Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

Canım dolarla oldugunu kim söyledi,ben okmeydanına gitmiştim,öyle birşey yok ya..Protez parasını alıyorlar,oda 800-1000 ytl arası,birde doktoruna işte verirsin,o kadar yani.Şişli etfal hastanesinide öneririm sana,orayada git,görüş.Şişlide görev yapıpta özel muayene yerleri açan bir başarılı doktor tanıyorum ben,ama artık şişlide görev yapmıyor,özel hastanede çalışıyor.Şişli etfal hastanesinin kendi sitesine gir,oradanda estetik plastik cerrahisine gir,doktor bilgileri var oradan araştır güzelim,sonrada randevu al,muayene ol.Kesinlikle uzman doktorlar yapıyor ameliyatları,ama ameliyatta asistanlar filanda oluyor tabi.Yani şöyle söyliyim,muayene olmaya gittiginde asistan doktorlar görüyor seni,onlar uzman doktora yönlendiriyorlar.

canım dolarla olduğnu bu siteden biri söyledi o da gitmiş okmeydanına, sen de dolar olmadığnı söyleyince şaşırdım bak :44: çook teşekkür ederim arzumcum, okmeydanı we şişli etfale gidicem inşlhh..

bugün Eser Aydoğdu hanıma gittim 5000tl fiyatı dedi. 260 cc olur sana dedi fazla büyük olmaz dedi, göğüs kafesim çok darmış yapay olur , meme ucu yuvarlak ,arion high profil yaparım dedi:44:

260 cc bana çook küçük görünüyor ama bilmiyorum yaa büyük olup yapay durmasını da istemiyorumm , çook kararsızm şuan :KK43::KK43:

anladım cnm hayırlısı olsun. kocaelide hakan ağır demişler ama o üniversitede. asistanlar fln var o yüzden ben pek istemiyorum. birde ameliyat tarihini kimbilir ne zamana vericekler. sanırım yine özeli tercih edicem ben burda bisürü arkadaş olmuş ve bayağı memnun kalınan doktorlar var garanticiyim biraz herhalde :KK61:

haklısın inş hayırlısı olur
araştırma hastanelerinide araştırdım ama süleyman demirel hastanesi çok büyük gözüm korktu asistanlarda çok açıkçası aynı sebepten vazgeçtim
özel benim yakınlarımda yok ist düşünüyordum en başta ama olmadı eşim sağolsun
bende evimde geçirmek istiyorum ameliyat sonrasını
inş biran önce atlatırız :KK16:

haklısın inş hayırlısı olur
araştırma hastanelerinide araştırdım ama süleyman demirel hastanesi çok büyük gözüm korktu asistanlarda çok açıkçası aynı sebepten vazgeçtim
özel benim yakınlarımda yok ist düşünüyordum en başta ama olmadı eşim sağolsun
bende evimde geçirmek istiyorum ameliyat sonrasını
inş biran önce atlatırız :KK16:

ben hertürlü şehir dışında olucam maalesef o yüzden yapcak bişeyim yok. inş tatlım ya bi an önce atlatıp kavuşalım istediğimiz mutluluğa :KK66:

kardesım 2 gun önce devlet hastanesınde oldu.ama daha taburcu olmadı.bakalım ne olcak.şimdilik pişman degılım dıyor.yarın cıkıcak hastaneden.dr mukemmel bı dr.ona guvenerek gırdı.300cc yuvarlak dual plan yontemı kullanıldı...

canım dolarla olduğnu bu siteden biri söyledi o da gitmiş okmeydanına, sen de dolar olmadığnı söyleyince şaşırdım bak :44: çook teşekkür ederim arzumcum, okmeydanı we şişli etfale gidicem inşlhh..

bugün Eser Aydoğdu hanıma gittim 5000tl fiyatı dedi. 260 cc olur sana dedi fazla büyük olmaz dedi, göğüs kafesim çok darmış yapay olur , meme ucu yuvarlak ,arion high profil yaparım dedi:44:

260 cc bana çook küçük görünüyor ama bilmiyorum yaa büyük olup yapay durmasını da istemiyorumm , çook kararsızm şuan :KK43::KK43:

