Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden ümidin yok
ben istanbulda değilim ama eminimki devlet hastanelerindede çok iyi bir sürü doktor bulabilirsin bol şans umarım herşey iyi olur senin için
kızlar önümüzdeki hafta okmeydanı ssk hastanesiyle görüşmeye gideceğim. doç dr mithat akandan randevu almayı düşünüyorum. her ne kadar artık ümidim kalmasada yinede şansımı deniyeceğim. mithat akan hakında bilgisi olan var mı?
teşekkür ederm cnm ama açıkcası pek ümidim kalmadı ya 2 tane devlet hastanesine gittim ikisindende olmadı. bide son konuştuğum doktor kesinlikle devlet hastanesinde yaptırmamı güvenilir olmadığını söyledi. senınlede konuşmustuk sanırım bunun hakkında. yinede şansımı deniyeceğim bakalım inş güvenilir ve uygun fiyatlı bir doktor bulabilirim
hatırladım cnm
sende haklısın ama doktorun söylediklerine katılmadığımı söylemiştim
sadece güvenmen lazım güvenemezsen olmaz
ben doktorumu buldum çok şükür
dün oğlumun gözlüğünü değiştirmek için araştırma hastanesine gittim onun işi erken bitince hadi burdaki doktorlada bir görişim dedim görüşmez olaydım eşim yanımdaydı neyse
doktor muayne edicek üstümü çıkardım yanındaki asistana eşini çağır dedi
ben istemiyorum dedim neden eşin istemiyormu dedi
ya kem küm istiyoda ben istediğim için dedim
geldi eşim gözler böle başladı bizim doktor konuşmaya
bakın eşiniz doğum yapmış fizik süper orantılı türk kadını tipinden uzak
ben sus pus doktordan çok eşimi izliyorum
adam zati sinir bu duruma
doktor devam ediyor emzirme sonrası göğüslerinde boşalma olmuş hakkı silikon
biz erkekler hep söyleriz ben seni böylede seviyorum falan ama kadınlar beğenmeli kendilerini
neyse görüşme bitti dışarı çıktık eşim doktorun kartını daha kapıda yırttı :44:
beğenmemiş güvenememiş doktora
ben zaten istemicektim görüştüğüm bütün doktorların aksine kas üstü uyguluyor ve mentor kullanmıyordu ama çok güldüm eşimin tepkisine tipik kıskançlık ama verdiği tepkiler doktora bakışlar inanılmaz komikti
doktorum hala mahmut bey
dilerim sende kendine uygun güven duyabileceğin bir doktor bulursun
eşin sabrını denemiş resmen sonuç türk erkekleri malum bole konularda cok sert oluyolar olmasalar iyi ama oluyorlar işte sen istememene rağmen eşini çağırmasıda tuhaf aslında doktorun söyledikleride doğru insanın kendini beğenmesi çok önemli. mesela ben ne zaman straplez bi elbise görsem içim sızlıyor. eğer bu ameliyatı olabilirsem ilk işim straplez elbiseler almak olacak heralde buarada devlet hastanesinde görüştüğün doktorlar sana benim konustugum doktor gibi alet edevat yetersiz, dikiş ipleri kalitesiz gibi şeyler söylemedi değil mi?
risktir bence ne iyi kliniklerde bile insan tedirgin olurken
bende yaklasık 1 aydır arastırıyorum birkaç yerle görüştüm ama fiyatlar banada yüksek geldi pazartesi günü ümraniye arastırma hastanesine gidicem oradaki doktorunda kendi yeri var kadıköyde bakalım bana ne diyecek yazarım geldiğim zaman hatta gelmek isteyen varsa beraber gidelim fiyat kırarız
bende yaklasık 1 aydır arastırıyorum birkaç yerle görüştüm ama fiyatlar banada yüksek geldi pazartesi günü ümraniye arastırma hastanesine gidicem oradaki doktorunda kendi yeri var kadıköyde bakalım bana ne diyecek yazarım geldiğim zaman hatta gelmek isteyen varsa beraber gidelim fiyat kırarız
cnm önceki yazıları okuduysan bende uzun süredir arastırıyorum özel hastaneler banada çok pahalı geldi birkaç devlet hastanesiyle de görüştüm ama olmadı. ümraniye araştırma hastanesine gitiğinde banada haber verirsen cok sevinirm eger fiyatı uygun olursa ve doktor guven verirse bende giderim görüşmeye. dediğin gibi fiyat kırdırmaya calısırz
okudum okumammı gelir gelmez yazıcam konuşmada diyim bari 1 2 arkadasım daha gelcek
varya sizde benden önce ameliyat olursunuz ahanda buraya yazıyom
carpediemm varya senin doktor bulamaman bana dert oldu cnm inşallah bu sefer olur
memnun kalırsanız haberlerinizi bekliyorum
okudum okumammı gelir gelmez yazıcam konuşmada diyim bari 1 2 arkadasım daha gelcek
Karamelcim sende olursun kısa zaman da Ben inanıyorum çünkü Çok isteklisin gibime geliyor yanılmıyorsam Bu arada hiç bir Doktorla birebir görüşüp bilgi edindinmi Muayene oldunmu
miks im meleğim amin inşallahhhhh
istemezmiyimm
şimdiye kadar üç doktorla görüştüm muayne oldum karar verdim doktoruma
ama okullar kapanmadan olamıyorum malesef
okullar kapanır kapanmaz olucam burun ameliyatımda tatilde olmuştum başka türlü hem bakıcak kimsem yok ailemle aynı şehirde değilim
okullar kapanana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum bana kalsa yarın hemen olucam ama zaman önemli çünkü siz ameliyat olan arkadaşlarımın tecrübeleri bir süre birine ihtiyacım olucak yönünde
beklemedeyim yani :26:
Haklısın Tatlım Operasyondan sonra evde seninle ilgilenecek Yatıp kalkarken Ensenden tutup Kaldıacak biri ŞART Bana ablam Bakmıştı Sağolsun ağrı sızı olmuyor Lakin Göğsümde Müthiş basınç ve acayip ağarlık vardı ve Kendim Yatıp kendim kalkamadım 4 gün hep Yardım aldım sonrasında Kollarım dan Yavaş yavaş destek aldım ama zorlamadım Çok büyük basınç vardı Oturur vaziyette uyudum zaten hep Bu Sebeple Yakın bir akraban yada Arkadaşın kesinlikle olmalı Yemeğini suyunu getirmeli sen de Dinlenerek Enerjini geri Kazanmalısın O yüzden seni Şu an Çok İyi anlıyorum Karamelim
carpediemm varya senin doktor bulamaman bana dert oldu cnm inşallah bu sefer olur
evet soyle bencede indirim yapsın bize sabrsızlıkla beklıycem gorusmenın sonucunu
bu arada görüşeceğin doktorun adı neydi?
olumlu gecerse görüşmem hemen alın beni diye yalvarcam doktora valla hemen olsun bitsin istiyom artık seninde az kalmıs sabret :)
azize dede kılıç ismi alıze diye bi tükkanı var pek bilgi yok internette özgecmiş bide resmini bulabildim ben derim 3 kişi daha getircem size bize ona göre fiyat verin ltfn derim
miksssss senin yüzünden bu acelem haberin olsun ordan ikide bi değişik değişik resimlerini görüom kuduruyom daha cok istiyooooommm süperler