- 14 Mart 2011
- 462
- 0
Canım dolarla oldugunu kim söyledi,ben okmeydanına gitmiştim,öyle birşey yok ya..Protez parasını alıyorlar,oda 800-1000 ytl arası,birde doktoruna işte verirsin,o kadar yani.Şişli etfal hastanesinide öneririm sana,orayada git,görüş.Şişlide görev yapıpta özel muayene yerleri açan bir başarılı doktor tanıyorum ben,ama artık şişlide görev yapmıyor,özel hastanede çalışıyor.Şişli etfal hastanesinin kendi sitesine gir,oradanda estetik plastik cerrahisine gir,doktor bilgileri var oradan araştır güzelim,sonrada randevu al,muayene ol.Kesinlikle uzman doktorlar yapıyor ameliyatları,ama ameliyatta asistanlar filanda oluyor tabi.Yani şöyle söyliyim,muayene olmaya gittiginde asistan doktorlar görüyor seni,onlar uzman doktora yönlendiriyorlar.
canım dolarla olduğnu bu siteden biri söyledi o da gitmiş okmeydanına, sen de dolar olmadığnı söyleyince şaşırdım bak :44: çook teşekkür ederim arzumcum, okmeydanı we şişli etfale gidicem inşlhh..
bugün Eser Aydoğdu hanıma gittim 5000tl fiyatı dedi. 260 cc olur sana dedi fazla büyük olmaz dedi, göğüs kafesim çok darmış yapay olur , meme ucu yuvarlak ,arion high profil yaparım dedi:44:
260 cc bana çook küçük görünüyor ama bilmiyorum yaa büyük olup yapay durmasını da istemiyorumm , çook kararsızm şuan