• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı?

Adetim geçeli 12 gün oldu. Dış gebelik olsa belirti vermez miydim?
benim dış gebelik geçirdiğim de 3 gün geçmişti ve doktora gittim test verdim benim ki 27 çıkmıştı doktor dedi çok düşük bir değer sonraki testim 48 çıktı iki katı artış vardı sonra artışın hızı azaldı en son verdiğim teste 1200 falan çıktı ama bu arada kahverengi lekelenmeler başladı bende devlet hastanesine gittim iki kadındık hemen kürtaja aldılar kese yok sonrasında o bayanın değeri düşmeye başladı benim değer tekrar yükseldi 2000 leri geçti bu sefer çok ağrılı bir iğne yaptılar ve iki iğne de düştü değerlerim ama tüplerim zarar gördü şimdi ki aklım olsa hemen laporoskopi olur tüple aldırırdım çünkü çok zor düştü hala eşimin dediği kulağımda ya bebeği rahime atamazlar mı diye İnşaallah gebesindir İNşaallah rahimin içine sımsıkı tutunmuştur.

Çok grç
benim dış gebelik geçirdiğim de 3 gün geçmişti ve doktora gittim test verdim benim ki 27 çıkmıştı doktor dedi çok düşük bir değer sonraki testim 48 çıktı iki katı artış vardı sonra artışın hızı azaldı en son verdiğim teste 1200 falan çıktı ama bu arada kahverengi lekelenmeler başladı bende devlet hastanesine gittim iki kadındık hemen kürtaja aldılar kese yok sonrasında o bayanın değeri düşmeye başladı benim değer tekrar yükseldi 2000 leri geçti bu sefer çok ağrılı bir iğne yaptılar ve iki iğne de düştü değerlerim ama tüplerim zarar gördü şimdi ki aklım olsa hemen laporoskopi olur tüple aldırırdım çünkü çok zor düştü hala eşimin dediği kulağımda ya bebeği rahime atamazlar mı diye İnşaallah gebesindir İNşaallah rahimin içine sımsıkı tutunmuştur.
Çok geçmiş olsun. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz inşallah. Şu an ne durumdasınız, tekrar dış ya da normal gebelik oluştu mu?

Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla. Size, bana ve dileyen herkese inşallah.

Çok şey sordum hakkınızı helal edin. Ama bir şey daha sorayım. Kartagener olup normal yolla hamile kalmayı başarabilen var mı duyduğunuz, bildiğiniz?

Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla. Size, bana ve dileyen herkese inşallah.

Çok şey sordum hakkınızı helal edin. Ama bir şey daha sorayım. Kartagener olup normal yolla hamile kalmayı başarabilen var mı duyduğunuz, bildiğiniz?
internette funda diye bir bayan var o kaldı hatta doğurdu bile dünyada beş veya altı kadın var deniyor ama bu sadece bilinen bir arkadaşım vardı onun babasına bir kadın kalbinin sağda olduğunu ve beş tane çocuğu olduğunu söylemiş

hemen git kan ver canım iki gün arayla tekrarla beta hcg testin yeterli artışa ulaşırsa yani 1500 seviyelerine gelirse kese görünürse gözün aydın ama beta hcg düşük artış gösterirse ve kese görünmez ise dış gebelik Allah korusun iç kanamaya kadar gidebilir bugün mutlaka kan ver
Merhba bendede ayni hastaluk var ilk tedavim olumsuz oldu smdi ikinciye bsladim hngi ilaclari igneleri kullandiniz ve ozel bisey yptiniz mi yada doktor yaptimi benimlede pylasirmsnz

Merhaba ankara da degıl ama antalya akdeniz tıp fakültesinde yaptırdım ben raporlu hastaydım.. ilk başta regl iken hocadan sıra aldım ve ön muane ye gittim uzun uzun süreç hakkında konustuk ve doktor bızden gereklı evrakların lıstesını ve sperm testı rahım filmi istedi bunları halledınce diğer regl de gel dedı.. şubat ayında ılk ilacımı aldım ben 2.5 yıllık evlıyım yumurta rezervım de sayı dusuklugu sebebı ile doktorum rapor cıkarırım dedı aşılama denemeyelım dedı ve tüp bebege yönlendırdı direk.. hastaneye sadece ilk muane de ğcret ödedim 185 tl daha sonra kı hc bır muane de ödemedık. Opu için 1800 transfer için 4600 civarı ödedik her bayanın kullandıgı ılaclar degısıklılık gosterıyor ve fıyat benm kullandıgımda daha uygundu raporla ilaçları 1800 e aldım.. transfer sonrası kullanılan progestan ve estrofem harıc hepsi özel ilaç oldugu ıcın ücretli aldım dondurma işlemı de 250 tl yıllık embriyo sayısı önemlı degıl

internette funda diye bir bayan var o kaldı hatta doğurdu bile dünyada beş veya altı kadın var deniyor ama bu sadece bilinen bir arkadaşım vardı onun babasına bir kadın kalbinin sağda olduğunu ve beş tane çocuğu olduğunu söylemiş
Merhba ayni hastalik bndede var suan ikinci tupbebek tedavisindeym ozel bi aşama ozel bi ilac tedavi uyguladilar mi

Merhaba bende de kartagener sendromu var. Yeni evliyim ve dün evde yaptığım iki test pozitif. Henüz doktora gitmedim. Ama dış gebelik olmasından korktum biraz araştırınca. Siz nasıl anladınız dış gebelik olduğunu?
Merhaba bende de aynı sorun var sonucunuz noldu

Back