devlet memurluğu

Nfrtettti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
5.494
7.470
398
ben kpssye hazırlanıyorum ve bugün haberlerde kamuda iş garantisinin kalkacağından bahsedilmiş...yani torpili olan gırla alınacak herşey ona bakacak senden bizden kavramları çıkacak bu nedenle çalışma şevkim gitti siz ne düşünüyorsunuz

Memur alımları genelde ayak oyunlarıyla dönüyor zaten, öğretmenlik ve sağlık hariç kpss de mülakatlar da baştan aşağı yalan.

puanım benimde yüksek sayılır ama hiç umudum yok kasım atamalarında bile 9 bin küsür atama hakkından 2 bin küsür kullanılacamış hem ortaöğretim hem önlisans hem lisans 4 milyona yakın aday arasından 2 bin küsür konularım bitmek üzereydi ama bıraktım ben Allah'tan umut kesilmez ama yüksek alıp atanamıyoruz alımda azaldı kendim için şansım yok diyorum

Şevkinizi kıracak bir durum yok. Siz çalışmanıza bakın. Kimse sizi gözünüzün üstünde kaşınız var diye işten atamaz. Şu an ki 657 de bile memurluktan çıkarılabiliyoruz, yani zaten öyle bir garantilik söz konusu değil. Haber sitelerinin tıklanma sayılarını arttırmak için attığı başlıklara aldanmayın. Sadece belli şartlara bağlı. Yine öyle olacaktır. Siz çalışıp kazanmaya bakın. En kötü hali bile özel sektörden iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…