- 11 Ekim 2008
- 985
- 2
drıta cm sana yazmıs arkadas.bana arkadasımın uyelıgı arkadasım oldu amelıyat falan gıbı hıcbırsey bılmıyorum ben...bılıyorum seve seve yardımcı olmusundur emınım...banada cok yardmın oldu cunku....hatta amelıyattan bır gece oncesı bıle kafanı sısırdım sorup sorup sana herseyı bıkmadan usanmadan cevapladın yardmcı oldun....
amelıyattan bı gece oncesı senle konustuktan sonra tum sıkıntılar kabuslar basladı amelıyatla bırlıkte benım ıcın....bende seve seve yardımcı olmaya calıstım zaten....sen amelıyat zamanımda merak edıp buralarda nasıl oldu nasıl gectı dıye yazmana ragmen ben henuz yasadıgım sıkıntıları sana bıle solememısken o arkadasa tek tek anlattım...benım mutsuzlugumu bır baskası yasamasın ıstedım...bazı ozel durumları o bayana anlatıpta sonradan bu forumda amelıyat oldugunu gorunce aynı uye lıgın kım olsa sasırırdı bılmıorum..sorardı bence! tek derdım benım yasadıgım sıkıntıyı yaşamasın ona gore tedbırını alsın dı..buydu...hata sanırım...yazılmıs yukarda ıns hatasını anlar dıye...evet anladım arkadastan ozur dılıyorum HATA YAPMISIM..bılseydım guzel gectı super gectı kosun hemen amelıyat olun derdım ne bılıym ben...
Belli ki aranızda yanlış anlaşılmalar olmuş canım:26: Ama burası paylaşım yeri elbette ki sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaştığımız gibi sıkıntılarımızı da paylaşacağız ki ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarımız bilinçlensin. Emin ol ben sıkıntı yaşasaydım bende dürüstçe anlatırdım.