Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

ozimelis çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah bende bir ay önce buralarda yaptıranlara imrenirdim inşallah sizlerede nasip olur:KK1:

amın canım ıns.kardesım persembe gırıyor amelıya.benım emzırdıgım ıcın 6 ay beklemem lazımmıs daha:KK43:napalım 6 ay daha beklıycem artık...

canlarım bu konuyu bende çok merak ediyordum iyi olmuş başlık açtığınız. bnada kocaeli yakın hakan ağır demişsiniz başka doktor araştırabildinizmi ? muayneye toplanıp mı gitsek :KK66: devlet hastanesine pek güvenemiyorum şöyleki.. bi yoğunluk ve doktorlardada bıkkınlık söz konusu oluyor. genelde hastalarla yeterince ilgilenilmiyor. acil hastalarda bile genelde bu böyle maalesef. ama fiyat olarak yarı yarıya bi fark söz konusu olunca insan göz ardı edemiyor. o yüzden gerçekten iyi araştırmak lazım

canlarım bu konuyu bende çok merak ediyordum iyi olmuş başlık açtığınız. bnada kocaeli yakın hakan ağır demişsiniz başka doktor araştırabildinizmi ? muayneye toplanıp mı gitsek :KK66: devlet hastanesine pek güvenemiyorum şöyleki.. bi yoğunluk ve doktorlardada bıkkınlık söz konusu oluyor. genelde hastalarla yeterince ilgilenilmiyor. acil hastalarda bile genelde bu böyle maalesef. ama fiyat olarak yarı yarıya bi fark söz konusu olunca insan göz ardı edemiyor. o yüzden gerçekten iyi araştırmak lazım

sana kısmen katılıyorum
araştırmaya başlamadan önce bende aynı fikirdeydim ama sonra gördümki hem araştırırken hemde devlet hastanesinde olan arkadaşlarımdan edindiğim bilgi
devlet hastaneleri otel hizmetleri açısından gerçekten sıkıntılı,yanında mutlaka biri olmalı,istediklerin ayağına gelmiyor
ama doktor ilgisi açısından sadece biraz bekliyorsun kalabalık sonuçta
bir doktora kim bilir kaç hasta düşüyor
ama güven sonusunda daha rahatım
ablam hemşire burun ameliyatımı özelde olduğumda bana demediğini bırakmamıştı
sen nasıl cesaret edersin böyle bişeye diye başımın etini yemişti
vardır bir bildiği diye düşünüp bu sefer devlet hastanesini tercih ettim
araştırmalarımda ( iki doktorla görüştüm )şimdilik + ve - değerlendirmeleri yapıyrum o doktorun + sı fazla onun şu - ği var v.s :KK9: okullar kapancak ve bende mutlu sona ericem inş
hee bu arada devlet hastanelerinde gittiğim görüşmelerden birinde sol göğsümde zararsız bir kist olduğunu ve aldırmamın benim için iyi olacağını hemde ameliyat sırasında oluşacak asimetri sorunu bir kerede giderilmiş olucak buda benim için bir artı oldu :KK34:

sana kısmen katılıyorum
araştırmaya başlamadan önce bende aynı fikirdeydim ama sonra gördümki hem araştırırken hemde devlet hastanesinde olan arkadaşlarımdan edindiğim bilgi
devlet hastaneleri otel hizmetleri açısından gerçekten sıkıntılı,yanında mutlaka biri olmalı,istediklerin ayağına gelmiyor
ama doktor ilgisi açısından sadece biraz bekliyorsun kalabalık sonuçta
bir doktora kim bilir kaç hasta düşüyor
ama güven sonusunda daha rahatım
ablam hemşire burun ameliyatımı özelde olduğumda bana demediğini bırakmamıştı
sen nasıl cesaret edersin böyle bişeye diye başımın etini yemişti
vardır bir bildiği diye düşünüp bu sefer devlet hastanesini tercih ettim
araştırmalarımda ( iki doktorla görüştüm )şimdilik + ve - değerlendirmeleri yapıyrum o doktorun + sı fazla onun şu - ği var v.s :KK9: okullar kapancak ve bende mutlu sona ericem inş
hee bu arada devlet hastanelerinde gittiğim görüşmelerden birinde sol göğsümde zararsız bir kist olduğunu ve aldırmamın benim için iyi olacağını hemde ameliyat sırasında oluşacak asimetri sorunu bir kerede giderilmiş olucak buda benim için bir artı oldu :KK34:

