- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
- Konu Sahibi minnakmimar
-
aynen işimi ayarlayıp maaşımı alayım sonra çıkarım inşallahHemen ordan topukla nefret geldi ozellerden kole yapiyorlar insani kac kac kac
bana da öyle geliyor tatlımbence gidin değişcek pek bişi olmayacak sizin için.
iş yükünüz azalır, hamileyken izin falan almanız gerekecek daha rahat edersiniz.
bende öyle düşünüyorumBence özelde uğraşma geç devlete en azından haklarını daha rahat dusunmeden kullanirsin
teşekkürler şekerimO Zaman Sen Burdan Çık İlçeye Git,Şimdiden Hayırlı Olsun
sinirsel olarak burda mümkün değil katlanamam zaten artık sanıyorumHamileyken insan esneklik arıyor, o yüzden ilçe diyorum. Kafanız da bedeniz de rahat olur en azından, buna ihtiyacınız var.
Aksi halde doğum yaklaşmışken hiçbir hazırlık ve alışverişi yapamamaktan her gece oturup ağlamak çok daha kötü..
valla aynı meslektenizmerhaba arkadaşlar iş ile ilgili bir konu danışmak istiyorum sizlere.Ben üç senedir özel sektörde çalışıyorum kendi ofisimi açmak isterken evlendim şu an düğün borcumuz var o yüzden ofis hayalleri seneye ertelendi.Çok sıkı çalışan hasta olup ölsen bile izin verilmeyen bir ofiste haftanın 6 günü çalışıyorum.İki gün önce hamile olduğumu öğrendim şimdi size sorum sözleşmeli olarak bir ilçeye gitme imkanım var babam o ilçede çalışıyor hergün babamla gidip gelsem mi yoksa burada çalışmaya devam mı etmeliyim ? Bu ofiste zaten doğum izni diye birşey de yok ilçede de haftanın 3-4 günü çalışacağım artısı çok ama hamileyken nasıl olur bilemiyorum...
Özel sektörü deneyimlemis birisi olarak diyorum ki insafsızlık diz boyu .. o gün hasta olsam, hastaneye gitmeye bile izin alamıyordum. Bende haftanın 6 günü çalışıyordum ve gerekirse pazarda geleceksin diyorlardı. Ben dayanamadım işi bıraktımmerhaba arkadaşlar iş ile ilgili bir konu danışmak istiyorum sizlere.Ben üç senedir özel sektörde çalışıyorum kendi ofisimi açmak isterken evlendim şu an düğün borcumuz var o yüzden ofis hayalleri seneye ertelendi.Çok sıkı çalışan hasta olup ölsen bile izin verilmeyen bir ofiste haftanın 6 günü çalışıyorum.İki gün önce hamile olduğumu öğrendim şimdi size sorum sözleşmeli olarak bir ilçeye gitme imkanım var babam o ilçede çalışıyor hergün babamla gidip gelsem mi yoksa burada çalışmaya devam mı etmeliyim ? Bu ofiste zaten doğum izni diye birşey de yok ilçede de haftanın 3-4 günü çalışacağım artısı çok ama hamileyken nasıl olur bilemiyorum...
aynen bende öyle düşünüyorum canımvalla aynı meslekteniz
bizim meslekte ya kendi ofisini açacaksın ya devlete girceksin
maalesef birinin yanında çalıştığında çok fena sömürlüyorsun hem de kıymetin bilinmiyor
bence babanla git gel yap nasılsa arabayla götürüp getircek
işe alımda sıkıntı yok tatlım iş şu anda garanti yani benim evet dememe bağlısormana bile gerek yok bence,
hem 6 gün yerine 3-4 gün çalışacaksın
hem yol çok uzak degil
hem baban yakın,
hem mobıng burdakı kadar olmaz,
hamılelıgın ılerleyen zamanlarında o 1-2 gün eksık calısmanın nimetlerini göreceksın..
yalnız hamile olunca işe alım olmuyor genelde,ilçe belediyesi hamıle oldugunuzu bılıyor degılmı?
bence de ya çok bunaldım zaten normal halde artık dayanamıyordum üstüne hamilelik de gelince düşünemiyorum bileÖzel sektörü deneyimlemis birisi olarak diyorum ki insafsızlık diz boyu .. o gün hasta olsam, hastaneye gitmeye bile izin alamıyordum. Bende haftanın 6 günü çalışıyordum ve gerekirse pazarda geleceksin diyorlardı. Ben dayanamadım işi bıraktımSizi aynı şartlarda hamile olarak düşünemiyorum. İlçeye hergun git gel yapmak zorlayabilir . Ama 3 4 gün çalışma fikri cazip geliyor . Hamile iken nefes almaya ,kendinize vakit ayırmaya ihtiyacınız olacaktır . Herşey para değil kendinizi yıpratmayacaginiz , sağlığınıza dikkat edeceğiniz yer hangisi ise orayı seçin.. unutmayın önce siz ..
Bakın siz mimarsınız bende inşaat mühendisiyim . Çalışma alanlarımız az çok yakın . Kesinlikle deneyimli elemansanız sizi havada kaparlar .. asla iş sıkıntısı çekeceğinizi dusunmuyorum :) bugün o ofis , yarın o ilçe, başka bir gün başka bir yer .. siz kesinlikle hamilelikte sizi çok yormayacak yeri seçin. Bebeğinizi tebrik ediyorum ayrıca . İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız .aynen bende öyle düşünüyorum canım
işe alımda sıkıntı yok tatlım iş şu anda garanti yani benim evet dememe bağlı
bence de ya çok bunaldım zaten normal halde artık dayanamıyordum üstüne hamilelik de gelince düşünemiyorum bile
Şartlar böyleyse gözün kapalı git,şuanki yerde kalsam diye kafanın karışması bana mantıklı gelmediilçe yarım saat babamla gidip gelebilme imkanım ayrıca kendi arabam da var.
izin durumu dediğim gibi haftada zaten 3-4 gün çalışılacak burda 6 gün çalışıp ölsem izin alamıyorum bayram harici tatilim olmadı hiç.akşam beşte çıksam beş buçuk altı arası evde olurum ki burda zaten 6 buçukta çıkıyorum.Burasının bana kataacağı artı artık yok deneyimim çok çünkü artık öğreneceğim birşey de kalmadı.
merhaba arkadaşlar iş ile ilgili bir konu danışmak istiyorum sizlere.Ben üç senedir özel sektörde çalışıyorum kendi ofisimi açmak isterken evlendim şu an düğün borcumuz var o yüzden ofis hayalleri seneye ertelendi.Çok sıkı çalışan hasta olup ölsen bile izin verilmeyen bir ofiste haftanın 6 günü çalışıyorum.İki gün önce hamile olduğumu öğrendim şimdi size sorum sözleşmeli olarak bir ilçeye gitme imkanım var babam o ilçede çalışıyor hergün babamla gidip gelsem mi yoksa burada çalışmaya devam mı etmeliyim ? Bu ofiste zaten doğum izni diye birşey de yok ilçede de haftanın 3-4 günü çalışacağım artısı çok ama hamileyken nasıl olur bilemiyorum...
allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.3 sene aynı yerde çalışmadım tatlım 1 buçuk senedir buradayım kalan zamanda başka bir ofiste çalışmıştım.İlçe olduğu için işler yoğun değil iş oldukça gidiliyor yani sadece proje kontrol ediliyor.tabi ilçe belediyesi benim dediğim yer belediyede sözleşmeli mimar olacağım eğer olursa .İlçe de arabayla 20 dakika -30 dakika arasında gidiliyor yakın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?