bende devlet hastanesinde oldum bugün 10.günüm .gerçekten doktorun kalitesi önemli benim doktorumda mükemmel kaliteli bi insandı :81: çok ünlü estetikçilerin öğrencisi(örn hasan fındık) çok ilgilendi hemşirelerde öyle ben çok memnun kaldım.başka estetik ameliyatı olsam yine kendi doktoruma gider devlet hastanesinde ameliyat olurum.bence bu konuda doktorunuz güven veriyosa içinizi ferah tutun
yagmur180 msn den cevap vermıyorum lutfen burdan ya konu ac ya herhangı bır yere yazkı anlıyım.anlıyamıyorum hala sılıkon amelıyatı olmak ıstedıgını soyluyorsun! neden doktor hastane ve amelıyatla ılgılı sorular sordun acaba bana onca zaman? burda forumlarda amelıyat oldugunu goruyorum oysa....msn den yada burdan ozel mesajla devlet hastanesındekı amelıyatları ve sılıkon amelıyatını soran kişi sen degılmısın?
yagmur180 msn den cevap vermıyorum lutfen burdan ya konu ac ya herhangı bır yere yazkı anlıyım.anlıyamıyorum hala sılıkon amelıyatı olmak ıstedıgını soyluyorsun! neden doktor hastane ve amelıyatla ılgılı sorular sordun acaba bana onca zaman? burda forumlarda amelıyat oldugunu goruyorum oysa....msn den yada burdan ozel mesajla devlet hastanesındekı amelıyatları ve sılıkon amelıyatını soran kişi sen degılmısın?
walla benden cok sasıramazsın arzum:) uzun zamandır ozelden mesaj atıyor yagmur bana amelıyatımla ılgılı bende elımden geldıgınce cevaplıyorum.msn adresını verdı ekledım uzun sohbet ettık yardımcı olmaya calıstım.bugun forumlarda amelıyat oldugunu gorunce uzun zaman once ınanamadım...benım konustugum kısı senmısın yagmur yada sensınde 2 cı amelıyatmı olacaksın cozemıyorum sasırdım kaldım[/QU)
hakan çepni hakkında
(öncelikle geçmiş olsun. hakan beye ameliyat olmuşsun.bende hakan beye ocak ayında ameliyat olmayı düşünüyorum. sen sonuçtan memnun musun bi sıkıntın var mı?
bayadır forumdan hakan beyi araştırıyorum olumsuz bi yorum okumadım yine de seninde fikrini almak istedim. arkadaşımın üyeliğiyle yazıyorum bu arada. cevap verirsen sevinirim.)
arkadaşımın sana gönderdiği msjlardan birisi bu mesajı çözmek için süper zekalı olmaya gerek yok bence bu foruma üye olan herkesin algılayabileceği basit cümlelerle ifade etmiş sonunada ne yazmış( arkadaşımın üyeliğiyle yazıyorum bu arada. cevap verirsen sevinirim.) İSYENLERE FORUM ŞİFREMİ VEREBİLİRM GÖNDERİLEN MSJLARIMA BAKABİLİRLER .BURDAN İFTİRA ATMAYA ÇALIŞMA BENİ BİLENLER ZATEN BİLİYOLAR UZUN ZAMANDIR TAKILMIYORUM SIRF ARKADAŞLARIM İÇİN YENİDEN GİRMEYE BAŞLADIM EN AZ 100 TANE YAZIM VARDIR ORALETİN ,POİSANIN,KARAMELİN SAYFASINDA ORDAN 2 TANE YAZI KOPYALAYIP İŞ YAPTIM SANMA...YANLIŞ ADAMA ÇATMIŞIZ..
bu ne perhiz,bu ne lahan turşusu olayı yani..ilginçmiş...şaşırdım...
Bir üyeliği iki kişi birden kullanırsanız sonuçları bu olur!!!
konunu takibindeyim :)
etrafımda çok devlet hastanesinde olan ama hepsi ist da olmuşlar bende ısparta düşünüyorum tabi kafama yatarsa,sorular cvp bulursa,doktoruma güvenim olursa
(YAGMUR180)kızlarr çok mutluyum yaa oldum ameliyatımı sorunsuz geçti bende sizlerden biri oldum artık.bana destek ve cesaret veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. arzum77 Allah yar ve yardımcın olsun inşallah sorunsuz geçer ameliyatın bende hasa fındık ın öğrencisine ameliyat oldum doktorumu çok seviyorum o kadar ilgili iyi niyetli ki bugün 5.günüm Allaha şükür çok iyiyim darısı tüm olmak isteyenlerin başınaa....
