- Konu Sahibi name of love
-
Kaç yıllık evlisiniz kaç kere tup bebek yaptırdınız.sizin sorun neydimesajını şimdi gördüm canım. yukarda yazdıklarım ilk tüp bebek tecrübemdi malesef tutmadı, ondan sonra 2 defa daha denedim tuttu ama düşükle sonuçlandı. nasip işte olmayınca olmuyor.
2. denememi özelde yaptırdım ankara medikanada hiç memnun kalmadım hep para tuzağı devlet uğraşmalı ama özelden iyidir.HERŞEYİ COK GÜZEL ÖZETLEMİŞSSINIZ DAHA ÖNCE ÖZELDE YAPTIRDINIZMI. BİRDE MERAK ETTİM MERAK ETTIM BEBEK OLDUMU.
Allah yatdimciniz olsun bende 2 kez medicana da yaptırdım tutmadı medicana da esim varikosel oldu 1 milyon sperm sıfıra düştü çok yıprandık sonra tekrar muammer doğan da özelde yaptık yine tutmadı.şimdi devlere başladık umudum var hâlâ.ama bende sizin gibi birşey bile tutmadi2. denememi özelde yaptırdım ankara medikanada hiç memnun kalmadım hep para tuzağı devlet uğraşmalı ama özelden iyidir.
3. denememide medikanada yaptırdım memnun olmadığım halde, çünkü dondurulmuş embriolarım ordaydı. tuttu ama 2 aylıkken kalbi durdu.
şimdi ara verdim bir senede 3 tüp bebek süreci ve kürtaj çok yordu beni.
2010 yılındaben 4 yıldır evliyim. devlet daha iyi tecrübeyle anladım. baharda gatada tekrar denicez inşaallah. bizim sorunumuz eşimde, sperm azlığı var 5 bindi galiba.
siz medikanada osman denizhanda mı yaptırdınız tüp bebeği? çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Biz 2010 yılında batu ayduniraz yaptırdık. Bizim sperm 1 2 tane canlı hücre bulundu. Şimdi genetik sonuçlarını bekliyoruz.ben 4 yıldır evliyim. devlet daha iyi tecrübeyle anladım. baharda gatada tekrar denicez inşaallah. bizim sorunumuz eşimde, sperm azlığı var 5 bindi galiba.
siz medikanada osman denizhanda mı yaptırdınız tüp bebeği? çok geçmiş olsun
bizde genetik yaptırdık sonuç bekliyoruz bakalım. bu arada varikosel ameliyatı ne zaman oldunuz, dr ne dedi sperm sayısı düşünce?2010 yılında
Çok teşekkür ederim. Biz 2010 yılında batu ayduniraz yaptırdık. Bizim sperm 1 2 tane canlı hücre bulundu. Şimdi genetik sonuçlarını bekliyoruz.
Varikosel tup bebege hiç başlamadan oldu belki olmasaydı o 1 milyonla tutardı.bizde genetik yaptırdık sonuç bekliyoruz bakalım. bu arada varikosel ameliyatı ne zaman oldunuz, dr ne dedi sperm sayısı düşünce?
Sizin sorun neydiBen şu ana kadar iki kez tüp bebek yaptırdım, çok şükür ikinci de tuttu. Her ikisini de üniversite hastanesinde yaptırdım ve iyi ki de öyle yaptırmışım. Tecrübe çok önemli... Ayrıca hastalarına müşteri gözüyle bakmamaları da şansı yükseltiyor. Allah'ım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
Sizin sorun neydi
AMH'ım düşük. Tüplerim sürekli ameliyatla açılmasına rağmen geri tıkanıyor vs.
nerde yaptırdınız iki defa, mikro tese yaptılar mı?hangi hastanedeeşim de azosperm sorunu var özel de 2kez tup bebek yaptırdık sonuç negatif. devlete gitmeye karar verdık ama doğru bı kararmı bılemıyorum. lütfen yardım edın
hangi hastane de yaptırdınızBen şu ana kadar iki kez tüp bebek yaptırdım, çok şükür ikinci de tuttu. Her ikisini de üniversite hastanesinde yaptırdım ve iyi ki de öyle yaptırmışım. Tecrübe çok önemli... Ayrıca hastalarına müşteri gözüyle bakmamaları da şansı yükseltiyor. Allah'ım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
Merhaba bende de kartagener sendromu var. Yeni evliyim ve dün evde yaptığım iki test pozitif. Henüz doktora gitmedim. Ama dış gebelik olmasından korktum biraz araştırınca. Siz nasıl anladınız dış gebelik olduğunu?canim uzun zamandir sana yazayim dedim bende kartegener sendromu var bende tedavi oluyorum bir defa tedavi ile hamile kaldim ama olmadi bir de dis gebelik gecirdim
hemen git kan ver canım iki gün arayla tekrarla beta hcg testin yeterli artışa ulaşırsa yani 1500 seviyelerine gelirse kese görünürse gözün aydın ama beta hcg düşük artış gösterirse ve kese görünmez ise dış gebelik Allah korusun iç kanamaya kadar gidebilir bugün mutlaka kan verMerhaba bende de kartagener sendromu var. Yeni evliyim ve dün evde yaptığım iki test pozitif. Henüz doktora gitmedim. Ama dış gebelik olmasından korktum biraz araştırınca. Siz nasıl anladınız dış gebelik olduğunu?
mutlaka durumdan beni haberdar et çok merak ederimMerhaba bende de kartagener sendromu var. Yeni evliyim ve dün evde yaptığım iki test pozitif. Henüz doktora gitmedim. Ama dış gebelik olmasından korktum biraz araştırınca. Siz nasıl anladınız dış gebelik olduğunu?
Adetim geçeli 12 gün oldu. Dış gebelik olsa belirti vermez miydim?mutlaka durumdan beni haberdar et çok merak ederim
emutlaka durumdan beni haberdar et çok merak ederim
Bugün gideceğim inşallah.hemen git kan ver canım iki gün arayla tekrarla beta hcg testin yeterli artışa ulaşırsa yani 1500 seviyelerine gelirse kese görünürse gözün aydın ama beta hcg düşük artış gösterirse ve kese görünmez ise dış gebelik Allah korusun iç kanamaya kadar gidebilir bugün mutlaka kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?