umarım senin için hayrlısı olur tatlım :KK61: bende burun ameliyatı geçirmiştim özel bi hastanede (estetik değil) gayet memnundum doktorum kemik gelişimimi tamamlamadığım için ileride belki çökme olabilir diye tamamen dokunmamıştı bile. yani tamamen doktora bağlı bi durum. şimdiye kadar devlet hastansnde tedavi yada ameliyat olmadım o yüzden çekiniyorum. özeldede olsa her doktora tabiki güvenilemez. çünkü arkadaşımda farklı bi doktora olmuştu özelde yüzünde çökme oldu ve tekrar ameliyat olması gerekti hala yüzü eskisi gibi değil. tamamen doktora bağlı bi durum bu. ameliyat bu gerçekten ince eleyip sık dokumak lazım.

umarım senin için hayrlısı olur tatlım :KK61: bende burun ameliyatı geçirmiştim özel bi hastanede (estetik değil) gayet memnundum doktorum kemik gelişimimi tamamlamadığım için ileride belki çökme olabilir diye tamamen dokunmamıştı bile. yani tamamen doktora bağlı bi durum. şimdiye kadar devlet hastansnde tedavi yada ameliyat olmadım o yüzden çekiniyorum. özeldede olsa her doktora tabiki güvenilemez. çünkü arkadaşımda farklı bi doktora olmuştu özelde yüzünde çökme oldu ve tekrar ameliyat olması gerekti hala yüzü eskisi gibi değil. tamamen doktora bağlı bi durum bu. ameliyat bu gerçekten ince eleyip sık dokumak lazım.

evt haklısın çok çok iyi araştırmak gerek
daha önce devlet hastanesinde ameliyat oldum sezaryen bademcik falan :)
ameliyat geçmişim kabarık
ben kararımı bu yönde verdim umarım hayırlısı olur

evt haklısın çok çok iyi araştırmak gerek
daha önce devlet hastanesinde ameliyat oldum sezaryen bademcik falan :)
ameliyat geçmişim kabarık
ben kararımı bu yönde verdim umarım hayırlısı olur

tatlım ne yaptın buldun mu doktor ne zmn düşünüyosun ameliyatı :KK61: bana haber verirsen memnun olurum

tatlım ne yaptın buldun mu doktor ne zmn düşünüyosun ameliyatı :KK61: bana haber verirsen memnun olurum

cnm büyük ihtimalle mahmut ulvi kayalı doktorum okulların kapanmasını beklicem ısparta devlet hastanesinde olucam
bu arada başka doktorlarıda araştırdım görüştüm devamda ediyorum ama mahmut beyde kararlıyım şimdilik
aslında araştırma hastanesinde ragıp beylede görüşmem iyi geçti ama araştırma hastanelerinin adı üstünde araştırma için kullanıcakmışım gibi geldiğinden düşünmüyorum
ameliyat tarihim kesinleşince konu açıcam sonrasında ameliyat çıkışı dahil geniş kapsamlı bir albüm hazırlıcam :KK17:
burun ameliyatımdada aynısını yapmıştım narkozlu ağzım ayrık fotolarım bile vardı görenler bilir :KK9:
kardeşim çekmişti bütün fotoları bende sonrasını en ince detayına kadar görmüştüm
eminim olmak isteyenlere çok yardımcı olucak
hayırlısı bakalım beklemedeyim ve çok zorrr :KK5:

karamelcim panik yapma senin için en güzeli olcak merak etme bu kadar istedikten sonra sende hayallerine kavuşacaksın emin ol devlet hastanesi diye de pişman olmayacaksın önemli olan iyi bi doktor bulmak zaten 1 gün kalıcaksın hastanede koşullarıda o kadar önemli değil:KK34:

