Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

drıta cm sana yazmıs arkadas.bana arkadasımın uyelıgı arkadasım oldu amelıyat falan gıbı hıcbırsey bılmıyorum ben...bılıyorum seve seve yardımcı olmusundur emınım...banada cok yardmın oldu cunku....hatta amelıyattan bır gece oncesı bıle kafanı sısırdım sorup sorup sana herseyı bıkmadan usanmadan cevapladın yardmcı oldun....

amelıyattan bı gece oncesı senle konustuktan sonra tum sıkıntılar kabuslar basladı amelıyatla bırlıkte benım ıcın....bende seve seve yardımcı olmaya calıstım zaten....sen amelıyat zamanımda merak edıp buralarda nasıl oldu nasıl gectı dıye yazmana ragmen ben henuz yasadıgım sıkıntıları sana bıle solememısken o arkadasa tek tek anlattım...benım mutsuzlugumu bır baskası yasamasın ıstedım...bazı ozel durumları o bayana anlatıpta sonradan bu forumda amelıyat oldugunu gorunce aynı uye lıgın kım olsa sasırırdı bılmıorum..sorardı bence! tek derdım benım yasadıgım sıkıntıyı yaşamasın ona gore tedbırını alsın dı..buydu...hata sanırım...yazılmıs yukarda ıns hatasını anlar dıye...evet anladım arkadastan ozur dılıyorum HATA YAPMISIM..bılseydım guzel gectı super gectı kosun hemen amelıyat olun derdım ne bılıym ben...

Belli ki aranızda yanlış anlaşılmalar olmuş canım:26: Ama burası paylaşım yeri elbette ki sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaştığımız gibi sıkıntılarımızı da paylaşacağız ki ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarımız bilinçlensin. Emin ol ben sıkıntı yaşasaydım bende dürüstçe anlatırdım.

Belli ki aranızda yanlış anlaşılmalar olmuş canım:26: Ama burası paylaşım yeri elbette ki sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaştığımız gibi sıkıntılarımızı da paylaşacağız ki ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarımız bilinçlensin. Emin ol ben sıkıntı yaşasaydım bende dürüstçe anlatırdım.

drıta zaten baslık acıp durustce tek tek dakıkası dakıkasına tum yasananları ve sonucları yazıcam....konustugum arkadasa tek tek acıkca zaten anlattım...benım basıma gelenler gelmesın onunda basına uzulmesın dıye...ben cok uzuldum cunku hala uzgunum....elımden geldıgınce bu mutsuzlugu kımse yasamasın dıye ugrasıorum acıkcası..suan acmama sebebım konu burda doktorumla gorustum kendısı hala beklemem gerektıgını soledıgı ıcın kımseyı verdıgı karardan dondurmek ıstemıorum cunku burda yazılanlardan etkılenıyoruz amelıyat olmayanlar...bak sen ne kadar mutlusun ben mutsuz...sımdı acıp konu yazsam bole bole acaba dıyorum etkılermıyım bırını uzulurmu sevınırmı....sadece tedbırlerınızı alın su konularda dıyorum... ama yasıycagı sıkıntılarıda ınsanlara soluyorum..sakın benım yaptıgımı yapmayın tedbırınızı alın dıye...ne yanı bırı dahamı mutsuz mu olsun....

(öncelikle geçmiş olsun. hakan beye ameliyat olmuşsun.bende hakan beye ocak ayında ameliyat olmayı düşünüyorum. sen sonuçtan memnun musun bi sıkıntın var mı?
bayadır forumdan hakan beyi araştırıyorum olumsuz bi yorum okumadım yine de seninde fikrini almak istedim. arkadaşımın üyeliği ile yaıyorum bu arada. cevap verirsen sevinirim)

sana gönderilen msj bu ben başka bişey demiyorum eğer istersen özelden msj at şifremi vereyim bak gönderilen kutusuna hala gelmedi diyorsun.ben herkese inanırım kendim gibi sanırım falan demişsin ben ona istinaden sen çok doğrusunda biz yanlışız demek istedim. bizde zaten burada üye olanlara inanmasak buradaki arkadaşlara saatlermizi ayırarak yardımcı olmaya çalışmazdık.resimler gönderip msnde konuşmazdık sadece sen yardımcı olmuyorsun burada bizde güvenip,samimiyetlerine inanıp hertürlü sıkıntımızı ve mutluğumuzu paylaşıyoruz.ben sadece olayı anlayıp dinlemeden bu başlık altında iftira boyutuna varan yazılar yazmışsın dalga geçmişsin bunlara sinirlendim.bunları özleden de yazabilirdin veya msn den arkadaşla tekrar konştuğunuzda sorabilirdin oradan mail atabilirdin neden buralardan bişeyler ispatlamaya çalışıyorsun burası tartışma yeri değil amaç arkadaşlara
yardımcı olmak varsa bi derdin bi daha özelden msj gönder çünkü arkadaşım sana özelden msj atmış açıklama yapmış sen hala buralardan cevaplar vermeye çalışıyorsun.sana geçmiş olsun zor günler geçirmişsin umarım düzelir problemin msn de ayırdığın zaman içinde saol bi daha burdan cevap falan yazmayacağım bi sıkıntın varsa özelden yazışalım.beni burada gayet yakından tanıyan arkadaşlarım var onlar beni biliyorlar zaten ulu orta konuşup tartışmak!!!! bu benim tarzım değil.Allah herkesin yardımcısı olsun ve gönlüne göre versin....

