- 8 Eylül 2011
- 56
- 0
Devlet hastanesinde burun ve göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum istanbulda kimi önerirsiniz kızlar kafayı yicem doktor bulamıyorum yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet hastanesinde burun ve göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum istanbulda kimi önerirsiniz kızlar kafayı yicem doktor bulamıyorum yardım edin
bağcılar eğitim ve araştırma dr.özgür pilancı canım ben ve arkadaşım göğüs ameliyatını orda olduk arkadaşımın 2 ay falan oldu benim 2 hafta şu an işime dçndüm çok şükür sonuçtan memnunum ayrıca özgür bey in burunda da iyi olduğunu duymuştum.
kıız hani fotolar
merakla bekliyorum ben yaaa
az kaldı canım komple albüm olarak ekleyeceğim ilk baştan itibaren.
bekliyorum canııım
az kaldı canım komple albüm olarak ekleyeceğim ilk baştan itibaren.
canım seni merak ettim nasıl oldu ağrılar şişlikler ne durumdasın biliyorsun senden 1 hafta sonra ameliyat oldum ben geceleri yatmakta halen zorlanıyorum. ödem pey azaldı tamamen gitmesi için erken elbet masajada başladım aşağı inmeye başladılar benim doktorum siteden takip ettiğim kadarıyla diğer doktorlara göre çok daha hızlı süreci ilerletiyor mesela masaj 10-15 gün sonra başlanırken ben 4. günümde başladım 2. günümde duş aldım görüntü çok güzel şu haliyle çocuktan dolayı hafta sonuda epey yorucu geçti bugünde işteyim çok yorulmamamya çalışıyorum geceleri dinlenebilsem 2 saat oturarak 2 saat sırt üstü yatarak uyuyorum.umarım senin problemin kalmamıştır sevgiler.[/
canım yaa ben iyiyim çok şükür işime gücüme döndüm ama kızım kucak istiyor o çok zorluyor beni onun dışında normal hayatıma döndüm sıkıntım kalmadı çok az bir ağrı oluyor arada bir.Dikkat etmeye çalışıyorum olabildiğince...senin sürecinde inşallah böyle sorunsuz ilerler inşallah şu 3-5 ayı atlatırız da bomba gibi bir yaz geçiririz
canım taktırcaksan git en iyi hastaneyi en iyi doktoru seç silikon öyle göründüğü kadar masum değil. doktorlar zaten ticaret de yapıyor artık maşallah.tabiki iyi zararsız diyecektir. fakat bazı doktorlar silikon taktığı halde gerçeği pat diye diyiveriyor.ozaman meslek taşlarımla gurur duyuyorum.bende düşünüyorum ama şimdi değil çekincelerim var ikna olursam düşünüyorum
bağcılar eğitim ve araştırma dr.özgür pilancı canım ben ve arkadaşım göğüs ameliyatını orda olduk arkadaşımın 2 ay falan oldu benim 2 hafta şu an işime dçndüm çok şükür sonuçtan memnunum ayrıca özgür bey in burunda da iyi olduğunu duymuştum.
ya ben istanbul kartalda oturuyorum uzun zamandır araştırıyorum hakiakaten devlet hastanelerindede yapıyolarmı arkadaşlar yardımcı olursanız çok memnun olurum
Sana özel mesajla iki protez markasının Türkiye dagıtımı yapan firmanın iletişim linkini gönderdim.Telefon aç yada iletişim bölümünden yaz bilgi al Protez fiyatlarını ögren.Gerekirse doktoruna madem sigorta kaşılıyor bu amliyatı ben kendim dışarıdan alıcam protezleri,siz sadece ameliyat için ssk dan ücretini alın.Benim için daha uygun oluyor diyin bakalım,ne diyecek
canım bende devlet hastanesine olacağım hastane masrafları 1000 tl. mentor marka implant ise 1.600 tl civarında
ben devlet hastanesinde meme dikleştirme ameliyatı oldum.ve şu an göğüslerim ameliyat olmamış halinden daha kötü.hiçbir değişiklik yok ve bir sürü dikişim var.biede devlet hastanesinde de 2000 lir akadar para veriosun bence o kadar parayı vermişken üzerine biraz daha para ekleyip daha iyi bi yerde yaptırabilirsin
Sana özel mesajla iki protez markasının Türkiye dagıtımı yapan firmanın iletişim linkini gönderdim.Telefon aç yada iletişim bölümünden yaz bilgi al Protez fiyatlarını ögren.Gerekirse doktoruna madem sigorta kaşılıyor bu amliyatı ben kendim dışarıdan alıcam protezleri,siz sadece ameliyat için ssk dan ücretini alın.Benim için daha uygun oluyor diyin bakalım,ne diyecek
arkdşlar uzun süre zarfndan sonra siteye girebildim. Ben ameliyat günümü aldım. Gün sayıyorum. Yuvarlak protez e karar verdik bakalım nasl olacak..