karamelcim panik yapma senin için en güzeli olcak merak etme bu kadar istedikten sonra sende hayallerine kavuşacaksın emin ol devlet hastanesi diye de pişman olmayacaksın önemli olan iyi bi doktor bulmak zaten 1 gün kalıcaksın hastanede koşullarıda o kadar önemli değil:KK34:

inş yağmurum sen bana örnek oldun seni düşünüyorum memnunsun ya çok şükür allahım pişman etmesin :26: inş bende sonrasını senin kadar iyi anlatırım :KK16:

canım estetiği sigorta karşılıyormu ya

hayır karşılamıyor sen karşılıyorsun masrafları
yağmur yanlış hatırlamıyorsam 600 hastaneye 950 silikona vermişti benim biraz daha yüksek doktorum 2500 istedi

cnm büyük ihtimalle mahmut ulvi kayalı doktorum okulların kapanmasını beklicem ısparta devlet hastanesinde olucam
bu arada başka doktorlarıda araştırdım görüştüm devamda ediyorum ama mahmut beyde kararlıyım şimdilik
aslında araştırma hastanesinde ragıp beylede görüşmem iyi geçti ama araştırma hastanelerinin adı üstünde araştırma için kullanıcakmışım gibi geldiğinden düşünmüyorum
ameliyat tarihim kesinleşince konu açıcam sonrasında ameliyat çıkışı dahil geniş kapsamlı bir albüm hazırlıcam :KK17:
burun ameliyatımdada aynısını yapmıştım narkozlu ağzım ayrık fotolarım bile vardı görenler bilir :KK9:
kardeşim çekmişti bütün fotoları bende sonrasını en ince detayına kadar görmüştüm
eminim olmak isteyenlere çok yardımcı olucak
hayırlısı bakalım beklemedeyim ve çok zorrr :KK5:

canım benm hayırlısı olsun gerçekten sanırım kocaelidede ben devlette olucam artık sonuca göre diğerlerinede tavsiye ederiz değil mi :KK66: :KK66:

Arkadaşlar maddi durumum buna el vermeyecek o yüzden devlet hastanesinde silikon taktırmayı düşünüyorum.
Ne önerirsiniz ?
Sizce sağlıklı olur mu ?
21 yaşındayım..
Göğüslerim sosyal hayatımı çok fazla etkiliyor..
2 beden büyütmek istiyorum..
Hamile kalınca büyür diyorlar ama şuan ki psikolojimi anlamıyor kimse :)
Kesin kararımı verdim..
Ama maddi sorundan dolayı özel bir doktora gidip para veremicem.. Sigorta karşılıcak yarısını sanırım.. O şekilde ucuza gelicek.. :S

ssk karşılıyormu hiç duymadım ama yaptırırsan banada haber ver bende düşünüyorum ama çok pahalı bir oparasyon..:2:

arkadaşım ben devlet hastanesinde olcam sadece protez parasını sen veriyorsun birde 600 tl istedi ameliyat için max 1700tl tutuyo dedi doktor bende bu eksiklikten bir an önce kurtulmak istiyorum:KK60: para biriktirecek zamanım da yok tek çözüm yolum devlet hastansi ben emeklisandğına bağlıyım bu arada ama farketmez heralde:44:

1.700 iyiymiş hangi devlet hastanesi bu cnm.

araştırdım ve en uygun şeyleri buldum. uygun derken sağlıklı olanları..

