Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

ya offf bend istiyorum ama çok pahallı yaaa
gerçekten özeller çok pahalı epey birikim gerekiyo bende de öyle bi durum olmadığı için devleti seçtim ve hiç pişman olmadım bir gece içinde hastanenin lüks mü değil mi falan diye düşünmeye gerek yok doktorunuz iyiyse güven veriyorsa özel devlet ayrımı yapılmamalı .ben şevket gökhan beyhana ameliyat oldum 3-4 ay sonra istanbula geçicek zorunlu hizmeti bitiyormuş:KK58:

devlet hastanesinde olanlar olacak olanlar doktorun ünvanı ne kocaelide baktımda uzman doktor vardı içime pek sinmedi. araştırma hastanesindede olmayı pek istemiyorum zaten çok sonraya randevu veriyolarlar bilemedim özele mi kaldım ki yine :KK50:

devlet hastanesinde olanlar olacak olanlar doktorun ünvanı ne kocaelide baktımda uzman doktor vardı içime pek sinmedi. araştırma hastanesindede olmayı pek istemiyorum zaten çok sonraya randevu veriyolarlar bilemedim özele mi kaldım ki yine :KK50:

özellerde profösörlermi çalışıyorki :KK34:
uzman olsun sana güven vermesi bilgisi deneyimleri önemli
araştır doktorlarını
ben ilk görüşmemde doktoruma güven duyamamıştım ama sonrakilerde anladımki hemen karar vermemek gerekiyormuş
sağolsun aradığımda ameliyatta da olsa çıkar çıkmaz arıyor sorularımı yanıtlıyor
ben karar verdim ıspartada mahmut beye olucam
bence sende hemen karar verme araştır

kızlaaaarr bende ameliyat olmak istiyoruuumm. dewlette göğüs ameliyatının olduğnu bilmiyordum yaaa:KK50::KK50:

ben de hep özelleri araştırıyorum ama onlarda çook pahalı.

İSTANBUL'DA GÜVENİLİR DEVLET HASTANELERİ BİLEN WARSA LÜTFEN YARDIMCIII OLSUUUUN :84::84:

Okmeydanı çook pahalıymış yaaa. Tl olsa tamm. dolar olması özelle eşit konuma geliyor :KK43::KK43:

kızlaaaarr bende ameliyat olmak istiyoruuumm. dewlette göğüs ameliyatının olduğnu bilmiyordum yaaa:KK50::KK50:

İSTANBUL'DA GÜVENİLİR DEVLET HASTANELERİ BİLEN WARSA LÜTFEN YARDIMCIII OLSUUUUN :84::84:

Okmeydanı çook pahalıymış yaaa. Tl olsa tamm. dolar olması özelle eşit konuma geliyor :KK43::KK43:

evt devlet hastaneleride yapıyor :KK6:
istanbuldaysan bence yakınlarındaki büyük hastanelerle git görüş
doktorlarla ancak görüşmelerinde anlayabilirsin tabiki sonra araştırıcan doktorları

özellerde profösörlermi çalışıyorki :KK34:
uzman olsun sana güven vermesi bilgisi deneyimleri önemli
araştır doktorlarını
ben ilk görüşmemde doktoruma güven duyamamıştım ama sonrakilerde anladımki hemen karar vermemek gerekiyormuş
sağolsun aradığımda ameliyatta da olsa çıkar çıkmaz arıyor sorularımı yanıtlıyor
ben karar verdim ıspartada mahmut beye olucam
bence sende hemen karar verme araştır

proflar çalışmıyor ama çok daha deneyimliler hergün devlette biri ameliyat olmuyor ama birsürü kişi özelde ameliyat oluyor. bu bakımdan güven vermesi tecrübesine bağlı.