Lütfen bu konu artık burada kapansın. Konu başlığı ile ilgili bilgi almak isteyenleri de düşünelim :KK34:

katılıyorum yagmurluk:) ayrıca benım merak ettıgım bır konu var devlet hastanesınde amelıyat olup sıgorta ve bagkurdan yararlanma oluyormu devlet karsılıyormu acaba?

ben devlet hastanesınde oldum amelıyatı ama bagkur yada sıgorta kullanmadım kullanan varmı oyle bır hakkımız varmı dıye sordum bılgım yok bu konuda

ben devlet hastanesınde oldum amelıyatı ama bagkur yada sıgorta kullanmadım kullanan varmı oyle bır hakkımız varmı dıye sordum bılgım yok bu konuda
bence bi hastalıktan dolayı bu ameliyat yapılacaksa karşılanır.Çünkü büyük göğüs bel ağrı vb. hastalıklara yol açtığı için göğüs küçültme ameliyatları karşılanıyo benim kaldığım serviste bu durumdan yani bağkurdan yaralanan birisi vardı.

estetık amaclı yaptırdıgımız zaman yanı hastalık sebebıyle olmadan yaptırınca karsılamıyormus kesın olmamakla bırlıkte bugun akupunturcuma sordum:) kaza sebebıyle yuzu parcalanan kısılere yuz naklı yapılmıs (bırkac kısı sanırım) o yuz naklı bıle tartısma konusu olmus acaba devletın karsılaması ssk yada bagkur dan yararlanması dogrumu degıl mı dıye....bu tartısılırken estetık amaclı amelıyatlar (sılıkon gıbı) soz konusu bıle olamaz bence dedı..kesın bılgım yok ama bıldıgım bu dedı... sanırım faydalanamıyoruz:) bana 2 cı amelıyat gorunurse yolları arıyorumda:)

Meme büyütme ameliyatını sigorta karşılamıyor.Ama büyük olan ve çok rahatsız eden gögüsleri küçültüyor.Çünkü omuz ve sırt saglıgını bozuyor çok büyük gögüsler..:KK68:

hangi devlet hastanesinde oldunuz ameliyatları arkadaşlar..? bilgi verirseniz sevinirim..

Oncelikle hepinize cok tesekkur ederim :) Cok guzel aydinlatmissiniz herkesi ,sayenizde internette kaybolmak zorunda kalmadim,ogrenmem gerekenleri ogrendim ve ilk isim Istanbula gidip sisli etfalden randevu almak olucak.Ben Marmariste yasiyorum ancak haftaya is icin Istanbula gidicez 1 ayligina,Bu arada kucuk gogus problemimdende kurtulmus olucam ,32 yasindayim 2 yasinda oglum var ve yeni uyeyim.Cok memnun oldum simdide Marmarise gelirseniz beklerim :)

istanbulda belirli devlet hastanelerde ameliyat yapıldığı belli fiyatlarıda uygun özellere nazaran.Bende uygun ve işinde iyi bir doktora ameliyat olmak istiyorumm

kızlar ben randevu aldım devlet hastanesinden bizim ilçedeki yaşım 17 bakalım doktor ne diyeyecek hakan çepni ile maille konusmustum 16 yasından itibaren slikon yapılabiliyor demisti bakalım bizim hastanedeki doktor ne diyecek belki yapmıyordur bile bende yaptırabilirim herann !!

ankara da devlet hastanesinde yaptıran varsa lütfen bilgi versin hangi doktor ve hastanede oldğunu şimdiden teşekkürler

istanbuldayım henuzz gtmedim gidince yazıcam doktorun dediklerinii umarım yasım 17 diye geri cevirmez

kızlar BOGAZİÇİ TIP MERKEZİNde ameliyat olup memnun kalan var mı? varsa hangi dra ameliyat oldunuz?

X