Eeee.. Başka bir yerde 8 nisana ameliyat tarihini aldım yazmışsın,nasıl oluyor bu anlamadım şahsen..:26::26:

Eeee.. Başka bir yerde 8 nisana ameliyat tarihini aldım yazmışsın,nasıl oluyor bu anlamadım şahsen..:26::26:

ewt canm bugn ameliyat tarihimi aldım. çünkü dewletteki fiyatında nerdeyse özelle aynı sewiyede oldğnu düşündüm. (okmeydanının dolar aldığnı duyunca) Ama nisan ayına kadar araştırıcam, içime hiç bir yer sinmezse, 8nisanda ameliyatımı olurum inşllallah.

şişlide ayşin hn var ama hakkında bilgim yok ,bayan doktor arıyorum yaptıran var mı?

kardesım 2 gun önce devlet hastanesınde oldu.ama daha taburcu olmadı.bakalım ne olcak.şimdilik pişman degılım dıyor.yarın cıkıcak hastaneden.dr mukemmel bı dr.ona guvenerek gırdı.300cc yuvarlak dual plan yontemı kullanıldı...

geçmişler olsunnn :KK16:
inş hiç sorun yaşamaz hangi hastane doktoru kim ne kadara mal oldu yazarsan devlet hastanesi araştıran arkadaşlara yardımcı olur
gelişmeleri yazarsan sevinirim :KK34:

istanbulda devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaş yooooooookkkkkkkkkkkkkkk muuuuuuuuuu?
:18::18::18::84::84::84::84:

mrh canım
merhaba canım ablan hangi hastanede oldu doktoru ücretive hangisehir oldugu hakkında bilgi verirmisin :93:

Kardeşinin hangi şehirde, hangi hastanede, ne kadar ücretle ve hangi doktora ameliyat olduğunu yazabilirmisin lütfen. Ayrıca baska istanbulda devlet hastanesinde ameliyat olan varsa yardımcı olsun lütfen. :/

Son düzenleme:
dr ismı yazmam ygun olmaz dıye dusundum canım.cunku bu dr devlet hastanesınde yaptıgı ıcın sorun olabılır.2000 tlye mal oldu yanlız.isteyen olursa dr ismını özelde yazabılırım...

geçmişler olsunnn :KK16:
inş hiç sorun yaşamaz hangi hastane doktoru kim ne kadara mal oldu yazarsan devlet hastanesi araştıran arkadaşlara yardımcı olur
gelişmeleri yazarsan sevinirim :KK34:

canım senın bıldıgın bı doktor bu.sen bılıyosun o dr aslında ve memnun kalmıstın...

canım senın bıldıgın bı doktor bu.sen bılıyosun o dr aslında ve memnun kalmıstın...

:KK53: benim bildiğimmi
cnm yazsan sorun olacağını sanmıyorum ama kendisi istediyse bunu haklısın tabi
inşallah memnun kalırsınız
gelişmeleri bana yazarsan sevinirim :KK34:

:KK53: benim bildiğimmi
cnm yazsan sorun olacağını sanmıyorum ama kendisi istediyse bunu haklısın tabi
inşallah memnun kalırsınız
gelişmeleri bana yazarsan sevinirim :KK34:

suan ıcın hala agrısı oluyor zaman zaman.özellıklede oturup kalkarken zorlanıyor.tabı tek sekıl yatmaktan tutulmus vazıyette:)

kızlar önümüzdeki hafta okmeydanı ssk hastanesiyle görüşmeye gideceğim. doç dr mithat akandan randevu almayı düşünüyorum. her ne kadar artık ümidim kalmasada yinede şansımı deniyeceğim. mithat akan hakında bilgisi olan var mı?

kızlar önümüzdeki hafta okmeydanı ssk hastanesiyle görüşmeye gideceğim. doç dr mithat akandan randevu almayı düşünüyorum. her ne kadar artık ümidim kalmasada yinede şansımı deniyeceğim. mithat akan hakında bilgisi olan var mı?

neden ümidin yok :KK61:
ben istanbulda değilim ama eminimki devlet hastanelerindede çok iyi bir sürü doktor bulabilirsin bol şans umarım herşey iyi olur senin için :KK34:

X