ARZUM BU SENİN SAYFANDA YAZDIĞIM YAZILARDAN BİR TANESİ KİME İNANMAK İSTİYORSAN ONA İNAN OK.
evet yaa sen çok doğru bi insansın biz yanlışız benim burda kaç tane başlık altında konuşmalarım var.sadece bunlar değil bide iş yapmış gibi bunları alıp kopyalamışsın buraya sen kaç aylık üyesinki bi takım ispatlarla beni burda rencide etmeye çalışıyorsun.ben zaten ameliyatımı oldum 11 ay önce bunun kanıtını karamele sorabilirsin çiçeğime sorabilirsin onlar gördüler msnde konuştuk. ayrıca ben sana ilk msj gönderdiğimde arkadaşlarım konyada ameliyat olacaklar onlara yardımcı olurmusun yazmadım mı arkadaşım forma üye değil kullanmasını bilmiyo benm üyeliğimden seninin gibi algıları zayıf bi insana ulaşmaya çalıştık forumda herkes birbirine koşulsuz yardımcı oluyo benm ameliyat öncesi konuşmalarıma ve arkadaşlarımın verdiği samimi cevaplara bakarsan anlarsın bizde senn samimiyetine güvendik yardım almaya çalıştık yazıklar olsun ki senin gibi insandan medet ummuşuz
merhaba arkadaşım bende ocakta olmak istiyorum göğüs ameliyatı büyütme yani şuan doğuda görev yaptığımız için sömestirde olucam bi kaç sorum olucaktı ben bi çok doktordan ücret aldım ama inanılmaz fiyatlar istiyolar sen nekadar verdin devletdemi oldun önerebileceğin istabulda devlet yada araştırma hastanesi varmı benim maksumum 3000. verebilirim yardımcı olurmusun
arzum sen beni geçen seneden beri bilmiyor musun oraletin sayfasından o kadar konuştuk ameliyat öncesi birbirimize iyi dileklerde bulunduk yanlış hatırlamıyorsam senin içinde forumda o kadar yanlış şeyler yazıldı ama ben hiç birine inanmamıştım ama sen hemen burda yazan bişeye inanmışsın.... Birde bu kadın yakınlarımın telefonunu istedi yazmış hastenede bu denizist e yardımcı olan bi bayan varmış arkadaşımın refakatçisi yok konyada da kimseyi tanımıyo bu kadın belki yardımcı olur bizede diye düşünüp telefonunu istemişler 2 günlük tanıştığı birisi şimdi denizist in yakını olmuş bizde numara almaya çalışıyormuşuz çok yaratıcı bi kurguAferin sana .olayı abartıp şimdi benden para da istedi diye yazarsa bu denizist denilen şahıs hiç şaşırmam
merhabaa sanırım hakan çepniye ameliyat olmuşsun benim arkadaşımda hakan beye ameliyat olcak merak ettiği bir kaç soru var yardımcı olur musun resimlerinide görmek istiyo arkadaş olarak ekleyebilir misin :)
BU MSJIDA DRİTA YA GÖNDERDİM FORUMA GİRDİĞİNDE OKURSA KENDİSİDE TEYİT EDECEKTİR BİZ SADECE YARDIM ALMA AMAÇLI SENİNLE MUHATTAP OLDUK DENİZİST KEŞKE SADECE DRİTA İLE MUHATTAP OLSAYMIŞIZ O YAZDIĞIMIZ MSJI DOĞRU ALGILADI SANADA BUNA BENZER BASİT CÜMLELER İÇEREN Bİ MSJ ATTIK AMA ANLAŞILAMAMIŞ SANIRIM....
merhabaa sanırım hakan çepniye ameliyat olmuşsun benim arkadaşımda hakan beye ameliyat olcak merak ettiği bir kaç soru var yardımcı olur musun resimlerinide görmek istiyo arkadaş olarak ekleyebilir misin :)
BU MSJIDA DRİTA YA GÖNDERDİM FORUMA GİRDİĞİNDE OKURSA KENDİSİDE TEYİT EDECEKTİR BİZ SADECE YARDIM ALMA AMAÇLI SENİNLE MUHATTAP OLDUK DENİZİST KEŞKE SADECE DRİTA İLE MUHATTAP OLSAYMIŞIZ O YAZDIĞIMIZ MSJI DOĞRU ALGILADI SANADA BUNA BENZER BASİT CÜMLELER İÇEREN Bİ MSJ ATTIK AMA ANLAŞILAMAMIŞ SANIRIM....
Evet bana bu mesaj geldi ve bu ameliyat olmak isteyen arkadaşın foruma üye olmadığını anladığım için onu msn den ekleyip yardımcı olmaya çalıştım. Silikon ameliyatı olan biriyle konuşabilmek,fikir alışverişinde bulunabilmek herzaman mümkün olmuyor malesef. Kadınlar kulubü dışında hiç bir forumda da bu kadar bilgi sahibi olmak mümkün değil. Sevgili yağmurun arkadaşı bu forum aracılığıyla bizlerden yardım istemiş ve bende seve seve yardımcı olmaya çalıştım