- 22 Nisan 2015
- 160
- 2.130
- 33
- Konu Sahibi name of love
-
Tedavi icin 1700 küsür dediler ilac icinde 1500 -2000 arası bi fiyat dedi bizde agustosta gitmistik. Sonra vazgeçtik. % 20sini Odedikleri halde o kadar mi turuyor ki bilemedim. Soncta roplam 3 bine yakin tutuyo özel gibi ayni pahalı şahsenMrb canım nasıl yani ilaçları karşılamıyoruz dediler? Bende hacettepede tüp bebek tedavisine başlıyorum daha geçen hafta rapor için evraklarımı verdim ilaçlarında hastane masrafının bi kısmınıda devlet ödüyor ama istedikleri şarta uygunsan hastane için 1700 küsür istediler ilaçlar içinde %20 sini biz ödüycez gerisini devlet ödüycek ama öyle 1500- 2000 lira tutmaz senin bi yanlışın var
sanmıyorum canım ilacın o kadar tutcagını haftaya raporum çıkar ilaçlarımı alınca yazarım fiyatını, bende şaşırdım şimdiTedavi icin 1700 küsür dediler ilac icinde 1500 -2000 arası bi fiyat dedi bizde agustosta gitmistik. Sonra vazgeçtik. % 20sini Odedikleri halde o kadar mi turuyor ki bilemedim. Soncta roplam 3 bine yakin tutuyo özel gibi ayni pahalı şahsen
Ne sağlık sorunun var canm.o kadar tutabiliyormus oyle demislerdi. Merakla bekliycm seni toplam ilaclarda dahil ne kadar harciycaksinizsanmıyorum canım ilacın o kadar tutcagını haftaya raporum çıkar ilaçlarımı alınca yazarım fiyatını, bende şaşırdım şimdi
sadece yumurtalık rezervimde azalma varmış canım ama o kadar çok deil amh testim 1,23 çıkmıştı, başkada bi sorun yok ama olmuyor sebepsiz infertilite, sizin canım?Ne sağlık sorunun var canm.o kadar tutabiliyormus oyle demislerdi. Merakla bekliycm seni toplam ilaclarda dahil ne kadar harciycaksiniz
nerede canım senin eczacı tanıdık?Kızlar olurd ailaç fiyatı alırsanız eczacı tanıdıgım var iletirim daha uyguna getirte bilirim depodan alıyorlar yanlız recete yı mesaj atarsnız
oooo orası çok uzak ben ankaradayımİstanbulda pendikte canım
Ya bize oyle bi fiyat versiler valla bilmiyorum inan .... bizde ara verdik bu yüzden . Zamana bıraktik. Benim sperm ve yumurta birlesmiyormus birlesse bile rahime girmiyormis tüpler tıkalıymis. Tup bebek direk ddiler.sadece yumurtalık rezervimde azalma varmış canım ama o kadar çok deil amh testim 1,23 çıkmıştı, başkada bi sorun yok ama olmuyor sebepsiz infertilite, sizin canım?
Acaba istanbulda bildiğiniz basarili devlet hastanesi (tüp bebek icin)var mii yada ozelemi gitmlyz illa
Raporda ne gibi imkan sağlıyorlar canimmm ben 1.asilama yaptırdım Dr . Tüp bebek yaptırsam daha iyi diyo ne yapcam bende bilmiyorum hipohipoluyum
Bugün ilaçlarımı aldık canım %20 si 1150 tuttu aslında 1250 tutmuştu da eczacı tanıdık dı indirimli verdi, 1800 de hastane tutuyo ☺ben şok bu kadar tahmin etmiyordum...Ne sağlık sorunun var canm.o kadar tutabiliyormus oyle demislerdi. Merakla bekliycm seni toplam ilaclarda dahil ne kadar harciycaksiniz
Bugün ilaçlarımı aldık canım %20 si 1150 tuttu aslında 1250 tutmuştu da eczacı tanıdık dı indirimli verdi, 1800 de hastane tutuyo ☺ben şok bu kadar tahmin etmiyordum...
SGK yi aradım canım ilk tüp bebekte %30 u biz karşıliyormuşuz hastane banaay canım kaçkere yazdım ilaçları uyguna getırdıtıyorum dıe depodan keske söleseydın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?