Jel Protez kullanmalıymışım diğerleri sızdırma yaparmışş

meme altından taktırmalıymışım silikonu.. diğerlerinde meme ucu vs hissizlik mümkün olabilirmiş.

silteks tercih edicekmişim..

en dogru seçimler bunlarmış.. neredeyse 4-5 aydır araştırıyorum .. internette ki her bilgiyi kafama kazıdım diyebilirim :) dogru ve yanlışları ayırt edebilicem bu konuda fikren de olsa bi tecrübe sahibi olmuş oldum.. umarım sağlıklı geçer ameliatım.. bu hafta içerisinde doktor ile görüşmeye gidicem.. 2 beden büyütürsem ve hayatıma saglıklı bir şekilde devam edebilirsem ne mutlu bana.. ameliattan sonra hemen fotografları sizlerle paylaşıcam :)

fotoları bekliyorum ben de düşünüyorum yaptırmayı ama henüz araştırma yapmadım.

bayanlar ben devlet hast oldum 2000 tl ikinci ameliyatım hiç sorun olmadı ilkini bir prof yapmıştı ikinzisini uzman yaptı muteşem diyebilirm ankaradayım

çok şanslıymısın bende düşünüyorum ama bir sorun olursa siye tereddütlüyüm bakalım burnumu daha yeni yaptırdım göğüste istiyorum ama çok pahalı yaaa..

kesh12 bende devlet hastanesinde silikon taktırmak istiyorum gidip görüşmede yaptım zaten.ilgilendiler baya.2000 3000 dolar civarı dediler tabi aldığın silikona bağlı.sadece dışarıdan gelecek olan silikon parasını veriyormuşuz.ben seneye yaptırmayı düşünüyorum.ama devlet hastanesi olcağı içinde endişeliyim.özeldede baya bi pahalı.küçük çaplı özel hastanelere ise güvenemiyorum.ne yapcağımı şaşırdım.ben okmeydanı ssk ile görüşmüştüm.eger sende gidip görüştüysen paylaşırmısın.hangi hastaneye gittin ne kadar ücret istediler.sana güven verdilermi falan...

okmeydanı ssk 2000 3000 dolarmı istedi çok pahalı yaaaaa bende istiyorum ama çok pahallı öf yaaa...

karamel söylediğin doktor hangi devlet hastanesinde ve ne kadar fiyat verdi biraz bahsedermisin lütfen. bende devlat hastanesi arastırıyorum. uygun fıyata ıyı bır doktor bulursam hemen yaptıracagım

bende araştırıyorum uygun fiyata iyi olsun diye özeller çok pahallı yaaa..

aynı ameliyat öncesi benim süreçlerim :) bende tezini ünv hangi doktorun öğrencisi nerde uzman olmuş hepsini araştırdım benmkide hasan fındık ın öğrencisi istanbul ünv.mezunu ordan uzman olmuş referansları gayet iyiyidi bide arkadaşımda burun ameliyatı oldu sonra bende karar verdim artık. annem geldi benim yanıma.önceleri oda istememişti ama baktı ki büyüyeceği yok git gide düzleşme söz konusu kendisi hem maddi hem manevi destek çıktı:KK34: umarım sende refakatçi bulursun canım yoksa inanki zor oluyo canım en azından 2 gün kalsın senle

ya offf bend istiyorum ama çok pahallı yaaa

ya offf bend istiyorum ama çok pahallı yaaa

ben burun ameliyatımı özelde oldum sezeryan ameliyatımı devlette oldum ikisi arasında ( doktorların ilgisinden bahsediyorum )bir fark yoktu ikisindede çok ilgliydi doktorlarım
ben bask altında olduğumdan devlette oluyorum
eşim ve ablam ya devltt yada hiç :KK37: gibi bir baskı uyguladıklarından ben meburum yani
zaten evimde geçirmek istiyorsam ameliyat sonrasını ancak ıspartada olabilir ameliyatım
doktorum antayada özel hastanede yapıyor isteyenlerinkini ama orası bile bana 3-4 saat
gerek yok,yağmurun dediği gibi nasılsa hastanede bir gece kalıcam doktorum ilgili olsun yter
olmazsa zaten eliden çekeceği var sonuçta bende para veriyorum varmı öyle ameiyatı yaptım tamam benden bu kadar En Büyük KK ben hakkımı sonuna kadar savunan biriyim çekeceği var valla ilgisiz oursa direk söylerim şöyle yaptınız diye

X