devlet hastanelerinde çalışan doktorların çoğu hastanın isteğine göre zaten özelde yapıyor ameliyatlarını
ama devlet hastanesinde ameliyat olmak sadece maddi açıdan düşünülmemeli burda yazılamıcak kadar çok sebebi var
ben insanları özellerde olmasın düşüncesinde değilim zaten
burun ameliyatımı 2009 da özel hastanede oldum istanbulda
ama eşim ve hemşire olan ablam bu tür ameliyatların özelde yapılmasına karşılar ancak bu şartla kabul ettiler
burun ameliyatımda hiç bir sorunla karşılaşmadım bunuda belirtmek isterim
doktorların tecrübeleri elbetteki ameliyat sayılarıyla doğru orantıda ilerler ama bence az ameliyat yapıpta sorunsuz işler çıkartan doktorlarında hakkını yememek lazım .

Canım dolarla oldugunu kim söyledi,ben okmeydanına gitmiştim,öyle birşey yok ya..Protez parasını alıyorlar,oda 800-1000 ytl arası,birde doktoruna işte verirsin,o kadar yani.Şişli etfal hastanesinide öneririm sana,orayada git,görüş.Şişlide görev yapıpta özel muayene yerleri açan bir başarılı doktor tanıyorum ben,ama artık şişlide görev yapmıyor,özel hastanede çalışıyor.Şişli etfal hastanesinin kendi sitesine gir,oradanda estetik plastik cerrahisine gir,doktor bilgileri var oradan araştır güzelim,sonrada randevu al,muayene ol.Kesinlikle uzman doktorlar yapıyor ameliyatları,ama ameliyatta asistanlar filanda oluyor tabi.Yani şöyle söyliyim,muayene olmaya gittiginde asistan doktorlar görüyor seni,onlar uzman doktora yönlendiriyorlar.

Kızlar istanbulda haydarpaşa numune hastenesiyle görüştüm yoğunluktan dolayı artık estetık ıslemleri yapmadıklarını soledıler zaten muayeneye gitiğinzde sizle asistanlar ilgileniyor ve kesinlikle güven vermiyorlar. bana fatih sultan mehmet hastanesi ile görüşmemi orda göğüs büyütme ameliyatı yaptırabileceğimi söylediler. bugun fatih sultan mehmet hastanesine gittim ve uzman doktor nurullah yıldırır ile görüştüm. bana devlet hastanelerindede bu tür bir ameliyatı yaptıramıycağımı yeterli alet edavata sahip olmadıklarını söyledi. devlet hastanesinde kullanılan dikiş iplerinin bile çin malı ve kalitesisz olduğundan bahsetti ayrıca bu ameliyatlara deneyimsiz asistanların girdiğini söyledi. benim göğüs gelişimim olmamasına ragmen devlet karsılamadı ameliyatımı zaten. kısace bana kesınle özel hastanede yaptır dedi. Çok mutsuzum özel hastaneyi karşılayabilcek maddi durumda değilim. ne yapacağım hiç bilmiyorum:KK43:

Son düzenleme:
proflar çalışmıyor ama çok daha deneyimliler hergün devlette biri ameliyat olmuyor ama birsürü kişi özelde ameliyat oluyor. bu bakımdan güven vermesi tecrübesine bağlı.

Canım o deneyimleri,tecrübeleri devlet hastanelerinden yaptıkları görevlerden dolayı kazanıyorlar ama.Direk özel hastanelerden uzman olmuyorlar.Doktorların özgeçmişini okursan ilk olarak görev yaptıkları hastaneler devlet ve araştırma hastaneleridir.Oradaki profesörler onlara deneyim kazandırıyorlar.

