- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi name of love
-
Cookmus ya umarım hayirlisiyla tutar bebisin. Saglikla kucagina almayi nasip etsin RABBIMM.Bugün ilaçlarımı aldık canım %20 si 1150 tuttu aslında 1250 tutmuştu da eczacı tanıdık dı indirimli verdi, 1800 de hastane tutuyo ☺ben şok bu kadar tahmin etmiyordum...
canim uzun zamandir sana yazayim dedim bende kartegener sendromu var bende tedavi oluyorum bir defa tedavi ile hamile kaldim ama olmadi bir de dis gebelik gecirdimBn 23 esim 33 yaşında . 1 bucuk yill
Ben 23 eşim 33 yaşında. Ssk zaten fazlasiyla yillarin verdigi gun var yillardir çalışan biri. Tüplerim tikaliymis benm esimde problem yok. Akcigerimde bronsektazi var. 3 yil evli olmak sart mi yani rapor icin . Kendi sayfasinda en bir yil evli olmak sarti yazıyo
http://www.ztb.gov.tr/saglik-rehberi/tup-bebek-tedavisi/77
Cidden mi bnde de kartagener sendromu ve bronsektazi var. Zor durum cok gecmis olsun . Bn hic dis gebelik olmadim. 2 yıldır. Keske normal yolla RABBIM nasp etsecanim uzun zamandir sana yazayim dedim bende kartegener sendromu var bende tedavi oluyorum bir defa tedavi ile hamile kaldim ama olmadi bir de dis gebelik gecirdim
Nasil bir tedavi gordun ve neden olmadicanim uzun zamandir sana yazayim dedim bende kartegener sendromu var bende tedavi oluyorum bir defa tedavi ile hamile kaldim ama olmadi bir de dis gebelik gecirdim
Bnm organlarım düz. Tuplerim yikaliymis falan olmuyo. Bnde atakalr öksürük cok fazla oluyo yorgun hissediyorum kendimi falan. Bronsektazi da oldugu icin zor . Bunada şükür . Ben bilmiyorum. Maddi açıdan biraz gecikecek tüp bebek.neden kaybettin bebegini herhangi bi sorunu varmiydi yani şu sebebten dolayi oldu diyebilcen neden varmi acaba. INSALLAH HAYIRLISYLA BEBEGINE KAVUSRSUN RABBIM SAĞLIKLI BEBIS NASIP ETSINdevlet hastanesinde yaptır tedavini ilk başta daha sonra özelde devam edersin bizim için tüp bebek raporu çıkarılıyor ben denemedim ama nette yazıyor hem maddi olarak kendinizi yormamış olursunuz
canım yedi haftalıkken kalbi durdu o yüzden kaybettimHastigindan dolayimi kalbi drdu. Yani RABBIM SENIN ICIN HAYIRLISI OLSAYDI BELKIDE OLURDU.
Hmmm RABBIM hayırlısini nasip etsin canm. Zor isteyip de olmaması.canım yedi haftalıkken kalbi durdu o yüzden kaybettim
Ben cvp vereyim hanımlar, zekai tahir burakda tüp bebek yaptırdım, bugün transferimin 5.günü. Ben raporlu yaptırdım, raporu çıkarmak 1 ayı buldu, tabi rapor süreci devam ederken tedaviye başlanmıştı. Hastanenin nasıl olduğunu soracak olursanız, herşey öyle özeldeki gibi özel değil, yani uğraşmalı yanları var çünkü çok kalabalık. Kalabalık olması yorucu olsada bi yandan iyi, sonuçta vaka çok tecrübe çok çok. Bartından konyadan ve daha başka başka şehirden gelenler var. Hastane iyi yani. Herkesin durumunu ayrı ayrı inceleyip kişiye uygun tedaviye başlanıyor. Ücret konusuna gelirsek yumurta toplama zamanı hastaneye yatış yapılıyor aşağı yukarı 400 yada 500 ordan kesiliyor, bide ilaçların bir kısmını ödüyoruz. Benim ilaçlar 300 tuttu. Aklıma gelenler bu kadar. Tavsiye ederim, ÖZELDE MÜŞTERİYİZ AMA DEVLETTE HASTAYIZ aradaki fark bu.
ÇOK MEREAK ETTIM SİZ HAMİLEMİSİNİZBen cvp vereyim hanımlar, zekai tahir burakda tüp bebek yaptırdım, bugün transferimin 5.günü. Ben raporlu yaptırdım, raporu çıkarmak 1 ayı buldu, tabi rapor süreci devam ederken tedaviye başlanmıştı. Hastanenin nasıl olduğunu soracak olursanız, herşey öyle özeldeki gibi özel değil, yani uğraşmalı yanları var çünkü çok kalabalık. Kalabalık olması yorucu olsada bi yandan iyi, sonuçta vaka çok tecrübe çok çok. Bartından konyadan ve daha başka başka şehirden gelenler var. Hastane iyi yani. Herkesin durumunu ayrı ayrı inceleyip kişiye uygun tedaviye başlanıyor. Ücret konusuna gelirsek yumurta toplama zamanı hastaneye yatış yapılıyor aşağı yukarı 400 yada 500 ordan kesiliyor, bide ilaçların bir kısmını ödüyoruz. Benim ilaçlar 300 tuttu. Aklıma gelenler bu kadar. Tavsiye ederim, ÖZELDE MÜŞTERİYİZ AMA DEVLETTE HASTAYIZ aradaki fark bu.
mesajını şimdi gördüm canım. yukarda yazdıklarım ilk tüp bebek tecrübemdi malesef tutmadı, ondan sonra 2 defa daha denedim tuttu ama düşükle sonuçlandı. nasip işte olmayınca olmuyor.ÇOK MEREAK ETTIM SİZ HAMİLEMİSİNİZ
mesajını şimdi gördüm canım. yukarda yazdıklarım ilk tüp bebek tecrübemdi malesef tutmadı, ondan sonra 2 defa daha denedim tuttu ama düşükle sonuçlandı. nasip işte olmayınca olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?