Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

kesh12 bende devlet hastanesinde silikon taktırmak istiyorum gidip görüşmede yaptım zaten.ilgilendiler baya.2000 3000 dolar civarı dediler tabi aldığın silikona bağlı.sadece dışarıdan gelecek olan silikon parasını veriyormuşuz.ben seneye yaptırmayı düşünüyorum.ama devlet hastanesi olcağı içinde endişeliyim.özeldede baya bi pahalı.küçük çaplı özel hastanelere ise güvenemiyorum.ne yapcağımı şaşırdım.ben okmeydanı ssk ile görüşmüştüm.eger sende gidip görüştüysen paylaşırmısın.hangi hastaneye gittin ne kadar ücret istediler.sana güven verdilermi falan...

kızlar dokorları devlette ya da özelde diye kalite farkının olacağını idda edenler çok yanılıyorlar bence. özelde olup da nice berbat işler çıkaranlar da var. sonuçta önemli olan doktorun nerede çalıştığı değil kendisini nasıl geliştirdiği ve başarısıdır. mesela ankarada plastik cerrah zühtü demir ya da ünal şahin ONEP'in başarılı doktorlarıdır. aynı zamanda dışkapı araştırma hastanesinde de çalışıyorlar. mesela ONEP'de dünya kadar para isterken araştırma hastanesinde çok daha makul bir fiyata aynı ameliyatı olabiliyorsunuz. iyice araştırın hem fiyat anlamında hem de doktorun başarısı konusunda tam emin olmadan karar vermeyin. kendinize de paranıza da boşuna yazık etmeyin derim. ben de malatyada araştırma hastanesinde ameliayat oldum. sonuçtan çok da memnunum. ve ücret olarak sadece silikon parası verdim. mentor marka 1000 tl istediler.

bende devlet hastanesinde oldum bugün 10.günüm .gerçekten doktorun kalitesi önemli benim doktorumda mükemmel kaliteli bi insandı :81: çok ünlü estetikçilerin öğrencisi(örn hasan fındık) çok ilgilendi hemşirelerde öyle ben çok memnun kaldım.başka estetik ameliyatı olsam yine kendi doktoruma gider devlet hastanesinde ameliyat olurum.bence bu konuda doktorunuz güven veriyosa içinizi ferah tutun:KK34:

bende devlet hastanesinde oldum bugün 10.günüm .gerçekten doktorun kalitesi önemli benim doktorumda mükemmel kaliteli bi insandı :81: çok ünlü estetikçilerin öğrencisi(örn hasan fındık) çok ilgilendi hemşirelerde öyle ben çok memnun kaldım.başka estetik ameliyatı olsam yine kendi doktoruma gider devlet hastanesinde ameliyat olurum.bence bu konuda doktorunuz güven veriyosa içinizi ferah tutun:KK34:

mrh canım öncelikle gecmiş olsun senin adına cık sevindim sen ne kadara oldun amaliyatını protezin markası ne kas üstü mü kas altımı bizi bilgilendirirmidsin canım :KK71:

birde diklestirme falan gerekirse ücret degişiyormu acaba bilginiz varmı arkadaslar:KK75:

Son düzenleme:
asdfgh789 çookk teşekkür ederim. benm ameliyatım dual plane ile oldu kas altına benzer bi ameliyat ama tam olarak öyle değil daha güzel ve doğal sonuç elde ediliyo dedi doktorum gerçektende öyle oldu.sadece hemen ameliyat sonrasında ağrım oldu 1 iğne yaptılar sonrasında ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım.akşama ayağa kalktım eğilip doğrulurken 4 gün zorlandım yardıma ihtiyaç duydum.10 gün olu şimdi protez olduğunu bile hissetmiyorum masaj yapıyorum gayet yumuşaklar hissizlik falanda yok allaha şükür.bana MENTOR marka yuvarlak pürüzlü yüzey high profil jel protez konuldu. başka aklınıza takılan bi soru olursa yardımcı olabilirim

bu arada 950 tl protez için peşin olarak verdim.ameliyatım estetiğe girdiği için 650 tl de hastaneye verdim ama taksitlendirme imkanınız var.:KK34:

yağmur180 hangi devlet hastanesinde oldun ? bilgi verebilirmisin.bende olmayı istiyorum.yardımına ihtiyacım var.

Arkadaşlar maddi durumum buna el vermeyecek o yüzden devlet hastanesinde silikon taktırmayı düşünüyorum.
Ne önerirsiniz ?
Sizce sağlıklı olur mu ?
21 yaşındayım..
Göğüslerim sosyal hayatımı çok fazla etkiliyor..
2 beden büyütmek istiyorum..
Hamile kalınca büyür diyorlar ama şuan ki psikolojimi anlamıyor kimse :)
Kesin kararımı verdim..
Ama maddi sorundan dolayı özel bir doktora gidip para veremicem.. Sigorta karşılıcak yarısını sanırım.. O şekilde ucuza gelicek.. :S

merhaba 1 ay önce devlet hastanesinde ameliyat oldum meme asimetrisi vardı ameliyat olmuşken hem ikisi eşitlensin hemde biraz büyüsün istedim madem bıçak altına yatıyorum devlette hazır karşılıyo die damardan girince doktorum kırmadı :) şuan herşey istediğim gibi.. gelişimden kaynaklandığı için ben sadece protez parası ödedim aşırı büyük meme küçültme ameliyatınıda devlet karşılıyo biliyorum..dahası hakkında fikrim yok umarım istediğin gibi olur herşey nasıl bir sıkıntıdır biliyorum

bende istanbul veya kocaeli devlet hastanesinde yuvarlak damla olmayan ve jel protez itiyorum sanli gögüs altından yaptırmak daha mantıkli izi daha belirsiz ve hissizlik yaratmadığı için bunu istiyorum. şu banka mülakatını da bir atlatayım o zaman inş yaza aklımda :) çok hevesleniyorum. 75 i 80/85 yapsalar muteşem olur:)ben bakalım evlilik de düüncemde yok kendim için egom için istiyorum ayrıca özel bir ilgim varr güzel göğüslere çok mu özel oldu ne