Kızlar istanbulda haydarpaşa numune hastenesiyle görüştüm yoğunluktan dolayı artık estetık ıslemleri yapmadıklarını soledıler zaten muayeneye gitiğinzde sizle asistanlar ilgileniyor ve kesinlikle güven vermiyorlar. bana fatih sultan mehmet hastanesi ile görüşmemi orda göğüs büyütme ameliyatı yaptırabileceğimi söylediler. bugun fatih sultan mehmet hastanesine gittim ve uzman doktor nurullah yıldırır ile görüştüm. bana devlet hastanelerindede bu tür bir ameliyatı yaptıramıycağımı yeterli alet edavata sahip olmadıklarını söyledi. devlet hastanesinde kullanılan dikiş iplerinin bile çin malı ve kalitesisz olduğundan bahsetti ayrıca bu ameliyatlara deneyimsiz asistanların girdiğini söyledi. benim göğüs gelişimim olmamasına ragmen devlet karsılamadı ameliyatımı zaten. kısace bana kesınle özel hastanede yaptır dedi. Çok mutsuzum özel hastaneyi karşılayabilcek maddi durumda değilim. ne yapacağım hiç bilmiyorum:KK43:

Yazını okuyunca çok şaşırdım dogrusu,aynı korku filmi gibi anlatmış doktorun.Dikiş ipliklerinin çin malı ve kalitesiz olması...hayret verici bir olay.Sana okmeydanını ve şişli etfal hastanesine gitmeni öneririm arkadaşım.

Yazını okuyunca çok şaşırdım dogrusu,aynı korku filmi gibi anlatmış doktorun.Dikiş ipliklerinin çin malı ve kalitesiz olması...hayret verici bir olay.Sana okmeydanını ve şişli etfal hastanesine gitmeni öneririm arkadaşım.

Bende gerçekten çok şaşırdım burda o kadar olumlu yazıyı okuyunca cok umutlanmıstım. Ama doktor çok korkuttu beni.Aslında çok iyi bir doktordu uzun uzun anlatı herşeyi ama bunları söyledi.
Ayrıca ücretlı yaptırısam devlet hastanesyle özel hastane arasında pek fark olmayacağını söyledi ve kesinlikle özelde yaptırmamı tavsiye etti. :/ yinede en kısa zamanda okmeydanıylada görüşmeye gideceğim :/

Son düzenleme:

evt yazdıkların benimde aklımda olan ve doktoruma sorduğum ayrıntılardan
ben muayne olurken bile asistan yoktu yanında
ameliyatları kendinin yaptığını ve çoğu özel hastaneden daha iyi donanımlara sahip olduklarını istersem özeldede yapabileceğini söylemişti
malzemeler devlet hastanelerinde tam bir denetimden geçiyor düşünsenize hastalardan birinin bu yüzden sorun yaşayıp yasal haklarını aradıklarını haksız düşecekler ucuz malzemeden dolayı
bazı prosedürler gereği tıbbi malzemelerin kalitesi önemli,değil insan vücudunda kullanılanlar ortam içinde kullanılan tıbbi malzemeler bile dikkatle seçilmeli demişti
ben özeller daha çok güveniyorum bu konuda devlet hastanelerine
ben olsam maksat ararım bu konuşmanın altında
tabiki seçim sizin ama eğer maddiyattan devlet hastanesini tercih ediyorsanız bunlara takılmayın

evt yazdıkların benimde aklımda olan ve doktoruma sorduğum ayrıntılardan
ben muayne olurken bile asistan yoktu yanında
ameliyatları kendinin yaptığını ve çoğu özel hastaneden daha iyi donanımlara sahip olduklarını istersem özeldede yapabileceğini söylemişti
malzemeler devlet hastanelerinde tam bir denetimden geçiyor düşünsenize hastalardan birinin bu yüzden sorun yaşayıp yasal haklarını aradıklarını haksız düşecekler ucuz malzemeden dolayı
bazı prosedürler gereği tıbbi malzemelerin kalitesi önemli,değil insan vücudunda kullanılanlar ortam içinde kullanılan tıbbi malzemeler bile dikkatle seçilmeli demişti
ben özeller daha çok güveniyorum bu konuda devlet hastanelerine
ben olsam maksat ararım bu konuşmanın altında
tabiki seçim sizin ama eğer maddiyattan devlet hastanesini tercih ediyorsanız bunlara takılmayın

bende senin gibi düşündüm açıkcası sonuçta doktorların çoğu hem devette hem özel hastanelerde çalışıyorlar ama uzman bir doktor böyle söyleyince teredüte düştüm. yinede devlat hastanesi tek şansım gibi gözüküyor çünkü özelin ücretini karşılayamam. Sen hangi hastanede hangi doktora muayene olmuştun ve ne kadar fiyat vermişti sana yazarmısın lütfen

