Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

evet takılır hem ozel hastanelerın herhangı bır durumda mudahale edecek cok alt yapısı yok malesef hele esteteık merkezlerı adı altındakı yerlerın hıc yok devletı herkese tavsıye ederım ajda pekkanın doktorunnda amekıyat oldum 9 ayım bıttı cok rahatım her sorunda rahatca gıttım devlet hastanesıne her turlu konrolumda kat kat ılgılendıler amelıyat ve sılıkon parasını karsılıyorsunuz 3 gun ısınıze donebılıyorsunuz cok arastırdım ozel hastanelerı merkezlerı klınızkerı ama devlet hastanesı herzaman kı gıbı en guvenılır herseyı kayıt altına alan bır yapısı oldugundan devlet hastanesını onerırım ozel klınıklerdekı ozel hastanelerdekı dr devlettede calısıyor aynı kısı bı farkı yok ayrıca ozel hastanenın adından dolayı daha cok vakıt ayırıyor farkı bu tavsıyem dr unuza karar verın

Cnm sen nerde oldun peki ameliyatını bilgi verirmisin cnm belki imkanları olmayan arkadaşlar içinde iyi olur bilgileri olur en azından.

ankara hastanesınde amelıyat oldum 3.gun ısıme döndüm sımdı 11.ayımdayım cok memnunum herkese tavsıye ederım

Son düzenleme:
ankara hastanesınde amelıyat oldum 3.gun ısıme döndüm sımdı 11.ayımdayım cok memnunum herkese tavsıye ederım

Son düzenleme:

Son düzenleme:
denizli yada yakınlarda olup ameliyat olmak isteyen var mı? ben de düşünüyorum çokta istiyorum ama maddi olarak şu an iiimkanım yok... devlette düşünmemiştim ama burda olanlar var memnun gözüküyorlar... kavun misali sanırım bu dr lar kimine ne çıkarrsa sanırım. çok ünlü isimlerden memnun olmyanlarda var.. devletteki dr lara ameliyat olup çok memnun olanlarda var..

Canım,Pamukkale Üniversitesi Egitim Uygulama Arşatırma Hastanesinde Profesör Doktor İnci Gökalan Kara isminde bir doktor duymuştum.. Birde Denizli Devlet Hastanesinde Uzman Doktor Mehmet Çilengir Arştır istersen bebegim

merhaba canım peki evli olup olmadığını öğrenebilir miyim? birde ne kadara mal oldu acaba onu da söyleyebilmen mümkün mü? Doktorun ismini vermende bir sakınca yoksa söyleyebilir misin? birde ilerde değiştirmek gerekiyor mu yani ameliyat olduğun için doktor detayları sana söylemiştir sanırım. ben daha hiç gitmedim ve ankarada oturuyorum senin dediğin doktora gitmeyi düşünüyorum. önceden biraz bilgi edinip gitmek istiyorum ben evli değilim dikiş izi falan belli oluyor mu? birde acaba sakıncalı birşey mi?

evet canım hepsini araştırdım. tek tek gidecem ama ramazan çıksın istiyorum. küçük kızım var bir dk susmuyor oralarda onunla yapamam :) bir de hakan güney varmış ist dan gelip giden bir dr ona da bakacam.. ben ola bi arkadaşa ulaştım burdan mehmetbeye bi sorunum yok herşey güzel keşke az daha büyük yaptırsaymışım diyor sadece .. tşk ederim canımm 1 numara bir memetörsün

Antalya Atatürk Devlet hastanesinde görev yapan Dr.Özlenen Dogan Özkan ve Dr.Çaglayan Karamanla görüşmeni tavsiye edebilirim

çok teşekkür ederim peki bu doktorlara daha önce ameliyat olan var mı ? antayada başka kimleri tavsiye edebilirsiniz? özel hastanede çalışanlardan:?

herkese selam :) evli olmadan önce slikon taktıran ve daha sonra evlenip hamile kalan kimse var mı acaba? yani evlendikten sonra göğüsler büyür diyorlar ya öyle bi durum gerçekleşip sorun yaşayan oldu mu? bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlar cvp yazıp evli olmayan kişileri aydınlatabilirlerse çok sevinirim :)))

merhaba canim benim goguslerimde kendimi bildim bileli kucuktu.evlendim, hic bir degisiklik olmadi.hamile kalinca sutten dolayi buyudu emzirmeye basladiktan kisa bir sure sonra yine kuculdu.emzirmeyi birakinca da yine eski haline dondu ve hatte eski diriligi kalmadi gevsedi ozellikle biri daha cok gevsedi digerine gore yani evlenmek hamile kalmak emzirmak falan yalnizca deforme ediyor buyutmuyor,allahtan goguslerim kucuktu de sarkma olmadi cok az oldu yani.ben meme buyutmeyi 19 yasindan beri istiyordum ve bugun 32 yasimda ancak gerceklestirebildim hayalimi.ve cokkk mutluyum.meme buyutmenin protezden baska caresi yok canim.sana zaman kaybetmemeni oneririm.inan sahane ber duygu.kadin oldugunu anliyorsun.gorusmek uzere..

