• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı?

[QUOTE="cadiprensesss, post: 44364161, member: 568SGK yi aradım canım ilk tüp bebekte %30 u biz karşıliyormuşuz hastane bana
%20 demişti yanlış söylemişler, internetten bakıp fiyatlara öyle hesapladım aynı fiyat çıktı, Ankarada olsaydın canım sana getittirirdim ama istanbuldasın çok uzak,kargoya güvenemedim ilaçlara bişey olur diye...[/QUOTE]
Sağlık olsun evet uzak olunca insanın içine şüphe dusuo bozulur mu DİE. Çok uzuluom yüksek fiyat olunca

Bn 23 esim 33 yaşında . 1 bucuk yill

Ben 23 eşim 33 yaşında. Ssk zaten fazlasiyla yillarin verdigi gun var yillardir çalışan biri. Tüplerim tikaliymis benm esimde problem yok. Akcigerimde bronsektazi var. 3 yil evli olmak sart mi yani rapor icin . Kendi sayfasinda en bir yil evli olmak sarti yazıyo
http://www.ztb.gov.tr/saglik-rehberi/tup-bebek-tedavisi/77
canim uzun zamandir sana yazayim dedim bende kartegener sendromu var bende tedavi oluyorum bir defa tedavi ile hamile kaldim ama olmadi bir de dis gebelik gecirdim

canim uzun zamandir sana yazayim dedim bende kartegener sendromu var bende tedavi oluyorum bir defa tedavi ile hamile kaldim ama olmadi bir de dis gebelik gecirdim
Cidden mi bnde de kartagener sendromu ve bronsektazi var. Zor durum cok gecmis olsun . Bn hic dis gebelik olmadim. 2 yıldır. Keske normal yolla RABBIM nasp etse

tüp bebek tedavisi gördüm canım tuttu iki aylıkken kalbi durdu sonra da kendiliğimden dış gebelik geçirdim bir daha da gebe kalamadım kaliteli embriyolarım oluyor ama olmuyor şimdi de dondurulmuş denemem var bana dua edersen sevinirim

histeroskopi oldum ama nasip işte sen ne zaman başlayacaksın kendine dikkat et hastalığın atakları sende nasıl peki hamileyken çok zorlayabiliyor ben üşütmüştüm hamile iken daha da kötü oldum üşütmemek için elinden geleni yap

dhea ve melatonin var bunları kullandığım ay hamile kaldım ama bizim tüpler malum seninde organların ters mi
çok zor bir hastalık rabbim kuvvet versin istanbulda bahçeçi de güvenç beyle konuştum hamile kalman çok iyi dedi ama hastalığımı çok iyi biliyor bu olmazsa artık istanbulda devam edeceğim

devlet hastanesinde yaptır tedavini ilk başta daha sonra özelde devam edersin bizim için tüp bebek raporu çıkarılıyor ben denemedim ama nette yazıyor hem maddi olarak kendinizi yormamış olursunuz

devlet hastanesinde yaptır tedavini ilk başta daha sonra özelde devam edersin bizim için tüp bebek raporu çıkarılıyor ben denemedim ama nette yazıyor hem maddi olarak kendinizi yormamış olursunuz
Bnm organlarım düz. Tuplerim yikaliymis falan olmuyo. Bnde atakalr öksürük cok fazla oluyo yorgun hissediyorum kendimi falan. Bronsektazi da oldugu icin zor . Bunada şükür . Ben bilmiyorum. Maddi açıdan biraz gecikecek tüp bebek.neden kaybettin bebegini herhangi bi sorunu varmiydi yani şu sebebten dolayi oldu diyebilcen neden varmi acaba. INSALLAH HAYIRLISYLA BEBEGINE KAVUSRSUN RABBIM SAĞLIKLI BEBIS NASIP ETSIN

eşim de azosperm sorunu var özel de 2kez tup bebek yaptırdık sonuç negatif. devlete gitmeye karar verdık ama doğru bı kararmı bılemıyorum. lütfen yardım edın

Ben cvp vereyim hanımlar, zekai tahir burakda tüp bebek yaptırdım, bugün transferimin 5.günü. Ben raporlu yaptırdım, raporu çıkarmak 1 ayı buldu, tabi rapor süreci devam ederken tedaviye başlanmıştı. Hastanenin nasıl olduğunu soracak olursanız, herşey öyle özeldeki gibi özel değil, yani uğraşmalı yanları var çünkü çok kalabalık. Kalabalık olması yorucu olsada bi yandan iyi, sonuçta vaka çok tecrübe çok çok. Bartından konyadan ve daha başka başka şehirden gelenler var. Hastane iyi yani. Herkesin durumunu ayrı ayrı inceleyip kişiye uygun tedaviye başlanıyor. Ücret konusuna gelirsek yumurta toplama zamanı hastaneye yatış yapılıyor aşağı yukarı 400 yada 500 ordan kesiliyor, bide ilaçların bir kısmını ödüyoruz. Benim ilaçlar 300 tuttu. Aklıma gelenler bu kadar. Tavsiye ederim, ÖZELDE MÜŞTERİYİZ AMA DEVLETTE HASTAYIZ aradaki fark bu.

HERŞEYİ COK GÜZEL ÖZETLEMİŞSSINIZ DAHA ÖNCE ÖZELDE YAPTIRDINIZMI. BİRDE MERAK ETTİM MERAK ETTIM BEBEK OLDUMU.

Ben cvp vereyim hanımlar, zekai tahir burakda tüp bebek yaptırdım, bugün transferimin 5.günü. Ben raporlu yaptırdım, raporu çıkarmak 1 ayı buldu, tabi rapor süreci devam ederken tedaviye başlanmıştı. Hastanenin nasıl olduğunu soracak olursanız, herşey öyle özeldeki gibi özel değil, yani uğraşmalı yanları var çünkü çok kalabalık. Kalabalık olması yorucu olsada bi yandan iyi, sonuçta vaka çok tecrübe çok çok. Bartından konyadan ve daha başka başka şehirden gelenler var. Hastane iyi yani. Herkesin durumunu ayrı ayrı inceleyip kişiye uygun tedaviye başlanıyor. Ücret konusuna gelirsek yumurta toplama zamanı hastaneye yatış yapılıyor aşağı yukarı 400 yada 500 ordan kesiliyor, bide ilaçların bir kısmını ödüyoruz. Benim ilaçlar 300 tuttu. Aklıma gelenler bu kadar. Tavsiye ederim, ÖZELDE MÜŞTERİYİZ AMA DEVLETTE HASTAYIZ aradaki fark bu.
ÇOK MEREAK ETTIM SİZ HAMİLEMİSİNİZ

ÇOK MEREAK ETTIM SİZ HAMİLEMİSİNİZ
mesajını şimdi gördüm canım. yukarda yazdıklarım ilk tüp bebek tecrübemdi malesef tutmadı, ondan sonra 2 defa daha denedim tuttu ama düşükle sonuçlandı. nasip işte olmayınca olmuyor.

Back