Son düzenleme:

bende senin gibi düşündüm açıkcası sonuçta doktorların çoğu hem devette hem özel hastanelerde çalışıyorlar ama uzman bir doktor böyle söyleyince teredüte düştüm. yinede devlat hastanesi tek şansım gibi gözüküyor çünkü özelin ücretini karşılayamam. Sen hangi hastanede hangi doktora muayene olmuştun ve ne kadar fiyat vermişti sana yazarmısın lütfen

cnm ben ısparta devlet hastanesinde mahmut ulvi kayalıya olucam inş okullar kapanınca
bana 2500 dedi ama indirim istemedim henüz bakalım düşer sanırım biraz
benim eşim eski bir sağlıkçı ablam hemşire
onlar özellerde olmamı istemedikleri için devlette olucam önce mecburiyetti ama şimdi anlıyorum onları
dilerim herşey istediğin gibi olur :KK16:

Canım o deneyimleri,tecrübeleri devlet hastanelerinden yaptıkları görevlerden dolayı kazanıyorlar ama.Direk özel hastanelerden uzman olmuyorlar.Doktorların özgeçmişini okursan ilk olarak görev yaptıkları hastaneler devlet ve araştırma hastaneleridir.Oradaki profesörler onlara deneyim kazandırıyorlar.

işte tatlım benm baktıklarımın öyle tecrübeleri yok ondan söyledim ben zaten. en düşük puanlı okullardan mezun olmuşlar ve daha doğru dürüst tecrübe sahibi bile değiller. yani şimdi düşük puanlı dememe takılanda olabilir ama her okulda aynı eğitim sağlanmadığını hepimiz biliyoruzdur..

kızlar okmeydanı veya şişli etfalle yakın zaman içinde görüşen varsa doktor adını ve fiyatı yazabilir mi lütfen

işte tatlım benm baktıklarımın öyle tecrübeleri yok ondan söyledim ben zaten. en düşük puanlı okullardan mezun olmuşlar ve daha doğru dürüst tecrübe sahibi bile değiller. yani şimdi düşük puanlı dememe takılanda olabilir ama her okulda aynı eğitim sağlanmadığını hepimiz biliyoruzdur..

evt okulu öenmli tabi benim doktorum marmara tıp fakultesi mezunu
hiç kimse emin olamaz ne yaşayacağımızı bilemeyiz umarım hakkımızda hayırlısı olur
ist hakkında bilgim yok ama ankara antalya ve ısparta araştırdım ben ismini hatırlayamıyorum ama ankarada baya iyi iki doktor bulmuşştum hatta 4 ay için bütün randevuları doluydu yurt dışında olacakmış 2 ay

evt okulu öenmli tabi benim doktorum marmara tıp fakultesi mezunu
hiç kimse emin olamaz ne yaşayacağımızı bilemeyiz umarım hakkımızda hayırlısı olur
ist hakkında bilgim yok ama ankara antalya ve ısparta araştırdım ben ismini hatırlayamıyorum ama ankarada baya iyi iki doktor bulmuşştum hatta 4 ay için bütün randevuları doluydu yurt dışında olacakmış 2 ay

anladım cnm hayırlısı olsun. kocaelide hakan ağır demişler ama o üniversitede. asistanlar fln var o yüzden ben pek istemiyorum. birde ameliyat tarihini kimbilir ne zamana vericekler. sanırım yine özeli tercih edicem ben burda bisürü arkadaş olmuş ve bayağı memnun kalınan doktorlar var garanticiyim biraz herhalde :KK61:

X