Nezahat benimde önceden 75 i bile doldumazdı şimdi sporcu sütyenimde 80 beden takıyorum ve badi ve kazakla süngersiz sütyende bilde çok hoş duruyo dedin gibi 75 i 80 e yada 85 e çıkarınca süper oluyo.benimde 275cc yuvarlak high profil ve jel dolgu.

bende istanbul veya kocaeli devlet hastanesinde yuvarlak damla olmayan ve jel protez itiyorum sanli gögüs altından yaptırmak daha mantıkli izi daha belirsiz ve hissizlik yaratmadığı için bunu istiyorum. şu banka mülakatını da bir atlatayım o zaman inş yaza aklımda :) çok hevesleniyorum. 75 i 80/85 yapsalar muteşem olur:)ben bakalım evlilik de düüncemde yok kendim için egom için istiyorum ayrıca özel bir ilgim varr güzel göğüslere çok mu özel oldu ne

mrh canım bende kocaelindeyim burdan tanıdıgın doktor varmı acaba hangi hast olmayı düsünüyorsun arastırırsan bizede bilgi verirmisin :KK16:

ben biraz baktım kocaeli tıp fakültesinde Doç.Dr.Hakan AĞIR basarılı gibi geldi sende bir bak istersen :93:

sonunda bende yakınlarımda bir doktor buldum :KK16:
yakında görüşmeye gidicem Dr Mahmut Ulvi Kayalı ısparta devlet hastanesi
basında adından çok iyi bahsettirmiş başarılı bir doktor
yaptıran kişileri buldum ve çok memnun olduklarını gördüm
yakında inceleme fırsatımda olucak görüşmeye gittiğimde
hep ist düşündüm ama bana çok uzak ve bu süreci evimde geçirmek istedim
oğlum büyük olduğundan bana zararından çok yardımı olucaktır
tabiki kontrollerime düzenli gidebilicem
çok mutluyum en azından ilk görüşmemi yapmış olucam :KK9:
ıspartadan arkadaşlar vardı doktor arayan onlarada fikir olsun görüşmeden sonra ayrıntıları anlatırım

mrh canım bende kocaelindeyim burdan tanıdıgın doktor varmı acaba hangi hast olmayı düsünüyorsun arastırırsan bizede bilgi verirmisin :KK16:
ben daha araştırmaya başlamadım canım ama arastırma evremde sana mutlaka haber veririm bakalm bir iki ayı daha atlatmam sart. zamanım yeterli gelmiyor bana bu aylarda:) bu arada yaza değil de sonbahar acaba daha doğru br tarih midir ameliyat için yazın sakıncası oluyor mu?? deniz tatil hariç tabii başka güneş ışıgı falan etkilend,iği birşey yoktur umarım bir iki hafta sakin hareket etsem yeter mi:21:

ben daha araştırmaya başlamadım canım ama arastırma evremde sana mutlaka haber veririm bakalm bir iki ayı daha atlatmam sart. zamanım yeterli gelmiyor bana bu aylarda:) bu arada yaza değil de sonbahar acaba daha doğru br tarih midir ameliyat için yazın sakıncası oluyor mu?? deniz tatil hariç tabii başka güneş ışıgı falan etkilend,iği birşey yoktur umarım bir iki hafta sakin hareket etsem yeter mi:21:

bencede sonbahar gibi yaptır canım hem arastırırsın daha önce bir arkadastan duymustum güneslendikten
sonra izler daha zor iyilesiyormus benim bir yıl falan beklemm gerekiyor emzirmeyi yeni bıraktım:KK71:

kızlar bence de sonbahar yada aralık ayları ideal olur çünkü terleyince falan dikiş yerlerinde sızlama falan olabiliyo bence bu dönemlerde iyi yazın zor olur.

kızlar bence de sonbahar yada aralık ayları ideal olur çünkü terleyince falan dikiş yerlerinde sızlama falan olabiliyo bence bu dönemlerde iyi yazın zor olur.

çok haklısınız yaz aylarında sıcak ter baya zorlar insanı :26:
ama ben bekleyemeyeceğim sıcakta olsa güneşlenmekten vazgeçip yaptırcam
biraz tez canlıyım planlarsam ya hemenolacak yada hiç olmıcak :82:
hayırlısı ama bekleyebilenler sonbahar aylarında daha rahat edeceklerdir :KK16:

bencede karamel eğer kararını verdiysen ve doktoruna da güveniyorsan çok erteleme ben günü yaklaştıkça vazgeçer gibi olmuştum ama annem çok destekledi karar verdiysen sonuna kadar git bir an önce yaptır dedi :)

X