Devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı?

HERŞEYİ COK GÜZEL ÖZETLEMİŞSSINIZ DAHA ÖNCE ÖZELDE YAPTIRDINIZMI. BİRDE MERAK ETTİM MERAK ETTIM BEBEK OLDUMU.
2. denememi özelde yaptırdım ankara medikanada hiç memnun kalmadım hep para tuzağı devlet uğraşmalı ama özelden iyidir.
3. denememide medikanada yaptırdım memnun olmadığım halde, çünkü dondurulmuş embriolarım ordaydı. tuttu ama 2 aylıkken kalbi durdu.
şimdi ara verdim bir senede 3 tüp bebek süreci ve kürtaj çok yordu beni.

Allah yatdimciniz olsun bende 2 kez medicana da yaptırdım tutmadı medicana da esim varikosel oldu 1 milyon sperm sıfıra düştü çok yıprandık sonra tekrar muammer doğan da özelde yaptık yine tutmadı.şimdi devlere başladık umudum var hâlâ.ama bende sizin gibi birşey bile tutmadi

ben 4 yıldır evliyim. devlet daha iyi tecrübeyle anladım. baharda gatada tekrar denicez inşaallah. bizim sorunumuz eşimde, sperm azlığı var 5 bindi galiba.
siz medikanada osman denizhanda mı yaptırdınız tüp bebeği? çok geçmiş olsun

2010 yılında
Çok teşekkür ederim. Biz 2010 yılında batu ayduniraz yaptırdık. Bizim sperm 1 2 tane canlı hücre bulundu. Şimdi genetik sonuçlarını bekliyoruz.

2010 yılında

Çok teşekkür ederim. Biz 2010 yılında batu ayduniraz yaptırdık. Bizim sperm 1 2 tane canlı hücre bulundu. Şimdi genetik sonuçlarını bekliyoruz.
bizde genetik yaptırdık sonuç bekliyoruz bakalım. bu arada varikosel ameliyatı ne zaman oldunuz, dr ne dedi sperm sayısı düşünce?

Ben şu ana kadar iki kez tüp bebek yaptırdım, çok şükür ikinci de tuttu. Her ikisini de üniversite hastanesinde yaptırdım ve iyi ki de öyle yaptırmışım. Tecrübe çok önemli... Ayrıca hastalarına müşteri gözüyle bakmamaları da şansı yükseltiyor. Allah'ım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah

Sizin sorun neydi

AMH'ım düşük. Tüplerim sürekli ameliyatla açılmasına rağmen geri tıkanıyor vs.

Merhaba,Allah kucaginiza almayi nasip etsin.Istanbuldaysaniz hangi uni hastanesinde yaptirdiniz bilgi verir misiniz?Devlette tup bebek icin bir sart var mi?

Kızlar mrh.ztb ta yada ankara da herhangi bi devlet hastanesinde raporsuz tup bebek fiyatlari nedir bilgisi olan varmı.varsa lutfen paylasin arkadaşlar

merhabalar tıp fakultesinde yaptırmış arkadaşlar neler nasıl yapılıyor anlatabilirmi acaba

hangi hastane de yaptırdınız

canim uzun zamandir sana yazayim dedim bende kartegener sendromu var bende tedavi oluyorum bir defa tedavi ile hamile kaldim ama olmadi bir de dis gebelik gecirdim
Merhaba bende de kartagener sendromu var. Yeni evliyim ve dün evde yaptığım iki test pozitif. Henüz doktora gitmedim. Ama dış gebelik olmasından korktum biraz araştırınca. Siz nasıl anladınız dış gebelik olduğunu?

hemen git kan ver canım iki gün arayla tekrarla beta hcg testin yeterli artışa ulaşırsa yani 1500 seviyelerine gelirse kese görünürse gözün aydın ama beta hcg düşük artış gösterirse ve kese görünmez ise dış gebelik Allah korusun iç kanamaya kadar gidebilir bugün mutlaka kan ver

mutlaka durumdan beni haberdar et çok merak ederim

mutlaka durumdan beni haberdar et çok merak ederim
e Bugün gideceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…