gün hasta olsam, hastaneye gitmeye bile izin alamıyordum. Bende haftanın 6 günü çalışıyordum ve gerekirse pazarda geleceksin diyorlardı. Ben dayanamadım işi bıraktım Sizi aynı şartlarda hamile olarak düşünemiyorum. İlçeye hergun git gel yapmak zorlayabilir . Ama 3 4 gün çalışma fikri cazip geliyor . Hamile iken nefes almaya ,kendinize vakit ayırmaya ihtiyacınız olacaktır . Herşey para değil kendinizi yıpratmayacaginiz , sağlığınıza dikkat edeceğiniz yer hangisi ise orayı seçin.. unutmayın önce siz ..

aynen bende öyle düşünüyorum canım

işe alımda sıkıntı yok tatlım iş şu anda garanti yani benim evet dememe bağlı

bence de ya çok bunaldım zaten normal halde artık dayanamıyordum üstüne hamilelik de gelince düşünemiyorum bile

Bakın siz mimarsınız bende inşaat mühendisiyim . Çalışma alanlarımız az çok yakın . Kesinlikle deneyimli elemansanız sizi havada kaparlar .. asla iş sıkıntısı çekeceğinizi dusunmuyorum :) bugün o ofis , yarın o ilçe, başka bir gün başka bir yer .. siz kesinlikle hamilelikte sizi çok yormayacak yeri seçin. Bebeğinizi tebrik ediyorum ayrıca . İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız .

Şartlar böyleyse gözün kapalı git,şuanki yerde kalsam diye kafanın karışması bana mantıklı gelmedi

Arkadasım git haftada 3 gun calısıp aynı maaşı alacağın ıse basla.. Hala buradamı oyalanıyorsun Yoksa.. Hayırlı uğurlu olsun.. Bebegın de , İşinde..

Diger isi secmemeniz icin bir tane neden goremiyorum.
Boyle bir firsat varken durdugunuz hata

Ahh ah o mimarlik ofislerini bilirim ben, adamin suyunu cikarirlar, patron kendini ilah zanneder, herkesi 3 kurusa gece gunduz hafta sonu bayram demeden calistirirlar. Gecebiliyorsan gec devlete, Tr de kadin mimar olmak zor bence ya cok disli , her ortama girip cikabilen , mafyasiyla, siyasi siyle oturup kalkabilen biri olacaksin kendini piyasada ezdirmeyeceksin kendi isini yapacaksin vede arkanda kocan baban abin akraban gibi bir erkek destekcin ortagin olacak. Yoksa ezerler boyle rezil ederler. Devlet o acidan cok rahat, gec devlete ...

allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
ben hamile iken eşimin görevi gereği başka bir ilde yaşadım. hamilelik boyunca işe araba ile gidip geldim. hatta her ay otobüsle memleketime gidip geldim.
doğuma 5 gün kalana kadar araba da kullanıyordum. son ana kadar da kullanırdım da artık eşim tepki göstermeye başladı.
benim doktorum bu otobüsle şehirler arası gidip gelmeler için sen mutlu isen koltuk da rahatsa hiç sorun olmaz molalarda yürü sadece dedi.
kısacası uzak muzak sen işinde mutlu olacaksan o yollar sana hiç sorun olmaz.
belli ki seni sömüren pislik bir sistemle karşı karşıyasın.
yollarda da bebeğine hiçbir şey olmaz allahın izni ile.. biraz tevekkül olmak lazım..

çalışma şartları anlattıgına göre çok daha iyi duruyor babanla git gel

hem daha daha rahat edersin

bukadar sıkıntılı bir işyerinde çocucgu düşürürsün mazallah

İnsanlar kamuda çalışabilmek için yıllarca emek veriyor, sınav sınav koşturuyor. Böyle ne yapsam diye düşündüğünüzü görseler aglarlar herhalde. yarım saat hiçbir şey değil. 1-1,5 saat yol gidenler var. Hem özel aracınız da varmış hali hazırda giden. Üstelik haftada 3 -4 gün diyorsunuz. Daha ne olsun? Orası farklı mıdır bilmiyorum da, belediyeler genelde iyi maaş verir. Bence öbür işin hiç şansı yok.

İlçe işi daha mantikli. Buarada bebegin hayirli olsun.
Mimar arkadasim evden calisiyor onun da bebegi var, senin de oyle bir imkanin olsa aslinda ne guzel olurdu, en azindan bebegin dogup biraz buyuyene kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…