Paloma cvp verdiğin için çok teşekkür ederim. Bende çok uzun zamandır istiyorum lisedeyken anneme bi doktora gidelim belki hormon ilaçları ile büyütürler dedim fakat öyle kaldı sonra okuldu falan bi daha gidemedim hoş herkes evlenince büyür diye diye oyalamaya hala devam ediyor. Çok takıyorum bu konuyu bi kere kendimi kadın gibi hissedemiyorum, gece elbisesi istediğim gibi alamıyorum göğüs kısmı slikonlu sütyen dahi kullansam potluk veriyor. İnan denize bile yıllardır gitmiyorum ve sırf bu yüzden de halen gitmek istemiyorum en yakın arkadaşımla bayanlar havuzuna bile gidemiyorum sırf bu yüzden. Herkes eğildiği zaman göğsü gözükmesin diye saklar ben küçük olduğu anlaşılmasın diye saklıyorum. Şuan yaşım 25 ve annemi ikna etmeye uğraşıyorum. Açıkçası korkuyorum da bir sorun olur patlarsa falan diye. Çünkü öyle bişey olursa annem kendin kaşındın evlenince büyür dedim dinlemedin diyecek diye de içim rahat değil. Bide sanki fazlalık gibi gelecekmiş eskisi gibi rahat edemeyecek robot gibi olacakmışım gibi hissediyorum. İlerde emzirmede sorun olurmu diye tereddüt ediyorum iz çok kalıyo mu belli oluyo mu bilemiyorum. Doktora henüz gitmedim gitmeyi düşünüyorum onada bu soruları sorarım fakat sanki hani paralı oluyor ya sırf onun için belki gerçekleri söylemez diye endişe ediyorum o yüzden buraya yazarak bu tecrübeyi yaşayanlardan bizzat duymayı istiyorum. 75 bedeni bile doldurmuyor sütyen sadece slikonlu olduğu için her an düşecekmiş gibi duruyor sadece

canım aynı düşüncelerle bende öyle oyaladım kendimi evlenmeden önce krem hap kullandım hiç etki göremedim ..hamilelikte büyür dediler hiçde büyüme olmadı yalnızca emzirmede biraz büyüdü oda sütten dolayı...emzirme bitince eski haline döndü şimdi seneler geçti hep özenti ile yaşadım korkularım olsada kesin kararlıyım bayram son.ameliyatım var..bence kesin niyetlisen zaman kaybetme derim yaş daha erkenken yaşanan süreçleri daha kolay ve çabuk atlatırsın

çok teşekkür ederim kesin kararlıyım bayramdan sonra doktorlar ile görüşmeye gitcem annemde doktordan zararlı olmadığını falan duyar ikna olursa bu fırsatı kaçırmaz ve hemen ameliyat olurum. :))

göğsü geçici olarak büyüten üç şey var. (benim bildiğim)
emzirme döneminde süt bezleri çalışmaya başlar ve göğüsler büyür.
doğum kontrol haplarıyla geçici olarak büyür. ilacın bırakılmasıyla göğüsler eski haline döner. (bu arada vücut da şişer!)
destekli sütyenlerle büyür. (büyümek demeyelim de, kandırmaca... :26: )
veeeeee, silikon protezlerle büyür. doğru doktorun ellerindeyseniz mucize yaşarsınız.

canim benim seni cok iyi anliyorum ayni sikintilari bende yasadim hemde uzun yillar boyunca.bende ailemi ikna edemiyordum.baktim olacak gibi degil parayi doktoru ameliyat saatini herseyi ayarladim ve hastaneye yatmadan hemen once anneme soyledim sasirdi kizdi falan ama kale almadim cunku bu ameliyati olmadan kuzucuklarimi koynumda hissetmeden :) yasamak haramdi bana. sen boyle yapma tabi de ben ne kadar cok istedigimi ve engel tanimadigimi anlatmak icin anlattim bunlari.emin ol evlenince buyumeyecek hatta doku kaybina ugruyor.anladigim kadariyla sende cok istiyorsun ve bu ozlemle yasiyorsun biliyorum bu bir omur gecmiyor.simdi gogsumu gere gere catalli catalli geziyorum.sakin vazgecme canim.bulundugun yerde guvenilir bi doktor bul oncelikle.muayene ucreti almadan gorusen doktorlar da var.ben daha once o sekilde para odemeden bir kac doktorla gorustum.hangi sehirdesin canim istanbul avrupa yakasinda isen yardimci olabilirim sana.bu arada silikon doktorumun dedigine gore silikona delici kesici bir alet girmedigi surece patlamiyor rahat ol.bende baslar cok paniktim arastirdikca doktor gorusmesi yapyikca daha da rahatladim.emzirme konusuna gelinca benim doktorumda emzirme ile ilgili hicbir sorun olmayacagini soyledi.canim cok karisik anlattim bi ondan bi bundan kusura bakma soracagin baska birsey olursa cekinme sor cnim bizde burda cok soru sorduk yardim aldik,umarim hayaline kavusursun canim optumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…